Diablo 3 előrendelések

Darc1n . Hírek 1369

Sokan kérdeztétek merre érdemes megvenni a Diablo 3-at és hol van még egyáltalán Collector’s Edition.

Végignézve a teljes magyar kínálatot, alapjátékot szinte mindenhol lehet még rendelni, bár mi az 576 KByte áruház láncot ajánljuk, mert ők biztosan ki is szolgálnak és oda is adják a megrendelt példányodat. Meg lehet venni a Blizzardtól is, de egyrészt ez 3000 forinttal drágább, és doboz sincs hozzá…

A gyűjtői kiadás szinte mindenhol elfogyott – többek között a Diablo3.hu-s előrendelői akción is. A rengeteg hazai bolt átböngészése után régi-jó partnerünk, a Meex Games-nél találtunk még CE-t, bár megkeresésünkre azt válaszolták, hogy már igen kevés van. Itt ajándék Bnet Authenticatort is adnak hozzá, addig rendeljétek elő amíg van. A külföldi oldalak számunkra nem relevánsak Diablo 3 esetében, hiszen mire megérkezne a megrendelt példány, már bele is őrülnénk a várakozásba.

Megkérünk mindenkit, hogy a hozzászólásaitokban más boltokat ne reklámozzatok!

Comments (194)

 • avatar

  Chob

  |

  Igazából nem az emberekkel van itt a gond. A probléma az, hogy nem tudnak az emberek azzal mit csinálni, ha ennyibe kerül a CE. Az én problémám tényleg az, hogy van képük ennyit elkérni érte.
  Ott van példánaka Heroes 6. Annál a CE volt 17k , tartalma : ugyanolyan igényes doboz mint amit a blizzard ad, szép nagy art book , soundtrack, maga a játék, gyűrű, poszter, póló, ingame cuccok….
  Szóval hogy is van ez? A H6-ra nem lehet azt mondani, hogy rossz, mivel a 3. rész után ez lett a legjobb, nem volt akkora hype viszont mint a D3-nál.
  Mégis van képük… és megtehetik.

  Reply

 • avatar

  TeamCo.

  |

  Nos, ahogy olvasgattam a kommenteket, több dologra jöttem rá.
  1, Mindenkinek más a fontos. (van, akinek a drogok, extrák, buli, csajozás, stb.)
  2, Mindenki várja a játékot.
  3, Nem lenne rossz egy pipa/iksz a kommentekhez (vagy fel-/le nyíl), hogy pontozhassuk (persze lennének trollok, akik szándékosan pontoznának le, akkor meg felesleges). Én egyik másik hozzászóláson igen jót szórakoztam. (facebook függőségem lehet az oka, hogy “pontozni szeretnék, vagy tetszésem ki akarom mutatni egy kattintással)
  4, Azt hiszem, hogy Én vagyok az egyetlen ember, akinek kegyetlenmód tetszik az a mocskos/rozsdás fehér CE doboz. (grafikusként pláne, meg gondolom pártízpercet a stancolás meg dombornyomás/formalakk csodálással fogok tölteni)
  5, az emberek (ha már kettő van belőlük és hiába szeretik ugyan azt) veszekedni, ellenségeskedni fognak. Mindig.

  Reply

 • avatar

  JSaN

  |

  [author]Bello (#44):[/author][quote]@Peddy1 (#38): Diablo art book–> előttem is írták már, hogy imádják a fantasyk világát. Hát én is. Végülis ezért vagyok itt és ezért nem egy CoD oldalon írogatok több mint fél éve. Ezek a képek számomra nagy értéket képviselnek, de ne számoljunk elrugaszkodottan:
  3.000 HUF [/quote]

  Nekem ez lesz a legfontosabb darabb a CE-ben. Egy 200+ oldalas kemeny fedeles limitalt minosegi A4-es konyv, siman a duplaja is van. Az SC2 art book-t is 6k korul szoktam latni kulon eladva. Diablo es fantasy tema miatt is a konyv ertekes darab lesz.

  Reply

 • avatar

  JSaN

  |

  [reply]@scraped (#47):[/reply]AZ egyellore nem olyan biztos, idezet a cdg-rol:
  “Várhatóan magyar dvd tok borítóval illetve kézikönyvvel fog érkezni (lehet, hogy lesz hozzá külső papír tok is, de ezt még nem véglegesítette a képviselet).”

  Reply

 • avatar

  fulibacsi

  |

  [reply]@Szom (#8):[/reply]Dettó! :D

  Reply

 • avatar

  scraped

  |

  [reply]@Carter (#45):[/reply]A vastag doboz mindenhol alap – kis hazánkat kivéve. Pofátlan módon anno a StarCraft II kiadásából is kispórolták az igényes kartonos kiadást. Most ezt nem csinálják meg még egyszer, amivel csak egyet tudok érteni.

  Reply

 • avatar

  Carter

  |

  Én GS-ről rendeltem a sima verziót, jól van az, kinézem belőlük hogy még aznap kihozzák. Viszont elég fura, hogy a sima verziónak is vastag a doboza.

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@Peddy1 (#38):[/reply]Előttem jópáran leírták a lényeget, de tényleg nézhetjük racionálisan. Egy vásárlást valóban csak ár/érték arányban lehet megítélni, hát akkor mit is veszünk:

  Alap játék: 15.000 HUF
  ez ugye adott, a többi pedig hasra ütés szerű és jelzik, hogy nekem mennyit érnek/ én mennyit adnék értük.

  Diablo szobor, amibe a Drive-ot lehet rakni–> szerintem vicces, tetszik az ötlet:
  1.000 HUF

  USB pendrive–> egy jól festő, egyedi, 4Gb-s pendrive olyan 6000 HUF körül mozog, számoljuk ezt is annyinak (arról ne beszéljük, hogy rajta van a D2…):
  6.000 HUF

  Ingame tartalom–> a szárny, zászló sem utolsó nekem, de a páncél átszínezése füst színekbe nekem megnyerő, ezek olyan plusz dolgok, amiknek örül az ember ha benne van a kedvenc játékában–> nekem 3.000 HUF-ot simán megér (többet is, de ez tényleg nem sok érte)
  3.000 HUF

  “Színfalak mögött” DVD–> engem érdekel sanctuary világa és hogy hogyan fejlesztették a játékot, szeretnék belelátni és többet megtudni erről, de sok pénzt nem adnék érte–> legyen:
  1.000 HUF

  Diablo art book–> előttem is írták már, hogy imádják a fantasyk világát. Hát én is. Végülis ezért vagyok itt és ezért nem egy CoD oldalon írogatok több mint fél éve. Ezek a képek számomra nagy értéket képviselnek, de ne számoljunk elrugaszkodottan:
  3.000 HUF

  Diablo soundtrack cd–> ismerjük, hogy már a Dio 2-ben, megannyi évvel ezelőtt is milyen hangulatot varázsolt csak a zene. Imádom a stílust és bele tudok merülni ebbe a világba. Felteszem a 3-ban és nagyon igényes, szép és minőségi dalok fognak elkápráztatni minket (és a barátnőmet utazás közben:P)–> ez az egyik kedvenc feature-öm–> én legalább 4.000 HUF-ot megadnék érte
  4.000 HUF

  Ez így együtt 33.000 HUF. Persze a számolás az én értékrendem szerint történt, de szerintem nem volt elrugaszkodott.

  Az oldal által küldött plusz ajándékokat nem számoltam, nem tudjuk az értéküket, nem tudjuk mik lesznek. De látod van ahol authenticatort adnak a CE-hez, ami igencsak fontos. Szerencsére sikerült megoldanom telefonon így nekem nem kell, de akinek nincs az igenis védje a Token-jeit.

  Persze ha valaki csak a játékot akarja és a többi számára “kacat”, akkor vegye azt. A CE nem kényszer, hanem lehetőség.

  U.i.: szeretném helyesbíteni magam. Nem minket neveztél retardáltnak, hanem a CE megvételét. Igazad van. Habár ha ennyire szőrözünk, akkor kérdéses, hogy értelmes (vagy ugye racionális) ember hoz-e retardált döntéseket….
  Ja és nem akartam “aljas és nyilvánvalóan előre megfontolt szándékkal próbálod lerombolni az internetes imagemet” XD
  De az előre megfontolt és aljas NETES imagerombolás elolvasása után majdnem lehulltam a székről a röhögéstől….

  Peace

  Reply

 • avatar

  Janobal

  |

  Nem tudom, én az alap 15000 forintos alapárnál is csak vakargatom a fejemet bizonytalanul. :D

  Reply

 • avatar

  Chob

  |

  Alapot veszek 12eFt-ét és kész. Vettem már pár Blizzard CE-t és megbántam azok “csak” 25eFt-ba kerültek, de ez meg 30!! :DDD Ennyi pénzért nagyon kevés dolog van benne, és van ami még felesleges is egyeseknek, pl. a wow pet (bár ez a legkevesebb).
  Egyedül az art book miatt venném meg, de ahhoz már nagyon elfogultnak kellene lennem. Inkább veszek a maradék 18eFt-ból ruhát, vagy egy repjegyet vissza angliába :D

  Reply

 • avatar

  Zalajinn

  |

  Amikor CE-t rendelek mindig átfutom, hogy mennyire éri meg. A Blizzard-tól nem ez lesz az első CE-m, a többiben eddig sohasem csalódtam. Amikor anno rendeltem, 24k-ért volt. Én ennyit félre is tettem, illetve gondoltam, hogy még 27-ig hajlandó vagyok felmenni, de ott megállj van. Kell mindig egy maximum, legalább is nekem, nem lehet a végtelenségig felmenni azzal, hogy “ahol van 27 ott van 30-is”.

  3 helyről is rendeltem, ebből 2-nél fel is ment 30-ra. Még van egy hely, amit Darc1n “nem megbízhatónak, áron alulinak” titulált, ez rendben is van. Megértem, hogy kevésbé ismert cégektől nem szívesen rendel az ember. Én mondjuk szerencsés helyzetben vagyok, nem fizetek semmit előre, személyesen veszem át, tehát nem igazán lehet anyagilag károsítani, max nem kapok CE-t. Akkor így jártam.

  Reply

 • avatar

  pocokman

  |

  [reply]@Peddy1 (#38):[/reply]Igazad van barátom, akkor gondolkodjunk racionálisan. Ne vegyük meg a játékot, mert a játékkal eltöltött időt sokkal hasznosabb dolgokra is fordíthatnánk, például tanulhatnánk valamit, vagy elmehetnénk csajozni (lányok fiúzni :) ), vagy ezer más hasznosabb tevékenységet is mondhatnék…
  Te csak játszani akarsz, mert neked erre van igényed. Te nem igényled mondjuk a soundtrack cd-t, meg nincs szükséged az artwork könyvre sem. Ízlés dolga, nem vagyunk egyformák. Én viszont egyszerűen imádom az ilyen fantasy albumokat (pl Boris Valejjo), ezért én igenis szeretnék egy példányt a Diablo artwork könyvből. Van sok ilyen albumom, és igen, időnként előveszem őket és gyönyörködök bennük, mert én már csak egy ilyen marha vagyok. És szívesen fogom hallgatni a soundtrack cd-t is, mert szeretem az ilyen zenéket. És kérlek ne mond hogy tölsem inkább le, de te nagyon okos vagy, biztos érted miért butaság ilyent mondani. És beszélhetnék még a többi ajándékról is…
  Ha mi rád akarnánk erőltetni a CE-t, és ellenállnál, akkor neked lenne igazad, mivel a saját pénzedről és a saját szórakozásodról van szó. Mi néhányan, akik szeretnénk CE-t, tudjuk, hogy miért szeretnénk, a mi pénzünkről van szó, és mivel a saját szórakozásunkról van szó, és így valaki kételkedik abban, hogy normálisak vagyunk-e (jó, hogy pontosan idézzelek: tudunk-e racionálisan gondolkodni), akkor nekünk van igazunk. Itt nincs abszoludt igazság, senki nem erőltet semmit, mindenki el tudja dönteni, hogy neki megéri-e. Akik CE-t vesznek, azoknak nyilván megéri, mert kíváncsiak a többi tartalomra is, tehát a saját szemszögükből nézve racionális döntést hoztak. Persze, ha megjön a CE, és a játék telepítőt kivéve mindent dobnék a kukába, akkor irracionális a gondolkodásom, de ilyen azért nem hiszem, hogy előfordul majd bárkivel is. Te is racionálisan gondolkodsz, mikor csak a simát veszed meg, mert nem igényled a többit.

  Reply

 • avatar

  NemethR

  |

  [quote]az i7es gépem melett akkor énsi megvenném[/quote]

  De minek az i7???
  Az i5 is bőven jó… Sőt már i3-on is elfut a legtöbb progi…

  Nem elfogúltság az amit írok / írunk, nekünk ez megéri, mert az ár/érték aránya olyan…
  Másnak lehet nem éri meg. Van akinek a BMW sem éri meg… Vagy a Canon gép… Vagy az i7…

  Reply

 • avatar

  Peddy1

  |

  [reply]@TheMageTalRasha (#37):[/reply]Ok! nem vitatkozok mert látom tul elfogultak páran ahoz hogy racionálsian tudjanak gondolkodni :) Amugy nemkell félreérteni totálsian, értem én hogy jopofa dolog a CE és ha egy rakat pénzem lenne amit már tényleg nemtudok mire költeni az i7es gépem melett akkor énsi megvenném :D

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  szerintem maradjunk témánál :P nekem lesz CE-m és igen is örülök neki :P

  Reply

 • avatar

  NemethR

  |

  [quote]@NemethR (#33): Az érvelésed eléggé hibás, szerinted egy suzukit ugyan olyan vezetni mint egy bmw-t? ugyanolyan kényelmes stb? egy 10ezres fényképezőgép ugyanolyan képet csinál mint egy sok százezres? [/quote]

  Látod, Te vagy a srác, akit nem érdekel a fotózás, neki úgy jó a fényképezőgép 10-ért, mert azzal is lehet szép képet csinálni…
  Vagy a szőke nő, akinek ugyan úgy jó a Suzuki, mert nem ázik be, és elviszi dolgozni.
  Ők ugyan úgy nem értik, miért veszek én 1 Millióért fényképezőgépet, vagy, hogy más miért vesz BMW-t…
  Te nem érted, hogy miért vesszük meg a CE-t, mert neked ugyan úgy jó az alap játék, mert a Te nézeteid, és értékrended szerint az ugyan úgy jó arra, amire kell. Azaz tudsz vele játszani.

  Felesleges ezen vitatkozni, Te azt vallod, amit a srác a 10-ezres géppel, hogy De ezzel is lehet fényképet csinálni (játszani)…
  És hiába mondanád neki, hogy igen, de nézd ezen van ilyen meg olyan beállítási lehetőség, meg ez-az amaz van hozzá… Így neked is hiába mondom, hogy igen, de a CE-hez kapok egy USB Pnedrive-ot, hapok Bögrét, posztert, in-game exkluzív cuccokat, Diablo 2-t, Zene és hogy készült DVD-t… Nekem ezek, jól jönnek (sosem volt Pendrive-om), stb…
  Neked ez kacat…

  De ettől még aki megveszi nem köcsög burzsuj, és nem is hülye, szóval ne is nézd őket annak… :)

  Reply

 • avatar

  Anuwen

  |

  [reply]@Peddy1 (#34):[/reply]Ha változtatna CE valamit a játékon akkor meg azért sírnál.

  Reply

 • avatar

  Peddy1

  |

  [reply]@NemethR (#33):[/reply]Az érvelésed eléggé hibás, szerinted egy suzukit ugyan olyan vezetni mint egy bmw-t? ugyanolyan kényelmes stb? egy 10ezres fényképezőgép ugyanolyan képet csinál mint egy sok százezres?

  Viszont ez igaz hogy “presztizs” legalábbis sokan így gondolják de szerintem ez se kifejezetten igaz, és még mindig arra gondolok hogy a játékon ez semmit se fog változtatni, csak azt a tyrael wing emotot vagy mi

  Reply

 • avatar

  NemethR

  |

  [quote]@Delonius (#24): valamit 15ezerrel többért veszel meg amivel a valódi funkciójához (hogy betudj lépni az eredeti szerverekre) semmit nem teszel hozzá.[/quote]

  Te soha sem fogod megérteni azokat sem, akik profi fényképezőgépet vesznek, vagy Suzuki helyett BMW-t.

  Hisz a 10.000. Ft-os kompakttal is lehet fényképezni, akkor minek áldozzak rá 1 milliót.
  És a Suzuki is elvisz a munkába, miért vegyek BMW-t…

  Nos a sok plusszért, amit ad! ÉS a presztizs is ott van nyílván.

  Soha az életben nem vettem semmiből még CE-t, mert semmiről sem éreztem úgy, hogy megéri.
  Ez most másként van, hiszem, hogy sok évig fog szórakoztatni a játék, és hiszem, hogy a RMAh miatt hosszú távon az árát is visszahozza.

  Reply

 • avatar

  anto89

  |

  Mielőtt 1más torkának esnétek erről az egész CE dologról az jutott eszembe amit az 1ik tanárom mondott : azt gondold át ,hogy ár / érték arányban neked megéri-e.Akinek annyi a lényeg ,hogy belépjen csak az eredeti serverre nyilván nem ér 30at , de akit érdekelnek a kiegészítő dolgok illetve van annyira fan annak meg bőven megér 30at akármennyire diák vagy akármi… De az még mindig érdekelne ,hogy lesz-e vhol pesten vagy 50kmes körzetében olyan hely ahol éjfélkor kinyitnak és beállhatok a sorba Dio3omért :P

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  [reply]@Peddy1 (#28):[/reply]Egy javaslat. Fogalmazz kultúrátlan! Ahogy írtad is diák vagy és nem egy bal…. Például így fejezhetted volna ki a véleményed. Szerintem a CE nem éri meg az árát, én nem értem miért akar mindenki limitált kiadást venni, de ha nekik megéri akkor tegyék.

  Tadáááá és már nincs is semmi gond.

  Reply

 • avatar

  TheMageTalRasha

  |

  [reply]@Peddy1 (#28):[/reply]Ez nem kontrasztos, hanem semmit mondó.

  Reply

 • avatar

  Peddy1

  |

  [reply]@Bello (#27):[/reply]Ha visszaolvasod én nem is neveztem senkit retardáltnak. Mielőtt aljas és nyilvánvalóan előre megfontolt szándékkal próbálod lerombolni az internetes imagemet, felszólítalak hogy olvasd el körültekintőbben a commentet ami alapján vádaskodni kezdesz.

  Amúgy meg miért ne nyilváníthatnám ki a véleményemet, azzal kezdtem hogy én diák vagyok kevés zsetonnal, tény hogy bunkó egy dolog, de szerintem pár kontraszt vélemény belefér :D

  Reply

 • avatar

  Bello

  |

  [reply]@Peddy1 (#25):[/reply]Szerintem határozottan tahó ez a vélemény nyilvánításod a CE-ről. Az hogy te nem akarod, esetleg nem tudod megvenni az az érdeklődőket abszolúúúte nem izgatja és egyáltalán nem érdemeljük meg, hogy retardáltnak nevezz minket.
  Az itt fórumozó, veled is egy közösséget alkotó emberek közül 150-en megvették csak innen és még akár többen is lehetnek, akik máshonnan szerzik be a CE-t.

  Mielőtt egy ekkora csoportot megsértesz, gondold át a dolgot. Az hogy Te nem adsz ki plusz pénzt gyűjtői funkciókért az a Te döntésed. Én is diák vagyok, engem se vet fel a pénz, de összespóroltam rá, hiszen kb. 10 éve várom ezt a game-et. Megadom a módját…

  Reply

 • avatar

  SlipKnoTiaN666

  |

  Ez lesz az 1. CE-m és tudom h 20 év múlva sem fogom bánni azt a 30k-t amit kipengetek érte. :)
  Természetesen MEEX-től rendeltem.

  Reply

 • avatar

  Peddy1

  |

  [reply]@Delonius (#24):[/reply]Az hogy én játékokkal játszok, mint a korombeliek kb 60% a maradék 40 meg drogozik meg sokkal többet költ gyökér DS bulikra szerintem kevésbé retardált dolog, minthogy valamit 15ezerrel többért veszel meg amivel a valódi funkciójához (hogy betudj lépni az eredeti szerverekre) semmit nem teszel hozzá, mert elkapott a blizz marketinggépezete, vagy költhetnék.

  Reply

 • avatar

  Delonius

  |

  [reply]@Peddy1 (#16):[/reply]Attól hogy valaki többet hajlandó áldozni a hobbijára mint te attól még nem lesz hülye. Ezzel az erővel te is retardált vagy azok szemében akik egyáltalán nem játszanak videójátékokkal. Vagy csak savanyú a szőlő?

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Szerintem a Meex-nél érdemes, mert van authenticatoruk is.
  Le is adtam a rendelést. :)

  Reply

 • avatar

  mymosa

  |

  [reply]@TeamCo. (#20):[/reply]Jók is azok a cuccok amiket bele pakolnak. Bár azért a 4gigás pendrive helyett, egy 16osnak jobban örültem volna :)

  Reply

 • avatar

  Necro_Ramone

  |

  A külföldi boltok jóval előtte feladják, hogy premierre ideérjen. Nekem kevesebb 8500ft/darab áron jön.

  Reply

 • avatar

  TeamCo.

  |

  [reply]@Peddy1 (#16):[/reply]Én pl grafikus vagyok és érdekelnek a plusz tartalmak, amik a tervezést illetik és nem látni mindenhol. A pendrive szerintem nem csak egy hónapos móka lesz, mint ahogy a zene se. Illetve a pendrive tartalmazza a Dió kettőt + a LoD-ot is, ami nekem még soha nem volt meg eredetiben. Szerintem nem sok az a kis plusz és jó szÖnobÖ-oskodni pöttyet.:D

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  [reply]@nemes (#13):[/reply]Türelmes? Viccelsz? Majd’ megőrülök, hogy játszhassak végre ezzel a játékkal és számolom vissza a napokat, mint itt mindenki, de nem hiszem, hogy ennyi év után az az utolsó pár óra lesz az igazán mérvadó…

  Reply

 • avatar

  mymosa

  |

  Engem is érdekelne az, hogy ha előrendelem valamelyiknél, aznap még kézhez kapom a játékot?

  Reply

 • avatar

  Zalajinn

  |

  [reply]@Peddy1 (#16):[/reply]Eddig az összes játéknál, amit előrendeltem, a CE elfogy idő előtt. Pont ezért gyűjtői kiadás, mert gyűjtőknek szól, és ezért korlátozott példányszámban készül. Blizzard meg nagyon jól tudta, hogy elfog fogyni, ez volt a cél.

  Reply

 • avatar

  Peddy1

  |

  Nemtom mitvan mindenki oda ezzel a retardált CE-vel, nyilván én diák vagyok és nincs sok pénzem, de +15ezret kidobni pár csillivilli kacatra amire 1hónap múlva kb rá se néz az ember… hihetetlen pénzkidobás szerintem, persze költse csak aki akarja legalább “támogatja” a blizzardot.

  Amúgy persze hogy elfogyott, még blizz se számított rá hogy ennyi hülye lesz aki tényleg megis veszi

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  [reply]@nemes (#13):[/reply]Szerintem ezen kár filózni, mivel ha tippelnem kellene,akkor azt mondanám, hogy majd pár szerver beadja majd a kulcsot,így az is elképzelhető, hogy lesznek fennakadások.
  Az jó 5let volt a Blizzard részéről, hogy az, aki battle.net-en előrendelte a játékot az kapásból le is tölthette/töltötte, így valamennyivel orvosolták az esetleges leterheltséget.

  Anno a battlefield 2-nél is voltak ilyen szerver problémák a megjelenést követően.Mondjuk ezért jó lett volna egy public beta vagy valami komolyabb stress teszt, hogy tényleg ne legyen belőle szopóálarc.

  Reply

 • avatar

  anto89

  |

  576 kinyitja majd valamelyik boltját éjfélkor ,hogy helyszínen rögtön átvehető legyen ? (futár szolgálatokban nem bízok , és ha már 10en X évet vártam akkor most már 1perccel sem vagyok hajlandó többet várni rá:P)

  Reply

 • avatar

  nemes

  |

  [reply]@CalebForeva (#12):[/reply]Én nem bírom ki a 0:01-et sem, én már 0:00kor elakarom kezdeni. Irigyellek, hogy te ilyen türelmes vagy :D

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  “…még aznap tolhatom de nem rögtön…”

  Szóval már x éve várod a játékot, de pont az a rendelés sarokköve, hogy 0:01-től vagy pedig “csak” délelőttől nyomhatod :P? Hát nem tudom, én ennyi idő várakozás után azon a pár órán már nem fogok problémázni :).

  Reply

 • avatar

  Ohyner

  |

  [reply]@Darc1n (#10):[/reply]Kérlek valami infót, a többi ajándékról, vagy, hogy mikor tudunk meg róluk többet (Mikor lesz a bejelentés:)). Feltettem már a kérdéseimet a korábbi poszthoz, de ott nem reagált senki.

  Reply

 • avatar

  Darc1n

  |

  A bizonytalan és alul árazott boltokkal kapcsolatos hozzászólásokat szűrjük, magyarázat nélkül.
  Ez a ti érdeketekben van, köszönjük a megértéseteket.

  Reply

 • avatar

  diablobetakeyninja

  |

  [reply]@CalebForeva (#4):[/reply]igen szerintem egyre gondolunkjár hozzá ajándék pószter!:D

  Reply

 • avatar

  Szom

  |

  Én még januárban a Meextől rendeltem egy CE-t, de amikor itt kitették az exkluzív diablo3.hu-s csomagot, azonnal visszamondtam. :D

  Reply

 • avatar

  Criminalheadz

  |

  Én a Meexgames-től rendeltem a CE-t még a bejelentés napján. : ) Márcsak 52 nap… : D

  Reply

 • avatar

  Zoro

  |

  [reply]@SaltyDaveIV (#5):[/reply]Most éppen azon örlődök, hogy lehet meg sem veszem.
  De előtte meg ezen agyaltam. Bneten 18 rugó kb és se doboz, se ajándék, de rögtön tolhatom.
  GameStar volt a másik jelöltem. Ott kapok dobozt, aznap kihozzák, olcsóbb. Sima mellé ingyen negyedév, CE mellé ingyen félév GS, még aznap tolhatom de nem rögtön…
  Patthelyzet.
  Szóval ha rá is szánom magam, hogy megvegyem nem tudok dönteni, hogy honnan… Olcsóbban többet, jobbat, de nem rögtön. Drágábban semmit csak a kulcsot és rögtön tolhatom…

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  MEEX – A GameStar példányai is tőlük vannak, viszont ha a GS-en át rendeled meg, fél éves előfizetést kapsz, ami szerintem többet ér (6 lapszám, 6 melléklet nyilván) mint egy bnet auth.

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  [reply]@diablobetakeyninja (#2):[/reply]+1

  Mondjuk az szerintem túlzás, hogy “lehúzás”, mert elég sok helyen 15+postaköltség, de tényleg van, ahol 13500 és (ha egyre gondolunk) még ajándék poszter is jár hozzá ezért a pénzért.

  Amúgy látva a CE nagy hiányát kis országunkban örülök, hogy sikerült elcsípni az itteni előrendelői akciót a plusz ajándékokkal :).

  Reply

 • avatar

  Depyangel

  |

  [reply]@TeamCo. (#1):[/reply]Ez egy nagyon pozitív dolog a bolttól. Elgondolkozom, hogy legközelebb ott vásárolok inkább. :)

  Reply

 • avatar

  diablobetakeyninja

  |

  Nekem az 576k nagyon drága szerintem lehúzás simán máshol elő lehet rendelni 13500ért is.

  Reply

 • avatar

  TeamCo.

  |

  Meex Games: Tavaly novemberben rendeltem meg. 24k-ért a Collector’s Editiont. Ugye március 15-után (mikor kiderült, hogy 29-ért kapni majd) hosszú hétvége volt. Azt követő szerdán kaptam egy telefonhívást, hogy Nos, igen. Felment az ára, DE a cég ajándéka és csak annyi lesz a plusz pénz, hogy a házhoz szállító futárszolgálat a benzinárak miatt rátett 100 Ft-ot. Korábban rendeltem tőlük WoW-ot. Prímán pontosan szállítottak és nem volt semmi gubanc. Csaj ajánlani tudom. ^_^

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.