Kezdőlap Béta Új, izgalmas funkciók a Blizzard asztali alkalmazásban!

Új, izgalmas funkciók a Blizzard asztali alkalmazásban!

2284
0
MEGOSZTÁS

Nemrég írtunk az új Blizzard mobilalkalmazásról, most pedig örömmel adunk hírt az asztali alkalmazást ért legfrissebb változásokról!

Social fül

Ebben egy sokkal átláthatóbb módon tudjuk rendezni üzeneteinket, egyszerre látjuk azokat az embereket vagy csoportokat akikkel beszélgetést kezdeményeztünk. Nagyon hasonló a Facebook messenger rendszeréhez, ezen persze nem is csodálkozunk a Blizzard és Facebook egyre szorosabb kapcsolata láttán.

Beta app
Beta app

Blizzard Csoportok

A Blizzard Csoportok szintén hasonlítanak a Facebook csoportokhoz: olyan embereket gyűjthetünk egy helyre, akiknek hasonlóak az érdeklődési körük (esetünkben: olyan Blizzard játékokkal játszanak, amikkel mi is). Nagyon jó arra az esetre, hogy egy közösségben senki ne maradjon le semmiről, akkor sem ha offline vagyunk.

Minden csoportnak lehet több szöveges vagy hang alapú csatornája (helyettesítheti a Discordot, Teamspeaket és Facebook csoportokat.) A csoportoknak vannak adminisztrátorai, lehet meghívó linkeket is küldeni.

A csoportok egyelőre csak az amerikai régióban érhetőek el.

Profilok

Az új profilok opcióval testre szabhatjuk saját megjelenésünket egy Avatarral, így jobban tükrözhetjük megjelenésünkben, hogy jelenleg melyik játék érdekel minket leginkább, ugyanakkor sokkal könnyebb barátainkat felismerni (ami hasonló nevű barátok jelenléte esetén okozhatott kavarodásokat). “About” üzenetet is megoszthatunk ami egy rövid megjegyzés, ez mindenki számára olvasható üzenet.

A profilok beállításai egyelőre csak az amerikai régióban érhetőek el.

Profil oldal
Profil oldal

Offline állapot

Nagyon sokan várták már az Offline állapot megjelenését. Eddig ugyebár Elérhető, Nincs gépnél és Elfoglalt státuszok voltak csak, de most az “Appear Offline” opcióval barátaink számára láthatatlanok maradhatunk.

Hogyan tudom aktiválni a Béta klienst?

Ehhez készítettem egy kis segítséget amit képek formájában osztanék meg veletek:

Blizzard App Beta 1
Blizzard App Beta 1
Blizzard App Beta 2
Blizzard App Beta 2

forrás: news.blizzard.com