Kezdőlap Egyéb Blizzcon Virtuális Jegy

Blizzcon Virtuális Jegy

163
0
MEGOSZTÁS

Néhány hónap és itt a BlizzCon 2015! A jegyek már elkeltek, de aki lemaradt és szeretne részt venni rajta az vásárolhat Virtuális Jegyet, hogy az otthonából tudja követni a műsort. Egy jegy ára 30 Euró vagyis durván 9000 Ft.

Akik virtuális jegyet vásárolnak, azok HD közvetítésen keresztül élvezhetik mind a két napot! Betekintést nyernek a fejlesztői panelekbe valamint az exkluzív interjúkba, zártkörű ceremóniába és a péntek este megrendezésre kerülő közösségi játékba is.

Hozzáférést kapnak továbbá az on-demand replays funkcióhoz, vagyis a show után 2 héttel még visszalehet nézni a teljes adást.

 

Bónusz Loot 2.0

 

Mint mindig, a Virtuális Jegy mellé jár néhány ajándék kedvenc játékunkból méghozzá a World of Warcraft, Diablo III, Hearthstone, StarCraft II, és a Heroes of the Storm világából.

TH601JJQIPJG1439853989166

A Virtuális Jegy vásárlói előtt, most először megnyílik egy olyan lehetőség, hogy megkapják a Goody Bag ajándékot, melyet a BlizzConon résztvevők kapnak meg személyesen, mely már előrendelhető a Blizzard Gear Store oldalon 34.99$-ért. A Goody Bag csak limitált számban érhető el a Storeban. Virtuális jegyenként csak 1 db jár! Valamint hozzáférést kapnak egy limitál idejű online eladáshoz, ahol válogatott, emlékképes tárgyakat ajánlhatnak fel. Ezek a tárgyak megvásárolhatók lesznek a BlizzConon.

 

Ingyenes WCS és Warcraft eSport Tournament Streamek

 

Ha nem vásárolsz jegyet, akkor is tudod követni az BlizzCon ingyenes műsorait. Többek között: BlizzCon nyitási ceremónia, StarCraft II Globális Záró Világ Bajnokság, Hearthstone Világ Bajnokság, World of Warcraft Arena Világ Bajnokság, és az első Heroes of the Storm Világ Bajnokság. Az adást HD minőségben itt lehet majd követni: www.blizzcon.com.

 

Forrás: diablofans.com