Kezdőlap Wiki Wikipedia

Wikipedia

53
0
MEGOSZTÁS

Akik elnéztek mostanában a wikipediánk felé, azok tapasztalták a változásokat a fő oldallal kapcsolatban.

Célunk egy olyan egyszerűen kialakított felület tervezése, ami egyrészt nem terheli az alacsony sávszélességgel rendelkezőket, ezért elkerültek a fő oldalról a flash animációk, és a nagyobb képek. Másrészt egy olyan könnyen hozzáférhető és elérhető adatbázis létrehozása ahol, pont az van kéznél amit a legtöbbször akarunk használni. Ezért került a főoldalra, a jelenlegi táblázatos elrendezés.

Jelen állapot szerint, az összes karakter skillje le lett fordítva. A Wizard összes képességének rúnaskilljei is elérhetőek magyarul, a Demon Hunter-nél ez a lista még nem teljes.
Elérhetővé vált az összes monster affix, (szörnymódosító) amit láthattunk már valahol (Beta, Blizzcon…).
Legutóbbi project a  követők skilljeinek a fordítása is gőzerővel halad.
Ezeken kívül számos érdekesség található még a wiki-n, amiket nem emeltem ki.

Természetesen ez a rendszer sem hibátlan, elő is fordulnak benne hibák, ha találtok valamit ami rossz, vagy a fordítás hibásnak tekinthető, a fórumon létre lett hozva ennek egy külön topic amit itt meg is találtok, vagy az szócikk saját vitalapján megtehetitek a hiba jelentését.

A távlati céljaink a fennlévő szócikkek rendezése, hogy könnyen kezelhetővé, elérhetővé váljanak, illetve a még hiányos szócikkek befejezése, és végül a fennlévő skillek, leírások frissen tartása. A béta verzió változásai miatt, most is régebbi leírások vannak, amik valamilyen szinten eltérnek az aktuális verziótól, ezek frissítésére csak a játék megjelenése után fog sor kerülni.