Kezdőlap Egyéb BlizzCon 2015: Slaugthered Calf Inn, BlizzCone Store

BlizzCon 2015: Slaugthered Calf Inn, BlizzCone Store

90
0
MEGOSZTÁS

Az idei BlizzCon kicsit másabb lesz mint az eddigiek. Akik részt vesznek rajta semmiképp ne hagyják ki a valódi Diablo tárgyakból épített Slaugthered Calf Inn-t. Megtalálható lesz a Darkmoon Faire mögött:

calf inn lelőhely

 

Ráadásul nem csak tematikus díszek lesznek a kocsmában, hanem találkozhatunk pár fejlesztővel is. Megpillanthatunk néhány a Diablo világából származó történeti képet és még vásárlásra is lesz lehetőségünk.

 

Továbbá a helyszínen lévő fejlesztők tartani fognak egy kis bemutatót a fejlesztésről és bepillanthatunk abba is, hogy épp min dolgoznak a Blizzardosok.  Végül, de nem utolsó sorban élő zene várja a látogatókat valamint kipróbálhatjuk a Diablo III konzolos változatát is.

 

Itt az ideje, hogy eltervezd az idei stratégiádat! Készülj fel és tervezd meg BlizzConos utadat:

map-blizzcon-2015

 

A BlizzCon november 6-7-én kerül megrendezésre. Ha nem tudsz elmenni, de szeretnél részt venni rajta, akkor vásárolhatsz Virtual Ticketet. Ne felejtsétek el, hogy az idei BlizzCon eSports versenyek egy héttel hamarabb fognak kezdődni a nyitást megelőzően! Egészen pontosan október 28.-tól November 1.-ig. A versenyekről szóló leírás már elérhető az us.battle.net-en.

 

A BlizzCone Store idén átkerül a regisztrációs zónába egészen pontosan a Hall-E területre. A Bolt egy nappal korábban fog nyitni méghozzá már csütörtökön.

 

Regisztráció és a  BlizzCon Store menetrendje:
Hely: Anaheim Convention Center, Hall E
Idő: Csütörtök, November 5 – 9:00 – 21:00
Péntek, November 6 – 8:00 –  22:00
Szombat, November 7 – 8:00 – 22:00

 

Forrás: us.battle.netdiablofans.com