Kezdőlap Hírek Eléggé vegyes a Nekromanta DLC fogadtatása

Eléggé vegyes a Nekromanta DLC fogadtatása

1718
3
MEGOSZTÁS

Még egy hete sincs, hogy megjelent a Rise fo the Necromancer Pack, de már befutottak az első értékelések a nagyobb gamer oldalaktól, a nekromanta pakk fogadtatása elég vegyesre sikeredett:

 

 
Végül de nem utolsósorban a Metacritic-n egyelőre 4.3-n áll, mely csalóka, hisz ez csak 34 értékelés alapján jött össze.
 
Nektek hogy tetszik a Nekromanta?
 
Forrás:

 • Joco1114

  Úgy tűnik, tényleg megoszlanak a vélemények. Jómagam azt látom, hogy egy WD és egy kis Wizard keveréke a Necro. Sosem szerettem a momentum based típusú buildeket (fel kell tornásznod, stackelned a karakteredet, hogy érjen valamit – különben az első mob onehit-el), itt pedig csak így tudsz valamit kezdeni. Sajnálom, hogy nerfelték a Rathma buildet, az lett volna számomra használható, bár az meg kiköpött WD… Abban bízom, hogy nem csak az Inarius lesz játszható, a július 20-i indulásra picit módosítanak rajta.

  Ja, ami még zavar: nem egy csapatjátékos. Mi van, ha pl. két (3-4) necro játszik egy csapatban? Versengenek, hogy ki támasztja fel a közösen megöltek hulláját?

  Bizonyára emlékeztek, hogy mennyi ideig nem volt a DH-nak sem party-képes buildje. Na hátha erre nem kell majd annyit várni. (megjegyzés: már láttam olyan csapatokat a leaderboardon, ahol a 4. tag necro volt)

  Jó drop-ot mindenkinek!

 • usul

  A látottak alapján én az egész kasztot valahogy gyökértelennek érzem. Lerí róla, hogy csak azért rakták bele, mert a rajongók ezt követelték, de egyébként semmi keresnivalója nem lenne a Diablo3-ban. Petes- kasztolós karakternek ott van a WD, ami direkt úgy lett összerakva, hogy betöltse a D2-ből ismert necro helyét, de közben adjon valami új élményt is.

 • hukondejo

  Az egyetlen karakter, Aki káromkodva intézi el a mobokat.
  A “Decay and rot.” megfelel egy “Rohadjál meg.”-nek.