Kezdőlap Béta 50 béta kulcs a Diablo 3 Hungary-től!

50 béta kulcs a Diablo 3 Hungary-től!

67
0
MEGOSZTÁS

diablo-3-betakulcs-nyeremenyjatek

Kis oldalunk 50 darab Diablo 3 béta kulccsal lett gazdagabb, melyek egy kb. másfél hetes időszakban kiosztásra is fognak kerülni!

Az elkövetkezendőkben több pályázat és nyereményjáték kiírást is találni fogtok az oldalon, reméljük mindenki megtalálja a számítását. A kulcsokat a Blizzard fogja kiosztani a nyerteseknek, erről a listát mi küldjük el majd nekik, tehát figyeljetek oda nagyon, hogy nevezés esetén mindig a helyes Battle.net adataitokat adjátok meg (csupán az e-mail címre és a teljes nevetekre lesz szükség), mert ők ezek alapján fogják aktiválni a bétát a Bnet profilotokban.

A versenyek, nyereményjátékok átlagosan március 6, kedd éjfélig tartanak, a pályaműveket “szakmai” zsűrink értékeli majd és a kulcsok természetesen az általunk legjobbaknak tartott művek készítőjéhez jutnak majd. Minden más információ az adott kiírás hírében megtalálható, mint ahogy ezek a kiírások sorba szedve az oldal bal oldalán található dobozból is elérhetők.

További nyereményjátékokat találhattok hamarosan társoldalunkon, a Starcraft II Hungary-n is, tehát ide is érdemes lesz a napokban sűrűbben ellátogatni, ha maximalizálni akarjátok az esélyeiteket.