Kezdőlap Egyéb Teamspeak szerver

Teamspeak szerver

90
0
MEGOSZTÁS

Az elmúlt fél évben bizony hányattatott sorsú volt a Teamspeak szerverünk, ezzel mi is tisztában vagyunk. Sajnos rossz választások sorozata vezetett oda, hogy megbízhatatlan szolgáltatókat választottunk. Az elmúlt két hétben offline is volt a szerver szolgáltatók közötti válogatás miatt, ezért az olvasóink elnézését kérjük! Jelenleg egy másik hostingra került át a Teamspeakünk, ami már jó időre garantáltan végleges  és problémamentes lesz. Az új teamspeak szervert a több éves tapasztalattal rendelkező múltra visszatekintő Datapoint.hu szolgáltatja. Ez úton is köszönjük nekik a minőségi szolgáltatást!

A szobák igénylésének módja azonban változott, ennek részleteit megtekinthetitek a bal oldali menüből elérhető Teamspeak menüpont alatt találjátok.

Diablo3.hu olvasói jogot lehet kérni bármelyik Moderátortól, Admintól vagy Szerver Admintól. (Ez a jogkör néhány alapfunkciót tartalmaz ami megkülönböztetni az olvasóinkat a vendégektől: tudnak poke-olni, saját avatart feltölteni, saját leírást beállítani és megkülönböztet a vendégektől egy kis ikonnal.)