Kezdőlap Hírek Season 5 betekintő

Season 5 betekintő

340
0
MEGOSZTÁS

A Patch 2.4.0 már rég elérhető PTR-en és tesztelhető minden kisebb-nagyobb változásával együtt. De mi a helyzet Season 5-el? Milyen új jutalmak jönnek? Hol, mikor, merre, hogyan tudjuk ezeket megszerezni? Nézzük meg, hogy mi az a Haedrig’s Gift és a Season Rebirth, valamint milyen új Conquestek és Season Rewardok állnak majd rendelkezésünkre!

Tartalom:

123

Felújított Season Journey

 A Season Journey a Patch 2.3.0-al és Season 4-el jött el hozzánk néhány pluszt adva a Season-höz. A fejlesztők kicsit átdolgozták a jelenlegi koncepciót. Sok pozitív visszajelzés érkezett, amikor kivették a Season Only Legendary-kat a játékból. Ennek következtében minden új Legendary megtalálható lesz a Patch 2.4.0-ban. Viszont, hogy legyen valami helyette Seasonben is és megmaradjon az item-alapú jutalmazás, így bevezették a Haedrig’s Gift-et. Hogy micsoda? Jöhetne a kérdés jogosan, hogy akkor ez most mi, minek? A Haedrig’s Gift Chapter III-tól elérhető kis “jutalmi tatyó“, amiből az adott class egyik set itemjét kaphatjuk meg. A táskából 2 db item esik ki és mivel a journey során 3 alkalommal fogunk kapni ilyen fajta jutalmat érdemes lesz szorgalmasan csinálni a feladatokat, hisz a végén egy komplett setet tudunk majd kirakni.

4GXP69WPB99A1450371898696

Haedrig’s Gift-enként csak egyszer lehet választani setet, szóval alaposan gondold meg, hogy melyiket választod Nephalem!

D5DNP6XRBJF11450310838542

Fontos megjegyezni, hogy ez a jutalom egyszeri. Ahogy a Season Journeyt is egyszer csinálod meg, így a jutalmi tatyót is egyszer kapod meg, szóval fontold meg, hogy melyik Season karakterrel nyitod azt ki!

Season 5 során választható setek:

  • Barbarian: Might of the Earth
  • Crusader: Thorns of the Invoker
  • Demon Hunter: The Shadow’s Mantle
  • Monk: Monkey King’s Garb
  • Witch Doctor: Raiment of the Jade Harvester
  • Wizard: Firebird’s Finery

A4SMK08OADO61450310838092

123

Új és felújított Conquestek

Sok meglévő Conquestet felújítottak és jó pár újat hozzáadtak a játékhoz. Ha igazi kihívásra vágysz akkor a Masters of the Universe / Masters of Sets Conquestet neked találták ki! A felsoroltak közül teljesíts 8 Set Dungeon-t! (Részletek később.)

CT0KV03MT7CR1450310838308

A játékosok szerették a set item nélküli kihívást, így a fejlesztők hozzáadtak még pár hasonlóan nehezen teljesíthető Conquestet a játékhoz.

WDBE2VIJ2FWR1450310838333

AII4I75FNFG61450310838061

123

Új Cosmetic Rewardok

Minden Seasonben érkezni fog újabb és újabb jutalom. Ez alól Season 5 sem kivétel, így a most következő Seasonben megszerezhető lesz: egy exkluzív Portrait Frame és a Conqueror’s Transmogrification set néhány darabja, egy szárny, egy exkluzív pennant, vagy egy non-combat pet. Akik elérik Seasonben a lvl70-et azok megkapják a Wickerman pet-et, ami a következő képen bal oldalon látható.

RYVHLBR2M1SL1450310838578

123

Season Rebirth

Végre, de nem utoljára, kibővült egy új exkluzív funkcióval a játék, méghozzá a Season Rebirth-el. Lényegében bármely, már meglévő karakterből készíthetünk egy gombnyomással Season-ös karaktert. Természetesen a karakternél, a karakteren lévő tárgyak, gold, achievementek, szintek, ládabővítések hátramaradnak non-Seasonben. Az újjá született hősnek megmarad a neve és az, hogy hány órát játszottunk vele.

Amik feltételek egy Rebirth során:

  • Az újjászületett hős minden megszerzett java hátramarad és egy non-Season-ös karakter felveheti azt levélen keresztül.
  • Egy Seasonben csak 3 karaktert lehet Rebirth-ölni.
  • A hardcore módban elesett hősökre (fallenekre) ez a funkció érvénytelen.

123

QNA

Q: Mikor kezdődik Season 5?
A: Season 5 Január 15.-én azaz Pénteken fog kezdődni európai időszámítás szerint délután 5 órakor.

Q: Meddig fog tartani Season 5?
A: Season 5 kezdetétől számítva 3 hónapig.

Q: Mikor lesz a non-Seasonal Leaderboards törölve?
A: A Non-Seasonal Leaderboard-ok egy olyan dologhoz van kötve amit a fejlesztők “érának” azaz korszakoknak nevez. Jelenleg ez a Season 4 végét jelenti, de a későbbi Seasonök tekintetében már nem biztos, hogy így lesz.

Q: Mikor fog konzolon elkezdődni a Season?
A: Egyes funkciók jobban működnek PC-n mint konzolon és a Season is ilyen. Mivel a konzolon van offline mód és bármikor megszakítható a kapcsolat, így egyelőre nem tervezzük a Season bevezetését a konzolokra.

Q: Mi történik a régi Seasonal rekordokkal?
A: Season 1-hez képest és mint minden Seasonben, a Season-al rekordok nem törlődnek. Ugyan a Season 5-ben az előző Seasonökben szerzett személyes eredmények még számon lesznek tartva, egy későbbi Season folyamán ezek törlésre kerülnek majd. A Season Leaderboard rekordok azonban soha nem fognak törlésre kerülni, ahogyan az eddigi Seasonök esetében, most is megtalálhatóak mind a játékban és a weboldalunkon egyaránt.

 

Mi alig várjuk már Season 5 kezdetét. Ti hogy vagytok vele? Mit szóltok a Season Rebirth-höz vagy a Haedrig’s Gift-hez? Mennyire tartjátok érdekesnek, hogy a jutalmak kibővültek egy szárnnyal is? Várjuk véleményeteket, észrevételeteket kommentben!

Forrás: us.battle.net