Vegyes

Hamu . Hírek 1181

Újabb infók kerültek elő a festékekről, a kékek próbálják eloszlatni azt a népszerű feltételezést, hogy a textúrák éltüntetése, körülbelül 5 perces munka lenne. Az összes legendary tárgyat úgy kell átalakítani, hogy azokon használhatóak legyenek a festékek, és ez hosszadalmas munka a fejlesztők állítása szerint.

Indeed it is :-)

We are trying to get Vanishing Dyes for Legendary items ready for patch 1.0.7. In fact, this may be added to an upcoming PTR build if all goes well, so keep an eye out for that.

As with most things related to game development, it is always much faster to talk about changes than it is to implement them.

The Vanishing dye for legendaries has been the most frequently requested dye for legendaries by far, and this is maybe why people tend to overlook that we actually also need to make the other dyes work as well. It is not simply a matter of just disabling textures, in fact all the textures on all legendaries will have to be redone so that dyes will work on them… this is a massive and rather time consuming task as you can maybe imagine.

Jay Wilson twitter profilja megváltozott, így most már tudhatjuk, hogy egy még be nem jelentett Blizzard játék igazgatója lett.

Az új craftolható itemekből már elég sok kép kikerült, de néha akad ilyen jackpot példány is, mint ez az incgamer jóvoltából.

Forrás: incgamer,

Comments (90)

 • avatar

  Linkin

  |

  Poe nyíltbétája este 10-kor indul? O_o

  Reply

 • avatar

  Brekip

  |

  [reply]@PyRo666 (#48):[/reply]Kb ezen a véleményen vagyok én is senki nem kényszerít senkit fegyverrel hogy neked játszani kell vele. Nem tetszik nem játszol ennyi.

  Kérdésedre miért telhetetlen mindenki ? Azért mert az emberek 60 % WOW ból jött D3 ba úgy hogy 1-2 vel nem is játszott max youtube-on megnézte és azt hitte ez egy izometrikus WOW lesz. Nem tudom WOW oztál e de ott ez a szokás rinyálnak rinyálnak és az a vége, hogy minden vendor és szörny epicet dob semmi az érteke az itemeknek. A köv kiegben majd legendaryt is biztos adnak minden questért rewardnak.
  Aztán meg jönnek hogy unalmas a játék mert mindene megvan minden repuja megvan és duzzogva nem fizet elő. Ilyen játékos társadalmat nevelt a WOW meg a több divat MMO.

  Reply

 • avatar

  PyRo666

  |

  Előre is elnézést az esetleges trágár szavakért……de már nem bírom megállni…. am sem kommentelek sokat…., de most megpróbálom dióhéjban leírni amit gondolok…. 1: Hála az égnek sok normális ember gyűlt itt össze akiknek tényleg jó meglátásaik vannak és értelmesen lehet velük vitázni….2: Viszont amitől kiégek bmeg…. az az, hogy minden egyes hírnél megy a game fikázása nem érvek és ötletek….hanem konkrétan leugatják a D3-at….a jó életbe erdőben akarsz mászkálni, domborzat kell….akk tudom ajánlani a kimozdulást a szabadba!!!!!!! Ne egy rohadt Hack n’ Slash gametől várjuk már ezt……akk itt a D3om zenéje….kurva egyszerű fogod és közben Ytubeon vagy akárhol olyan darkos lüktető zenét találsz ami lehoz az életről……D2-ben mi volt pl tessék Act 1….. kis kő falak voltak pl mindenhol ahol vége volt a mapnak…..és egy vagon fa odabaszva aztán kész….. nah húúúúhaaaa valahogy soha nem éreztem késztetést, hogy nah most itt fogom és beszaladok az erdőbe mert biztos az erdő mögötti kis domb tetején lehentelek még 50 monstert és dob vmi xart…….Ja ami még tetszik, az tényleg az amikor írják, hogy ez a Blizzes fejlesztőknek meg am is két klikk és kész stb….. én nem írok ilyeneket mert fingom sincs, hogy kell megcsinálni milyen munka folyamatot vesz igénybe egy ilyen javítás megalkotása mint pl a legendaryk festése…..de amint látom itt a fanok 90%-a egy elbaszottul tehetséges tervező, programozó stb….aki nyilván dolgozott már egy ekkora cégnél….és ilyen szintre eljutott, hogy fel is vették oda…… másrészt…..ha NEM TETSZIK A D3-OM KI KÉNYSZERÍT, HOGY ELINDÍTSD???????????????? Szóval nem kell a hülye duma…..1000x óra után lehet én is unnám… de mivel van ezer dolgom ezért megjelenés óta ha 400 órám van benne sokat mondok és néha igenis jól esik farmolni kicsit és hentelni benne…. ennyi….nem tudom miért kell ennyire mohónak, elégedetlennek lenni egyeseknek….komolyan akk ink ne játszatok vele 1-2 hónapig aztán nézzétek meg hátha patchelték, újítások stb….. na mind1 elnézést ha kicsit indulatosra sikeredett csak egyszerűen nem értek itt egykét embert…….szimplán csak nem tudom már hova tenni a hírek alatti gondolataikat…..mindenesetre még ha nem is vagyok aktív tagja ennek a közösségnek ami itt van azért ettől függetlenül jónak tartom és pont azon kevesek miatt akiknek jó meglátásaik vannak azokat jó olvasni :)….aki vette a fáradtságot és elolvasta annak köszönöm, ha adminék törlik megértem azt is…..a lényeg szerintem, hogy majd 2-3 év múlva sőt az utolsó a 2. kiegészítő és annak javított változatáig te jó éééggggg mennyi minden fog még itt történni…én bizakodom és minden pozitív kis javításnak és hírnek örülök…..ja és aki erre támadólag lép fel a válaszában ha majd lesz olyan akk annak üzenem rohadtul nem esett le amit írtam….. No Offense ;)

  Reply

 • avatar

  SPARXS

  |

  Az a gáz, hogy a Diablo 3-ban a más játékokban megszokott fizetős DLC-ket és extra tartalmakat nagyon okosan áthúzzák az RMAH-ra úgy, hogy az nagyon sok embernek fel sem tűnik.
  A blizzard okosan csinálja ezeket a dolgokat, hiszen tudat alatt az ember sokkal könnyebben költ el egy tárgyra 100 millió goldot, mint 10 eurót például.
  Az új gemek pl 3 db radiant star-t igényelnek, aminek átlagosan darabja 20 milla arany és ezenfelül még + 20 milla a legyártása ennek az új Gem szintnek, ami több, mint 80 millió arany összköltséget jelent.
  Mivel Pistike szeretné ezeket a gemeket de nincs türelme farmolni vagy tárgyakat olcsón venni és azokat drágábban eladni, így inkább időt spórolva vesz goldot az RMAH-ban.
  Rengeteg botot bannoltak, így sokan rákényszerülnek, hogy új accot vegyenek+ sokan rákényszerülnek, hogy az RMAH-ból vegyenek goldot. Ezzel kapásból 2 legyet ütöttek egy csapásra.

  Reply

 • avatar

  Ultratomi

  |

  [reply]@CalebForeva (#38):[/reply]úgylegyen! :’)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [author]gorcc (#44):[/author][quote]
  Szerk.: Ja igen az amulet elég állat, de nekem hiányzik róla a Hota cost reduced
  [/quote]

  Nekem meg a LOH, de ne légy telhetetlen :D

  Reply

 • avatar

  gorcc

  |

  Sziasztok!
  Én személy szerint örülök minden apró dolognak ami a d3-al kapcsolatos mert nekem alapjáraton nagyon tetszik a játék mind hangulatilag mind ami a játékmenetet illeti. Lehet, hogy velem van a baj, de lassan 400 óra játék után is úgy érzem tudom élvezni a játékot 51 es plevel barbárommal. Én amit legjobban élvezek az az, hogy rengeteg skill variációt ki lehet próbálni, tesztelgetni és az adott skillekhez igazítani a tárgyakat. Van hogy naponta többször is átalakítom a skilljeim mert eszembe jut vmi jó kombináció, vagy éppen fórumról olvasok egy jól működőt (ilyenkor lentebb veszem az mpl-t) . De a legjobb mikor saját magad raksz össze vmi buildet amit élvezel és még hatékony is. Nekem úgy érzem sikerült mivel a jelenlegivel mp10esen is sikerült már kulcsot farmolni (persze elég nyögvenyelősen). Nem azt mondom hogy én találtam ki a bulidet csak kicsit összekotyvasztottam a már meglévőkből.
  Lényegében én továbbra is élvezem a diablo 3at m tud még mindig újat mutatni mikor már azt hiszem, hogy mindent láttam és a legjobb az egészbe, hogy ez még csak egy karakter és a többi is nagyon érdekel…
  Kedves Mephistoix én nem teljesen értek egyet veled. Nem régiben vettem jobban szemügyre egy egy act3as pályát, mert nem kell mindig csak a monton farm útvonalakon járkálni, és én inkább elcsodáltam hogy milyen hangulatosak, és változatosak ezek a pályák. Ha megnézzük az összes pálya egyedi ahogy haladsz előre főleg act1et emelném ki. (nyilván ahol több leveles az azonos texturákkal van felépítve) De majd linkelek is képet, hogy nekem mi tetszett konkrétan.
  Ami a Poe-t illeti sztem egy jó játék, és még jobb is lesz. Én elég sokat játszottam vele, még annak idején kaptam kulcsot a zárt béta tesztre. Marauder karakterrel játszottam, mind a 4 nehézségen végig is mentem de az akkori end game nekem kevés volt és otthagytam.
  Ami leginkább nem tetszett az a különféle aurák amikkel a karaktered buffolhatod, na azok teljese elvették a kedvem, totál kinyírták nekem a játék sötét komor hangulatát, ami engem leginkább megfogott ebben a játékban. Ha pedig nem használtma őket akkor komoly bónuszoktól kellett elköszönjek.
  A pályák valóban hangulatosak és sötétek, de nekem pont hogy itt kevésbé változatos és túl monoton nem pedig a diablo 3-ban.
  Egyébként nem akarom leírni a Poet mint fentebb írtam nekem tetszett is és vissza is fogok nézni most az open betara. Azért írtam mert szeretem volna megosztani én is a véleményem ezzel kapcsolatban. Köszönöm.

  Szerk.: Ja igen az amulet elég állat, de nekem hiányzik róla a Hota cost reduced :(

  Reply

 • avatar

  fekete123

  |

  [reply]@MephistoiX (#40):[/reply]Holnap jön a nyílt bétája a POE-nek ugye? Marha kíváncsi vagyok rá. D3-ban a karakterek mozgása elég jól meg van csinálva, a POE így videók alapján ebben lett elég gyenge. De ez a random mapos dungeon dolog elég vonzó, persze attól függ mennyire random. Mint D1 vagy mint D3 ? :D

  Ja és hogy azért ne legyen totál off:

  Az amulett jó, duellezni azóta se tudtam, ugyan adtak tippet hogy menjek partiba, de egy ismerősöm sincs. Ja és akartam kérdezni, hogy ugye nem csak 60-as szinttől lehet tolni?

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Envo (#37):[/reply]A D3-nak tényleg szebb az UI-ja, viszont szerintem a POE-ben is valamiért nagyon “egyben van” és illik a játék stílusához, nekem kifejezetten tetszik. Talán éppen azért, mert hasonló, mint a D1-ben volt.

  Reply

 • avatar

  Xardas

  |

  [reply]@Hamu (#16):[/reply]köszi, meglett, már csak annyi bajom van hogy nem tudok oda belépni, mert azt írja, hogy hozzak létre PTR accountot, azt viszont nem tudok, hiába nyálaztam át az egész battle.net-et, sehol sem találtam ilyen opciót, pedig a PTR faq is ezt írja, h létre kell hozni egy PTR accot. valaki tud segíteni?

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@CalebForeva (#38):[/reply]Csak kíváncsiságból kérdezem. Mennyit játszottál a POE-vel? Érdekelnének a tapasztalataid,hogy miért tartod unalmasnak. Pl. játékmenet, hangulat, akármi.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  A Diablo-nak kéne a legjobbnak lennie minden téren, erre itt egy játék amit sokan csak a grafikája miatt nem néznek meg.(mellesleg nekem jobban tetszik mint a D3 grafikája..) Pont a D3 grafikáját tartjátok jónak.. nézzétek meg a menüben, hogy néz ki a karakteretek. Némelyik barbár vagy wizi úgy néz ki mint valami udvari bolond. Ezelőtt 6-7 évvel bármelyik játékban jobban nézett ki. Menjetek act3-ban az arreat-ban vagy tower-ben egy kört és közben nézzetek jól körül. Olyan alacsony felbontású textúrák vannak mindenhol, hogy az eszem megáll néha. A láva is eléggé furán néz ki. Ne a grafikát hozzuk fel a D3 mellett, mert egyedül az art design-je nagyon jó, meg néhány pálya tényleg jól mutat és igényes, de a játék nagy része összecsapott és elnagyolt. Az egész D3 alatt végig sík felületen kell menni, a legtöbb pálya mindig uaz, semmi érdekes elem nincs a pályákon. Hangulatról erős túlzás lenne beszélni. POE-ben tényleg van erdő, bemehetek a fák közé, véletlenszerű a pálya, életszerűbbek az ellenségek, nem ilyen kartonfigurák. Az egész látványvilág, atmoszféra sokkal erőteljesebb. Sötét hangulat, pumpáló zenék, ez a Diablo hangulat.

  Ha már a grafikája miatt kell szeretni a D3-at, ott már baj van. Tekintsünk csak vissza a D2-re, hogy annak milyen grafikája volt amikor kijött.(alacsony felbontás..) Ott is a hangulat, az atmoszféra volt a legfontosabb, ami a mostani részben sajnos elég gyenge lett, a POE-ben meg éppen ezt tartják nagyon jónak azok, akiknek bejön.

  Reply

 • avatar

  CalebForeva

  |

  Én nem tudom, hogy minek állandóan ez a POE hype. Én akarom, hogy tetsszen nekem, de nem tetszik. Még mielőtt ellenfikázás kezdődne, így kezdem: SZERÉNY VÉLEMÉNYEM SZERINT: Nem a grafikával van baj….úgy alapból minden mással. Nem csak gameplay videókat néztem róla, volt “szerencsém” kipróbálni, egyszerűen unalmas. Rettenetesen. Lehetnek benne jó ötletek, de ha nem köt le, részemről mehet a süllyesztőbe. A Diablo állandó fikázásáról annyit, hogy ez mégiscsak egy Blizzard projekt, amikről általánosságban azt tudjuk, hogy nem csak “kidobjuk és lesz*rjuk”, hanem foglalkoznak vele hosszú, hosszú éveken át. Emlékszem anno a D2-nél is ugyanez volt a helyzet. Kijött és AZONNAL elkezdődött a sírás, hogy nem üti meg az 1 szintjét. Ez így ment kb. egy évig, bár akkor is (mint most ezzel) nagyon sokan játszottak vele. Aztán jött egy kiegészítő, a vérpisták elcsendesedtek és szépen adtak neki “még egy esélyt” és nohát, mindenkit lekötött, akinek bejött ez a játékstílus. Még mielőtt bárki azzal jönne, hogy “hát de ez nem lesz olyan”, egyrészt ne lásson senki se a jövőbe, másrészt meg a Blizzard nem pont az a cég, aki azt mondja, hogy “jó, hát ez a játék nem jött be, hagyjuk abba a fejlesztést” (itt jegyzem meg, hogy a Diablo 2-t 12 (!!!) évig patchelték. Ha most esetleg valaki azzal jön, hogy “de a blizz most is lesz*rja a játékosok véleményét”, annak pedig üzenném, hogy gondolkozzon el, mert ha tényleg van olyan létfontosságú dolog, amire az egész community azt mondja, hogy márpedig ez must have change, akkor ezt a blizznél is látják, annak ellenére, hogy nem csettintésre csinálják meg. Persze tudom, hogy a türelem azért nagy erény, mert rettentő kevés ember ismeri akárcsak a fogalmát is, de volt, aki már egy-két hét/hónap alatt leírta a játékot, azóta is csak fikázza…na, ennek a legnehezebb a kedvére tenni, mert ugye aki nem logol be, nem látja az újítást :D. Végeredményben: Idén (remélem) jönni fog a kieg., aminek lesz egy olyan videója, hogy mindenki azonnal seggre ül tőle, elmondják, hogy milyen pluszok lesznek benne, mindenki meg fogja venni és mehet tovább a játék, majd a vérpityuk pedig szépen, lassan elcsendesednek-remélhetőleg.

  Reply

 • avatar

  Envo

  |

  Amúgy nekem a POE-ban az ui a legfeltünőbb. A diablo 1nek szebb ui-ja van. Sztem akármelyikünk painttel egy jobbat festene.
  Hasonlítsd össze a diablo 3éval. Elvégre ezt a felületet látjuk legtöbbször a játék során.

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#30):[/reply]Szerencsések közé tartozom, hogy kipróbáltam a Poe-t még zárt béta alatt, végső soron nem volt vele semmi gond.
  Waradorékkal beszélgettem kicsit, hogy a legtöbb embert a grafika riaszt el. Szerintem nincs vele gond. A zene egy-két helyen nagyon hangulatos.
  Bár biztos az én hibám, de nekem a POE olyan semmijennek tűnik, azt se tudom, hogy ki a tököm a karakter, vagy hogy mi a fenéért kell nekem zombikat ölni. Jó, ez biztos kiderül, ha rendesen utánaolvas az ember, vagy ha majd meglátom a cinematicot.

  Jó a Poe nem mondom, hogy rossz, de valahogy nem éreztem ellenállhatatlan vágyat, hogy ismét belogoljak.

  Reply

 • avatar

  Singa

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#30):[/reply]Erről amit mondtál, hogy ha gameplayt nézel akkor annyira nem tűnik élvezetesnek mint a d3, ez végső soron a grafika eredményezte, ahol a d3 mégis egy nagy költségvetésű, tapasztalt, nagy létszámú fejlesztő csapat keze munkája, míg a PoE egy kissebb, tapasztalatlanabb, kis költségvetésű indie játék, nyílván nem jelent és nem is jelenthetne konkurenciát a d3-nak. Én megvettem a PoE-hoz egy alap support packet amivel játszhattam closed-beta idején. A PoE-ba igaz nem öltem bele 250 órát mind a d3-ba (abba is csak azért mert a név után inkább csak vártam a csodát és reménykedtem órákon keresztül), de a d3 15.000 ft-os árát és a PoE 2.000 Ft-os árát összehasonlítva számomra a PoE ár-érték arányban jobban jött ki, mert azért a 2.000 Ft több 10 óra élvezetes, nem egyhangú hack ‘n slash játékkal játszhattam. 2 napon belül megnyitják az open-bétát, onnastol ingyen is ki lehet próbálni, én ajánlom neked. Végső soron amit akartam mondani, lehet hogy nem olyan cukormázas és vonzó a gameplay-e mint a d3-é, de én ha rábirom magam venni a d3 után hogy még hack ‘n slash-el játszak akkor inkább a PoE elé ülök oda és játszok néhány órát, mert maga elé szegez.

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  [reply]@AcidPapa (#33):[/reply]Én videóra venném ahogy eladnám a vendornak, majd feltenném youtubera, és várnám a kiakadó tömeget. Troll mode on :D

  Reply

 • avatar

  AcidPapa

  |

  Az amu csak egy röpke 80k-val dobná meg a dps-em :D

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#30):[/reply]Úgy legyen! De várd ki a végét, egész más videókról nézni, mint játszani valamivel. Nekem pont, hogy tetszik a harc már így vidiken keresztül is a poe-ben, sokkal “komolyabb” az egész, nem olyan, mintha egy rajzfilmbe csöppennék bele. Ott egy zombi tényleg zombinak néz ki és jó érzés lehet szétdarálni. Majd meglátjuk, alig várom, hogy toljam!:D

  Reply

 • avatar

  naib

  |

  nekem azért a 900+ LoH hiányzik róla… ;)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@MephistoiX (#29):[/reply]Persze, ismerem, én is régóta követem, valószínűleg a bétára is rá fogok mozdulni a napokban. :D

  Nekem az nem tetszik benne, hogy minden jó ötlete ellenére valahogy kommersznek érzem az egészet. Mármint tök jó a skill fájuk, tök jó a térképes rendszer, tök jó ahogy a cuccokkal lehet babrálni, nagyon tetszik hogy nincs pénz, de ha megnézek egy gameplay videót, akkor valahogy maga a harc olyan műanyag, semmilyen. Nem azért, mert kevés a skill, vagy ilyesmi, hanem nekem egyszerűen nem tűnik szórakoztatónak. Ellenben a Diablo3-ban minden komoly hibája ellenére fél év után is élvezek lemenni keep2-be, és fejest ugrani 50 csontváz közé, mert szórakoztató, élvezem. Ebből a szempontból mocskosul minőségi munka a Diablo3, és ez a minőség nincs meg a Path of Exile-ban, hiába jó sok más téren. Ha úgy tetszik, itt sokkal élvezetesebb megölni egy csontvázat, mint ott, és minden játékelem mögött mégiscsak ez teszi ki a játékidő 90%-át.

  Kíváncsi leszek, hogy hova jut ez a játék, az biztos hogy sokkal több eséllyel indul, mint mondjuk a GW2, és többre fogja vinni, de nem hiszem hogy igazán konkurenciát jelentene a Diablo3-nak. Még ha egy időre el is visz pár játékost, vissza fognak azok jönni az első komoly D3 patch, vagy a kiegészítő után.

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  [reply]@Zsiráfnyál (#27):[/reply]Valóban nincsenek egy szinten és ezt látjuk is, ha megnézzük a POE fórumot. Rengetegen a D3 után(csalódás) kezdték el és szinte mindenki ezerszer jobbnak gondolja. Sokkal életszerűbb grafikája van, komolyabb az egész már ránézésre is. Hangulatosabb, sokkal inkább “diablós”, mint a D3. Ha bemész egy erdőbe, ott tényleg a fák között mész, nem csak egy körberajzolt “A4-es lapon” aminek csak a széleit lehet erdőnek nevezni(meg persze mindig ugyanolyan..!) és még sorolhatnám.

  Majd meglátjuk mennyire lesz időtálló, de a POE nagyon is annak tűnik. Véletlenszerű pályái vannak, a karaktert teljesen testre lehet szabni, nem ilyen casual 8 éves szintű játék, mint a D3. Elég megnézni a dialógusokat act3-4-ben, még egy óvódás is csak mosolyogni tud rajtuk. A POE fényévekkel komolyabb, sötétebb, “élethűbb” kinézetű, a D3-nak ezt a vonalat kellett volna követnie, de ezen már nem lehet segíteni. Megnézted azt az oldalt amit linkeltem? A D3-ban szerintem sose lesz ilyen jó endgame, mert egy legendary befestése is komoly feladat.

  Az egy dolog, hogy a D3-mal néhányan több mint 800 órát játszottak, kérdezd meg tőlük, mennyire élvezték..! Kb. hányingerük van már a játéktól para100-nál és az egész játék csak az act3 farmról szólt mp0-án. Ennél minden jobb. Most majd kiegyenlítik a mob sűrűséget fél éven belül és akkor talán még élvezni is lehet egy kicsit a játékot, mert nem mindig ugyanazon az útvonalon lesz jó csak farmolni.

  Reply

 • avatar

  Wh1te_Rabbit

  |

  “sell value: 2158″ :DD

  Amúgy pont ma találtam ki egy jó kis rendszert a gold égetés-itemizáció-craftolás 3asra, kár hogy nincs beleszólásunk a dologba :P

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  [reply]@MephistoiX (#23):[/reply]Azért előbb nézzük meg, hogy azzal is játszunk-e 800 órát, és utána döntsük el, melyik a jobb. :D Persze nem fikázni akarom, nekem is nagyon szimpatikus a fejlesztőcsapat és a játék is, de nem egy súlycsoport a kettő.

  A Guild Wars 2 és a Torchlight 2 is egy-két hónap alatt kivérzett, pedig azok is elég rendesen kapták a hype-ot, hogy majd így meg úgy aláznak szét minden mást. Aztán mégse.

  A Diablo3-al nem azért elégedetlen a többség, mert rossz játék, hanem mert (az egyébként indokoltan) iszonyatosan magas elvárásoknak nem felelt meg, és “csak” egy jó játék lett, nem pedig a következő 10-15 éves etalon (a kiegészítővel még javíthatnak rajta). Azért nem olyan könnyű lenyomni ezt a játékot. Az egy dolog, hogy szemétládák fejlesztik, de azért értik a dolgukat.

  Reply

 • avatar

  Linkin

  |

  Kegyetlen ez az amulet…craftolgattam,de rate dmg sem olyan sűrűn van azért rajta XD kezes craftok sem rosszak,vállas,bracert nem tudom azzal nem foglalkoztam.
  Titant féltem most már,sokat várnak tőle a játékosok asszem…:D pedig évek míg kijön gondolom :)

  Reply

 • avatar

  golddigger

  |

  [reply]@joeyiron (#20):[/reply]A blizznek nincs @163.com domaine.
  Ha netan az emailra valszoltal eloszor es utana nem tudtal belepni akkor gz
  Mert sikeresen megadtad az adatad egy scammernek
  Battlenet foikodon keresztul meg tudod nezni az accod allapotat.

  Reply

 • avatar

  Csucsu

  |

  Az gyenge kifejezés hogy jackpot sztem:)

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  Amíg a Blizzardnál épp azt próbálják megmagyarázni, hogy nem 5 perc egy alacsony felbontású textúra helyére tenni egy másikat, miközben kb. 2005 óta bármely másik játékban jobban néz ki a karakter, érdemes megnézni ezt:

  http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/55194

  Ezeknek a készítőknek jobbnál jobb ötleteik vannak. Mennyivel kreatívabb és jobb dolgok ezek, mint az überezés..ami még csak nem is saját ötlet, ráadásul dögunalom mindig ugyanoda visszamenni.. Remélem összekapják már magukat, mert én sem szeretném, hogy leszerepeljen a D3 a vetélytársakkal szemben. Bármennyire is negatívak néha a hsz-eim, én örülnék a legjobban annak, ha végre feldobnák valamivel ezt a játékot..és akkor nem a remény miatt(h egyszer jó lesz ez..) játszanánk 500 órát, hanem azért, mert élvezzük és mert nincs jobb ennél. Szerintem nagyon jó alap a mostani D3(már ez önmagában gáz, hogy csak alap!), jó ötletekkel fel lehetne dobni, de nem látom még csak körvonalazódni sem ezeket és a fejlesztők tempójáról inkább nem is írnék semmit. Az mp lvl behozatalát meg a legók felerősítését nem nevezném nagy munkának május óta és még csak arról van szó, hogy a hiányosan kiadott játékot foltozgatják.

  Most mindent úgy adnak be, mintha annak örülnünk kéne, közben már az alapjátékban rég lennie kellett volna pvp-nek, mp lvl rendszernek, használható legendary-knak, jó end game-nek, megfelelő szociális rendszernek(talán 5 éven belül meg fogják csinálni, miközben sok más játékban alapból van). Ez a chat valami borzalom..de inkább nem is folytatom tovább. Ennyi elvárható lett volna egy Diablo 3-tól, de úgy tűnik, hogy az Activision nyomása teljesen megölte az egészet.

  Most más kisebb fejlesztőgárdák, kevesebb pénzből leiskolázzák majd őket, ami elég szomorú visszatekintve a D1-2-re..amiket persze nem a mostani fejlesztők csináltak, miközben a régieket csöppet sem tisztelik. “Fuck that loser” – és nem Jay Wilson volt az egyetlen, aki így viselkedett..de őszintén szólva örültem volna, ha eltávozik a Blizzardtól a többi hozzá hasonló mentalitású egyénnel együtt.

  Reply

 • avatar

  Warador

  |

  [reply]@joeyiron (#20):[/reply]http://diablo3.hu/forum/index.php/topic,645.45.html

  Szerintem itt kérj további tanácsot, hogy ne legyen teleoffolva ez a hír is. ;)
  Remélem, megoldódik a gondod.

  A hírhez: Az az amu brutál. :O

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  [author]Zsiráfnyál (#4):[/author][quote]Ja értem, szóval alapból úgy gondolták, hogy “elég lesz a sárgákat festeni, ki a franc fog ebben a játékban legendary, meg set cuccokat hordani…”. Azért ennyi év játékfejlesztés után sejthették volna, hogy fél év se kell, és 1-2 kivétellel mindenki tökig festhetetlen cuccokba fog szaladgálni, ami 90%-ban feleslegessé fogja tenni a festegetős rendszerüket.[/quote]

  Rosszul látod. Nem a nem-hordáson van a hangsúly, hanem azon, hogy a legendary itemek elvileg cool kinézetet kaptak (legalábbis szerintük) ezért hordásuk megjelenéskor státuszszimbólumnak minősült. Ennél fogva miért is kellene színezni, pláne eltüntetni őket? Azt persze ők sem tudhatták, hogy három patch múlva duplájára emelik a legendary-k drop rátáját és sokszorosára az erősségüket, így most, hogy már boldog-boldogtalan Vile Wardot és Mempot hord, előkerült az igény a fentiekre.
  A tempó ettől függetlenül botrányos. :)

  Reply

 • avatar

  joeyiron

  |

  Ne haragudjatok, hogy már ebben a topicban is jövök a hülyeségeimmel, de bannoltak battle.net ről.
  Most ezt kaptam, mit tegyek szerintetek:
  Most ezt kaptam, mit tegyek?

  Hello and thank you for your ticket!

  Your account has been permanently suspended for exploitation and fraud. We were unable to verify any unauthorized access to your account.

  Following a review of your case, I can confirm that the evidence presented was correct, and that the subsequent action taken was appropriate. Our decision in this matter stands, and will not be overturned.

  Please note, it is our policy never to reveal details regarding account investigations, beyond the information given in the original notice mail, for privacy and security reasons.

  We now consider this matter closed, and would not look to enter into further communication on the matter.

  If you wish to review our current Rules and Policies, they can be found at

  Nem csináltam semmi extrát, csak játszottam mint, aztán egy napon egy idegen e-mail címre irányították az accountomat (d***@163.com) Majd ez ide vezetett…

  Kérlek segítsetek,
  Józsi

  Reply

 • avatar

  radir

  |

  “Jay Wilson twitter profilja megváltozott, így most már tudhatjuk, hogy egy még be nem jelentett Blizzard játék igazgatója lett.”
  NEEEE!!!! CSAK A TITAN-T NEEE ŐŐŐŐŐ!!!!

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@nepszter (#17):[/reply]Reszkess Titan! Jay Wilson megjött!

  Reply

 • avatar

  nepszter

  |

  Már várom az uj játék leleplezését :) mivel a heart of swarm időpontja megvan most semmi soon
  nincs ,ebből azkővetkezik szerintem h blizzcon-on v a kőzeljővőben bejeltentenek 1 játékot amit v 3 év mulva kapunk meg:)

  Reply

 • avatar

  Hamu

  |

  [reply]@Xardas (#15):[/reply]Felmész battle.netre, ott a diablo III-ra ráklatty és download ptr client, majd belépsz.

  Reply

 • avatar

  Xardas

  |

  sziasztok, hogyan lehet használni, bejelentkezni PTR-be? le kell tölteni egy ptr klienset vagy hogyan lehet használni? vagy nem mindenkinek elérhető?

  Reply

 • avatar

  evoken

  |

  Ez az amulett…miez ez miez, ez az amu…ez?

  Reply

 • avatar

  DreaM

  |

  Jay a nagy sikerre való tekintettel megkapta a Diablo 4 című projektet! :D

  Reply

 • avatar

  Messiah

  |

  [reply]@hu1994 (#1):[/reply]Kb. (amennyi stat lehet amura) az ötödiken+1, ez viszonyítva az egyhez :) (Az egy az az egy fő stat amit te választasz ki, hogy mi legyen, azért az egy az egyhez) :)

  Reply

 • avatar

  Ateszka

  |

  [reply]@silencemonthy (#9):[/reply]Hát ezaz,lekraftolt egy ilyet teszt szerveren,soha az életben nem lesz mégegyszer ekkora mákja!
  Én tuti hülyét kapnék! :D
  Ezért használom kizárólag duelre a teszt szervert!

  Reply

 • avatar

  Nathando

  |

  Aki ezt az amut csinálta, töltsön már ki nekem egy lottó szelvényt…

  Reply

 • avatar

  silencemonthy

  |

  Aki ezt az amulettet lecraftolta PTR-en, az lehet többet nem fog teszten craftolni … ( simán uninstall és gép szétfejelés lenne szerintem)

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Egyébként most realizálódik bennem, hogy ez egy craftolt amulet. Ezek szerint lehet majd amulettet craftolni ? :O Mennyibe fog kerülni, mi kell hozzá ? Ez elég meredeknek hangzik.

  Reply

 • avatar

  Makk

  |

  Ivás/kajálás közben lecroftolni egy ilyen amut életveszély.

  Reply

 • avatar

  ancsu90

  |

  Nem vettem senkitől, én használom egyedül.

  Reply

 • avatar

  DeathLaca

  |

  [reply]@ancsu90 (#3):[/reply]Az lehet valami olyan account amit mástól vettél ? Mert ott szokott ilyen lenni, találkoztam már ilyennel,hogy visszaélés esetén az ilyet kikapcsolják.

  Reply

 • avatar

  Zsiráfnyál

  |

  Ja értem, szóval alapból úgy gondolták, hogy “elég lesz a sárgákat festeni, ki a franc fog ebben a játékban legendary, meg set cuccokat hordani…”. Azért ennyi év játékfejlesztés után sejthették volna, hogy fél év se kell, és 1-2 kivétellel mindenki tökig festhetetlen cuccokba fog szaladgálni, ami 90%-ban feleslegessé fogja tenni a festegetős rendszerüket.

  Egyébként nagyon örülök neki, hogy foglalkoznak vele. Régóta várom már ezt, és tök jó dolog lesz, csak ez a tempó…

  Továbbá azt az amuletet szeretném feleségül venni. Van jogi akadálya ?

  Reply

 • avatar

  ancsu90

  |

  üdv. Most regisztráltam paypalra, és sikeresen összekapcsoltam battle.net-tel, van sms protection-öm, authenticatorom, de mikor átváltam rmah-ra, az ah-t, akkor azt írja, hogy “your account has been blocked from using the real money auction house by parental controls”. Soha nem volt bekapcsolva a parental controls, hogy a fenébe írjak supportnak, ha nem tudok olyan szinten angolul? Vagy várni kellene még? Kérlek segítsetek!

  Reply

 • avatar

  Matthew

  |

  “próbálják eloszlatni azt a népszerű feltételezést, hogy a textúrák eltüntetése, körülbelül 5 perces munka lenne”

  Ez probléma. Ezek szerint nem gondolkodtak előre? Azt veszem észre, hogy folyamatosan foltozgatnak, mert problémák vannak a program alapjaival. Na mindegy. Ezt már megbeszéltük

  Reply

 • avatar

  hu1994

  |

  Hmm mennyi lehet az esélye, hogy egy ilyen amut kapok?:D

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.