Kezdőlap Egyéb Ingyenes Diablo 3 és CoD:MW3 A2-s posterek a PlayiT rendezvényen

Ingyenes Diablo 3 és CoD:MW3 A2-s posterek a PlayiT rendezvényen

25
0
MEGOSZTÁS

Az Activision Blizzard jóvoltából, az idei PlayIT-en mindenki ingyenesen hozzájuthat egy A2-es méretű Diablo 3 vagy Modern Warfare 3 poszterhez! A készletek limitáltak, így érdemes időben érkezni, csak az első pár ezer embernek jut 🙂 Akik a Diablo 3 kistermes bemutatójára bejutnak, ott még akár nap végén is hozzáférhetnek a plakáthoz.

UPDATE: Most tudtuk meg, hogy a rendezvény egész ideje alatt Star Wars: The Old Republic Pre-Order-t lehet nyerni, íme a részletek:

Szenzációs ajándék a PlayIT-en! A nap folyamán a látogatók között gazdára talál 699 doboz Star Wars: The Old Republic Pre Order csomag! Ez azt jelenti, hogy minden percben átlagosan 1.45 darabot osztunk ki a jelenlévők között. Ha szeretnéd kipróbálni az idei év legnagyobb MMO-ját, itt a helyed!
Fontos tudni, hogy a Pre Order doboz nem minősül előrendelésnek, semmiféle vásárlásra nem kötelez, csupán a benne található kód segítségével lehet December 22-ig játszani a játékkal. Ha mégis úgy döntenél hogy megvennéd, akkor pedig egy bónusz tárgyat biztosít számodra.

Gyertek el és találkozzunk!
További részletek a korábbi híreinkben (12) illetve a http://playit.hu oldalon.

 

Playit logo

Forrás: