Kezdőlap Egyéb Újabb pozíciót hirdetett a Blizzard a titokzatos Diablo játékra!

Újabb pozíciót hirdetett a Blizzard a titokzatos Diablo játékra!

37
0
MEGOSZTÁS

Ezt már nem lehet véka alá rejteni: egészen biztos, hogy valami fortyog a Blizzard üstjében és az is biztos, hogy Diablo ízű lesz a kotyvalék! Újabb állásajánlatot tett közzé ugyanis a Blizzard, melynek keretében a Diablo világát megvilágító művészt keresnek. Ennek a személynek a feladata, hogy megalapozza a sötét hangulatát az új karaktereknek és eddig soha nem látott tájaknak, helyszíneknek. Ezt az új, titokzatos projektet “next hit game“-ként emlegetik, azaz a következő nagy dobású játékuknak szánják. Ebből az szűrhető le, hogy szinte biztos, hogy egy új kiegészítő vagy akár 4. rész is lehet készülőben! A híreket folyamatosan követjük, amint újabb hírmorzsához jutunk, tájékoztatni fogjuk olvasóinkat.

Lighting Artist – Unannounced Project – Diablo

Job Description

Blizzard Entertainment is seeking an exceptionally skilled and passionate lighting artist to craft the mood and drama surrounding new characters and never-before-seen worlds in our next hit game!

We’re looking for artists who demonstrate a strong understanding of how light, shadow, and color set the tone of an environment as well as guide the player. This position requires a creative and technically proficient approach to lighting based on gameplay, vision and conceptual illustrations. The ideal candidate shares our sensibilities and looks forward to the challenge of illuminating the dark medieval worlds of Diablo!

RESPONSIBILITIES

  • Work with art director, artists, and designers to create compelling lighting for a variety of environments. while maintaining a consistent style throughout the game.
  • Collaborate with art director to develop specific color grading looks.
  • Create real-time and baked lighting using commercial and proprietary tools.
  • Establish and maintain balance between visual quality and lighting performance.
  • Create, maintain, and communicate documentation for lighting guidelines and implementation techniques. (forrás)