Kezdőlap Hírek Vegyes

Vegyes

28
0
MEGOSZTÁS

Újabb infók kerültek elő a festékekről, a kékek próbálják eloszlatni azt a népszerű feltételezést, hogy a textúrák éltüntetése, körülbelül 5 perces munka lenne. Az összes legendary tárgyat úgy kell átalakítani, hogy azokon használhatóak legyenek a festékek, és ez hosszadalmas munka a fejlesztők állítása szerint.

Indeed it is 🙂

We are trying to get Vanishing Dyes for Legendary items ready for patch 1.0.7. In fact, this may be added to an upcoming PTR build if all goes well, so keep an eye out for that.

As with most things related to game development, it is always much faster to talk about changes than it is to implement them.

The Vanishing dye for legendaries has been the most frequently requested dye for legendaries by far, and this is maybe why people tend to overlook that we actually also need to make the other dyes work as well. It is not simply a matter of just disabling textures, in fact all the textures on all legendaries will have to be redone so that dyes will work on them… this is a massive and rather time consuming task as you can maybe imagine.

Jay Wilson twitter profilja megváltozott, így most már tudhatjuk, hogy egy még be nem jelentett Blizzard játék igazgatója lett.

Az új craftolható itemekből már elég sok kép kikerült, de néha akad ilyen jackpot példány is, mint ez az incgamer jóvoltából.

Forrás: incgamer,