Real Money Auction House első pillantás

Westy . Hírek 932

Még mindig nagyon gyorsan, bulletpointokban összegezzük az egyelőre ismert legsokkolóbb újítást: az aukciós házat, ahol igazi pénzért adhatunk vehetünk dolgokat. Ez az újítás gyakorlatilag kiveszi (lehet teljesen) az illegális RMT-t a Diablo 3-ból.

Ide is érvényes az előző post vége: csak lassan, alapos levegővételekkel, rágjátok meg az információt. Fokozottan figyeljetek arra, hogy ne fulladjon öncélú sírásba és átkozódásba a hozzászólásotok.

 • Nagyon okos és igényes kezelőfelületünk lesz a vásárláshoz. Nem kell játékba lépnünk tárgyak vásárlásához és kiválaszthatjuk, hogy melyik karakterünk számára szűkítse a potenciálisan hasznos áruk listáját.
 • Limit lesz az általunk három naponta eladható tárgyak/karakterek darabján vagy árán.
 • A Blizzard egy bizonyos mennyiségű pénzt elkér az eladott, vásárolt tárgyak árából.
 • Mindent adhatunk és vásárolhatunk a Real Money AH-ban. Beleértve karaktereinket és aranyat is.
 • A rendszer “paypal” szerű lesz, tehát a Diablo egyenlegünkre kell pénzt költenünk, amit utána szabadon kivehetünk onnan. (feltételezhetően)
 • Lesz természetesen rendes, GOLD alapú AH is!

Screenshotok a tovább után, random twitter előtte:

Oh God… if the leaked information is correct, one could actually MAKE money playing Diablo 3. This is both a brilliant and terrible thing.Forrás:

Comments (100)

 • avatar

  Aleph

  |

  [reply]@Thomka (#46):[/reply]Hagyjuk ezt a baromságot “ha más pénzért vesz valamit akkor én nem élvezem a játékot/rákényszerítenek hogy itemet vegyek”. Ameddig nem vezetitek le nekem, hogy konkrétan a rád és a szűk baráti köröd játékélményére milyen hatással van az, hogy valaki esetleg a munkahelyén termelt pénzből, vagy a játék előtt töltött időből vásárolta meg a seggberúgás csizmáját addig ez értelmetlen nyavalygás.

  Nem fog bejönni a játékodba és összeverni.
  Nem fog előled semmit elvenni.
  Nem fogsz vele pvpben találkozni.

  Addig nem rontja el a játékélményed ameddig nem attól érzed rosszul magad, hogy másnak olyan van ami neked nincs. Ez meg irigység.

  Reply

 • avatar

  Foxi

  |

  [reply]@Thomka (#46):[/reply]egyetértek thomka val. ezt a valódi pénzes dolgot nem kellett volna. ez kb. ugyanaz mint ha online stratégiai játékban valaki prémiumozik.
  a path of exileben okosan megoldották, hogy pénzért csak a karakterek külsejét lehessen változtatni, de a játékban előnyre ne tegyen szert így senki.
  itt meg az ember kedve is elmegy mikor látja majd hogy fullos cuccba szaladgálnak a pénzes emberek, és meg sem erőltették magukat érte. :/

  Reply

 • avatar

  GameSpy

  |

  Miert kene 600dollart koltsel ra?!?!?
  Ugyanugy kifarmolod mint eddig vagy goldert megveszed.

  Reply

 • avatar

  Thomka

  |

  Szerintem legjobb véleményem szerint is, ez nagyon szemét huzás volt. Hadd fejtsem ki hogy miért. Eddig ugyan ugy ahogy fentebbiek irták voltak illegális üzletek. De azok nem emelték ki annyira playereket és messze nem volt annyi pénzért vásárolt cucc mint most lesz. Ezzel az olyan embereket akik innentől majd élvezni akarják a játékot. Rákényszeritik hogy igen is te is vásárolj barátom mert különben mehetsz a kukába. Öszintént illegálisan vásárolt account vagy itemek máshol már ha volt ilyen hány % ékát tette ki a közösségnek ? 1 esetleg 2 ? most az lesz hogy ha nem költesz rá 600 dollárt azon felül hogy megveszed a játékot ami valójában nem is a tiéd( terms and licens: az az csak bérled) most még ezzel is pénzt akarnak kihúzni belőled. Ez csak arra ad okot hogy majd letöltsem a tört verziót kijátszam a single playert ahogy sc2 be tettem és törölhetem is a rég várt játékot :( Szomorú lettem nagyon. Eddig apontig vártam a játékot. Mostantól nem érdekel….

  Reply

 • avatar

  liszkag

  |

  Nemtudom, hogy miért problémázik mindenki. Amit megtudsz venni pénzért (igaziért) AH ban azt megtudod szerezni a játékban is. A karaktereket szintén feltudod húzni, ahogy azt meg is veheted. Itt annyiról van szó, hogy valaki időt spórol azzal, hogy megveszi a cuccokat, de ettől még nem fog senki rosszabbúl járni, vagy jobban.

  Én megmondom az őszintét, hogy sohasem gondoltam arra, hogy veszek goldot wowban vagy tárgyat D2 ben. De ha ezt a rendszert magyarországon is megengedik (amit kötve hiszek, de ne legyem igazam!!!) akkor a felesleges cuccokat amik pl számomra feleslegesek de másnak isteni lenne azt el tudom adni igazi pénzért, tehát az időmmel pénzt keresek, tehát a szórakozásommal pénzt keresek. Kellemest a hasznossal, ezzel most mi a probléma?

  Reply

 • avatar

  kopoga

  |

  Nem meglepődve vagyok csak elkeseredve.. :(

  Reply

 • avatar

  FanTom

  |

  Ha legalizálva lesz ez a dolog, a spam-áradat eddig nem látott méreteket fog ölteni.

  Ha ennek árnyoldalát mi ilyen jól látjuk, akkor mi lehet az a dolog, ami miatt erre még áldását is adta a Blizzard? Flee-ből akarnak meggazdagodni? Sok játékos meg majd a kiegészítőket ebből a játékból összehozott pénzből veszik meg? Így is, úgy is megveszik a rajongók a kiegészítőket.

  Mondjátok légyszi, hogy ez csak egy fake hír, és április 1-i tréfa került ki rossz időpontban.

  Örülök az aukciós háznak, de csakis játékbeli aranyért. Aki illegálisan kereskedett blizzardot megkerülve azok is jelen lesznek ettől függetlenül is, mert meg akarják kerülni a Blizzard adót vagy az időkorlátot.
  A legalizálással totál elcseszik a tárgyak értékrendszerét.

  Teljesen mindegy, hogy van határ, hogy mit lehet már feltenni pénzesAH-ra és mit csak a goldosra.

  Reply

 • avatar

  Benny

  |

  Én is tartok ettől az újítástól. Példának az SRO-t tudnám felhozni amiben az a nyerő kari amire költöttek rendesen. Így kb halhatatlan karaktereik lettek az olajoskezü emberkéknek. A servert ellepték a botok és a spam. Az lett az erősebb játékos aki többet költött a játékra. Persze ez nem tökéletes példa, de a lényeg benne van. Most, h belegondolok csak a pvp-ben fog szerepet játszani más karakter, így nem is izgat, h ki a fulltáp mivel úgy sem rak egy arénába vele. Egy biztos. Nekem nem a pénzszerzés lesz a célom a játékkal és remélem sokan lesznek még így.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@kopoga (#38):[/reply]Ez már nagyon-nagyon régóta a pénzről szól, nem tudom miért vagy így meglepődve.

  Reply

 • avatar

  Grom

  |

  “Q: Which regions will have currency-based auction house support?

  A: We plan to roll out the currency-based version of the auction house in as many regions as possible with the launch of Diablo III. In regions where the currency-based auction house will not be available, players will still have access to a gold-based auction house. We’ll share more details in the future. ”

  Sajnos előfordulhat az is, hogy nálunk nem lesz elérhető, de még mindig kijátszható az a trükk mint a WoW esetén, hogy nem Magyarországot adod meg hanem pl.: Angliát lakóhelyednek és akkor működnie kell.

  Reply

 • avatar

  kopoga

  |

  Ha lesz legális kereskedelem,valódi anyagiakkal,akkor szerintem ez nem fog egy idő után másról szólni, mint a Pénzről,amiben a Blizz is kiveszi a részét..
  És megint csak egy réteg jár jól a playerek között,akiknek van idejük meg pénzük ezzel foglalkozni..
  Pláne ha karaktereket is lehet majd vásárolni. pfff..

  Reply

 • avatar

  Puszta

  |

  [reply]@ (#35):[/reply]Azért remélem egy ber kategóriájú item nem 2 dolcsi lesz…20 istet összeszedni az munka, 2 dolcsi viszont egy nagyon retek munkahelyen nem egészen egy órai bér…én az ilyen cuccokat minimum 50-60 dollár körül tartanám reálisnak. Csak az venné meg akinek nagyon kell. Majd max akkor csökkenhetne az éra, ha már baromi sok ilyen item kering a szerveren, és kezd túlkínálat lenni belőle. De remélem h még akkor is tartja az értékét valamennyire, mert ennyi erőből fillérekért fel lehet szerelkezni.

  Reply

 • avatar

  Lamek

  |

  Nem írom le újra amit az előttem szólók. Kicsit félelemre ad okot a real money system.

  Reply

 • avatar

  soulles

  |

  [reply]@Aleph (#33):[/reply]Jah igen, Aleph-nek igaza van, a Blizzard nem ad el semmit, tehát minden a játékosok között zajlik. Mintha a Diablo II-ben a kifarmolt Ber rúnát nem 20 istért vennéd meg, hanem mondjuk 2 dollárért. Valaki már egyszer megtalálta.

  “Bízzunk benne, hogy értelmesen.” — a bizalom részemről megvan a Blizzard felé, ha elrontják a kedvenc játékomat, akkor úgyis elmegyek és felrobbantom a székházukat, majd a romok felett eljárok egy rituális táncot :-D.

  Reply

 • avatar

  Grasmus

  |

  [reply]@ (#32):[/reply]Nyilvánvalóan jobb az ellenőrzött rendszer. És nyilván lesz valahogy korlátozva a dolog. Bízzunk benne, hogy értelmesen. :)

  Reply

 • avatar

  Aleph

  |

  [reply]@jocc (#30):[/reply]Azt a goldot veszed meg amit már valaki (player) kitermelt. Ergo nem kerül új gold a rendszerbe.

  Reply

 • avatar

  soulles

  |

  [reply]@Grasmus (#31):[/reply]Azért ez az analógia nem teljesen állja meg a helyét, de abban igazad van, hogy eddig illegális volt, most pedig legális lesz. De azt is bele kell kalkulálni, hogy ha ezt nem lépi meg a Blizzard, akkor minden megy tovább ugyanúgy, mint eddig, tehát jönnek a item shopok spambotjai, és minden játékot szétbombáznak.

  Mindenki eldöntheti, hogy mi a jobb, a spambotok által telefirkált public játékok, vagy épp a legális ellenőrzött keretek között tartott valós pénzes tárgykereskedelem.

  “Csak nekem tűnik úgy, hogy ezzel a goldot lehet venni forintért – vagyis dollárért – rendszerrel egyből meghazudtolták a “goldnak igenis lesz értéke” állítást?”

  Nem lehet majd minden szemetet kirakni a pénzes AH-ba, ahogy a hírben is áll, lesz majd egy határ a tárgyak darabszámára, vagy épp azok értékére vonatkozólag. Mondok egy számot, lehet hogy 3 naponta csak 10 dollárt költhetsz majd el. Bár ennek az elmélkedésnek addig semmi értelme, amíg nem tudjuk, hogy a gold, a tárgyak vagy épp a teljes karakterek ára mennyi is lesz dollárban, hiszen minden attól függ.

  Plusz ugye, ha azt vesszük, ha nem a pénzes AH-ban veszi meg az ember a goldot (mert mondjuk nincs is rá lehetőség), akkor majd az item sellerektől, ami ugyanúgy a gazdaság rovására megy.

  Reply

 • avatar

  Grasmus

  |

  [reply]@ (#29):[/reply]Ez a központosítás csak terelés. Konkrétan legális lesz az ami régen illegális volt. Ergo az is megfogja venni aki idáig félt illegálisan vásárolni. :)

  itt a példa:
  A fű illegális. Igaz megveszik sokan de van aki fél megvenni mert illegális. De most ha legalizálnák akkor az is megveszi aki idáig azért nem vette meg mert illegális. húú de szar példa :D

  Reply

 • avatar

  jocc

  |

  [reply]@ (#29):[/reply]Csak nekem tűnik úgy, hogy ezzel a goldot lehet venni forintért – vagyis dollárért – rendszerrel egyből meghazudtolták a “goldnak igenis lesz értéke” állítást?

  Reply

 • avatar

  soulles

  |

  [reply]@Grasmus (#24):[/reply]Nem lesz Bind item, és akinek van pénze, az most is megveheti a legdurvább itemeket pénzért az item sellereknek köszönhetően, úgyhogy a helyzet nem változik, csak központosítva lesz.

  “nem hiszem, hogy pénzért lehet majd közvetlenül goldot venni.” — de lehet, mindent vehetünk majd pénzért, goldot, tárgyat, karaktert.

  “hogy lesz olyan szerver ahova nem engednek be vásárolt cuccban.” — nem lesz ilyen szerver, nem lesz kettébontva a közösség, mindenki együtt játszik.

  Reply

 • avatar

  Grasmus

  |

  Amúgy szervekről van info? vagy csak egy EU-US-ASIA szerver lesz aztán jóccakát? :)

  Mert ha esetleg több szerveren fut majd a play akkor elképzelhető, hogy lesz olyan szerver ahova nem engednek be vásárolt cuccban. Vagy nem tudom. Szerintem biztos lesz valami korlát mert ha nem akkor nagyon sok vérpisti lesz legen-PAUSE-dary! cuccban :)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Grasmus (#25):[/reply]Ha ez igaz akkor ez is szimpla online adás vétel, semmi más :D

  Reply

 • avatar

  Jason

  |

  [reply]@Grasmus (#24):[/reply]Ez aggaszt engem is.

  Reply

 • avatar

  Grasmus

  |

  [reply]@Aleph (#23):[/reply]Vatera az szimplaadás vétel. mintha feladnál egy apróhirdetést az expresszben. Csak leadod a fee-t a vaterának, hogy használod az oldalát. Nem kell semmit sem adózni utána.

  Reply

 • avatar

  Grasmus

  |

  Ami engem aggaszt az az, hogy akinek pénze lesz az fullontopp cuccban lesz úgy, hogy semmit nem tett érte. Bár biztos megoldják ezt valahogy úgy, hogy lesznek BoE és BoS tárgyak. és akkor talán nem mindent lehet eladni.

  Reply

 • avatar

  Aleph

  |

  [reply]@Grom (#21):[/reply]Vaterat próbáltam megnézni de nem találtam. Szerintem erre az a megoldás van, hogy a Blizzard fizeti ki a feeből ami befolyik. Apeh szemszögéből is ellenőrizhető, báááár nem tudom. Elméletileg a vateran is lehet bevételed mégsem kell belőle adóznod, de javítson ki valaki aki ért is az adójogszabályokhoz.

  Reply

 • avatar

  murdock

  |

  [reply]@Syrius (#20):[/reply]biztosa vagyok benne, hogy goldért is kereskednek majd a playerek. a blizz nagyon sokat hangoztatta, hogy igenis a goldnak lesz értéke a játékban. nem hiszem, hogy pénzért lehet majd közvetlenül goldot venni.

  Reply

 • avatar

  Grom

  |

  Nagyon remélem, hogy Magyarországból is elérhető lesz ez a funkció és nem fog arra a sorsra jutni mint rengeteg más WoW funkció, amik nem érhetőek el a jogszabályok miatt.

  Reply

 • avatar

  Syrius

  |

  Az is kérdés, h a jó cuccokat ki rakja majd fel GOLDért ha irl pénzért is lehet? Szerintem senki..
  Ezzel megint abba az irányba mozdul minden, hogy az ingame GOLD szart sem fog érni. A jó cuccok 98%-a csak pénzért lesz megvásárolható.

  Ja és még annyi, h akkor lenne igazán trükkös, ha nem vehetnéd le a pénzt, hanem max elköltheted majd mindenféle ingame cuccra. skinek módosítások karakter név módosítás esetleg más blizzard game-ek megvásárlása (blizznek mindegy, hogy milyen úton jut el a pénzhez. valaki egyszer betette a rendszerbe amikor diablo accountot töltött fel)

  Ez azért is lenne jó, mert a többi játék nem néptelenedne el, a gold farmereknek nem érné meg szétcseszni a diablo világát

  Reply

 • avatar

  soulles

  |

  [reply]@ (#17):[/reply]Elvileg a Battle.net accountod alá kerül be a lóvé, ahova te magad is tölthetsz fel pénzt, hasonlóan a Steam Wallet-hez, tehát lesz egy virtuális pénztárcád. Gondolom ha eladsz valamit 20 dollárért, és valami mást akarsz venni 10-ért, akkor ebből a bnetes pénztárcából fogja kivenni a pénzt.

  Feltölteni lehet közvetlenül is, de akár PayPallal is, ahova le is utalhatsz pénzt, tehát kiveheted az ingame megkeresett pénzedet.

  Reply

 • avatar

  Thorgilis

  |

  [reply]@future (#11):[/reply]Nekem tetszik ez a dolog ha megunom a karim fogom eladom az árát meg eliszom:Dés még rímel is:D
  Am az apeh-os dolog megy úgy zajlik h az éves adó bevallásodnál be jelented mint egyéb jövedelem vagy mi…Nem vk könyvelő így nem tudom pontosan mi a neve ennek de ha nagyon akarod be tudod jelenteni.Bár nem biztos h megéri ennek utána kell nézni…Az összegtől+adó kulcsoktól függ.Mondjuk ebbe még kár bele menni mert lehet nagyon alacsonyak lesznek az árak meg tuti lesznek akik manipulálják majd az AHát:DBróker karikkal meg mindenXDDe sztem majd a kiegbe tuti lesz virtuális adó hivatal is lassan külön erre a célra…:D

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  Érdekes, Ha jól tudom, bár cáfoljatok meg eve online-ba is lehet pénzt termelni, vagy valami más hasonló mmorpg-ben szóval ha ott lehet akkor a blizzard jogászai is megoldják hogy itt is lehessen.

  Érdekes, érdekes, ha az embernek mákja van akkor juthat egy kis mellékes a konyhára, bár hogy a blizz így monopolizálja az rmt-t zseniális húzás volt részükről, főleg az hogy lehetőséget ad a mi kezünkbe hogy cseppenjen is valami, és ebből is leszedi a hasznot, ámulok rajtatok blizz.

  De akkor jön a kérdés, ha én eladok valamit a példa kedvérét 20 usd-ért akkor az egy blizzes számlámra kerül valami pont formában, de ha akarok is venni valamit ah-ban legyen 10 dodo akkor lehetőség lesz a már bent lévő számláról fizetni vagy mindenképp kell hozzá a bankkártyám?

  Reply

 • avatar

  Aleph

  |

  [reply]@murdock (#14):[/reply]Lehet.

  Reply

 • avatar

  Westy

  |

  [reply]@murdock (#14):[/reply]Igen, direkt kiemelik hogy lehet majd. Bár lesznek fix fee-k de ezeket kezdésnél valahogy meg lehet majd kerülni, hogy felboostold az egyenleged.

  Reply

 • avatar

  murdock

  |

  itt a kérdés az, hogy lehet-e úgy pénzért eladni, hogy te magad nem pumpálsz lóvét a játékba. tehát 0-ról indulva teszel szert igazi pénzre.
  erre kíváncsi lennék.

  Reply

 • avatar

  Isual

  |

  [reply]@Aleph (#7):[/reply]Értem, köszönöm! Lényegében egy olyan lehetőséget teremtenek, aminek a legszűkebb opciója az, hogy totál egyedül játssza végig valaki a játékot (úgy, hogy egyébként végig csatlakozva van) és e fölött lehet majd haverokkal együtt tolni a story-t meg ott lesz a PvP…stb?

  Reply

 • avatar

  Aleph

  |

  [reply]@piromaca (#9):[/reply]Lesz akkora fee az eladáson, hogy ne érje meg eladni a kevéssé értékes itemeket.

  Reply

 • avatar

  future

  |

  Azon felül, hogy nekem sem jön be ez az igazi pénzzel való dolog, kíváncsi leszek, hogy az olyan országokban mint pl. kis hazánk, hogyan fog ehhez viszonyulni pl. az apeh.
  Ugyanis azon felül, hogy a Blizzard leemeli a saját részét, attól Te még úgy jutsz pénzhez, hogy adót nem fizetsz utána. Ne értsetek félre, nem az apeh-t védem, csak azért ezeket is át kell gondolni. Meg ahány ország, annyiféle jogszabály, szóval érdekes lesz nézni, hogy akarják ezt élőben működtetni.

  Reply

 • avatar

  soulles

  |

  [reply]@jeneas (#6):[/reply]”ez valami előnyt fog jelenteni azoknak akik fizetnek érte” — eddig is volt ilyen, köszönhetően az item sellereknek, most azonban a Blizzard nyújt legális opcióta rra, hogy pénzért tárgyakat vegyenek azok, akik erre költeni akarnak. Ha a Blizzard ezt nem építi be, akkor ugyanúgy lennének item sellerek, tehát csöbörből vödörbe effektus.

  Reply

 • avatar

  piromaca

  |

  Ez tenyleg erdekes. A twitteres hozzaszolas kb 100%ban lefedi a valosagot. Erdekes torekves arra, hogy legalizalva legyenek a komolyabb arany/targy/karakter atadasok.
  A darab korlat meg biztos azert van, hogy ne lehessen uralmunk ala hajtani a piac egy reszet (pl fevasarolod az osszes gemet es felteszed egy altalad meghatarozott arert, igy kenytelen lesz mindenki ennyiert megvenni). Persze ez meg ettol biztos igy lesz – csak nem a real money, hanem a gold AHban. Ott beszereznek egy csomo goldot, majd vagy az aranyat vagy az erte megvasarolt ritka cuccokat penzert eladjak a masik AHban.

  Kivancsi vagyok, hogy mennyire lesz nepszeru a dolog. Van egy olyan erzesem, hogy egy atlag magyar jatekos ezt nem tudja kihasznalni, hacsak nem ide oli minden megtakaritott penzet, ami persze nem biztos, hogy jo otlet. Egy amerikai/nemet stb felhasznalonak heti 10-15 dollar/euro kiadas nem hiszem, hogy nagyon sok, mig ugyenannyit itthon csak kevesen engedhetnenek meg. Es az meg tuti, hogy nem mindenki fog penzt keresni az AHban. Persze ha csak eladni akarsz, akkor konyen ki lehet jonni plusszban. Kerdes, hogy a felhalmozott virtualis penzt milyen modon lehet majd kivenni…
  Az biztos, hogy a legaprobb szarokat is osszeszedi majd a jatekosok nagyresze, hogy tuladjon rajta aranyert vagy az AHban.

  Nem vagyok jogasz, de az is elkepzelheto, hogy par orszagban ez a fajta AH illegalis cselekedetnek szamit.
  Es ami meg tenyleg rossz hir: tuti vonzani fogja a hackereket a D3. Sokkal jobban, mint elotte barmi.

  Reply

 • avatar

  Aleph

  |

  [reply]@jeneas (#6):[/reply]Nem kell játékidőt venni, mert nem előfizetéses a rendszer.

  Reply

 • avatar

  Aleph

  |

  [reply]@Isual (#5):[/reply]”While you have the choice between playing solo or playing with friends, Diablo III will be “online only”, you won’t be able to play the single player experience without a persistent connection to Battle.net.”

  Magyarán játszhatsz egyedül (nem inviteolsz be senkit) de minden információ a karakteredről Blizzard szervereken fog tárolódni ezért csak online módban lehet játszani.

  Reply

 • avatar

  jeneas

  |

  [reply]@Syrius (#2):[/reply]Na igen nekem is hirtelen az jutott eszembe, hogy ez valami előnyt fog jelenteni azoknak akik fizetnek érte (merthogy én se hiszem, hogy a játékon kívül fogok még valamit venni, így pénzért)

  Bár így végigolvasva jól is elsülhet a dolog, mivel ahogy olvasom nem kell külön fizetni azért, hogy ezt az AH-t használhassuk így az is csinálhat pénzt vele aki nem fektetett bele semmit (esetleg csak játékidőt) Bár az ilyen nemű kereskedésre sajnos elég sokan “specializálódtak” szóval majd tényleg kiderül, hogy a hardcore farmerek AH-ja lesz e ez vagy valóban egy hasznos kis dolog aminek örülhetünk. :)

  Reply

 • avatar

  Isual

  |

  [reply]@Aleph (#3):[/reply]Most maga a “Single Player Mode” nem lesz vagy AH a Single Player Módban?

  Reply

 • avatar

  Isual

  |

  Rövid és tömör leszek. Nem vagyok az a pénzköltős fajta ilyen téren, de biztos sokaknak ez örömet (és pénzt ? ) fog szerezni. Én maradok max a Gold-os AH-nál.

  Reply

 • avatar

  Aleph

  |

  [reply]@DreadmistX (#1):[/reply]Nem lesz single player mód.

  Reply

 • avatar

  Syrius

  |

  Zomg!

  Hmm ez tényleg új dimenzióba emeli a játékot.
  Főleg, hogy karaktereket is lehet adni!

  Persze most még nem lehet megmondani, hogy jó vagy rossz lesz az idő eldönti.
  Mindenesetre ha ez legális lesz akkor félek, hogy mi akik nem pénzért játszunk háttérbe szorulunk majd a pénzért játszó cégekkel szemben :( Persze ott lesz a daily limit, de ez talán csak karakter létszám függő, hogy mennyit akar eladni az illető. Illetve ha jó áron mennek a cuccok akkor megéri majd új accokat fenntartani, hogy azokon keresztül is el tudják adni a javakat.

  Reply

 • avatar

  DreadmistX

  |

  Singleplayerben gondolom nem lesz AH. Bár nagyon jó megoldás, de nekem nem tetszik ez az igazi pénzért eladás-árulás. Emellett jó hír :D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.