Megjelent a Diablo III konzolokra!

Dyingsoul . Hírek 905

Elérkezett szeptember 3-a, a nap amikor a Diablo III megjelenik Playstation 3 és XBox 360 konzolokra. Időzónától függően kapható már a világ legtöbb országában. Kedvcsinálónak itt egy IGN által készített majdnem 5 órás gameplay videó is.

Ezzel együtt elérhetővé vált a hivatalos konzolos útmutató a játékhoz, ami kellő segítséget nyújt a kezdő játékosoknak ahhoz, hogy minél többet kihozhassanak karakterükből és behatóbban megismerhessék a játékot.

Posted Image

In just a few short days, evil will be reborn on the PlayStation 3 and Xbox 360. To help prepare Nephalem around the world against the coming invasion, Brady Games is pleased to unveil the official Diablo III Strategy Guide for Console, available in both Signature Series and Limited Edition formats.
For warriors who have already survived the armies of the Burning Hells on PC to those who are new to the world of Sanctuary, this companion book is the key to unlocking the secrets of Diablo III with a hand-hand controller.

Strategy Guide Features:

 • Quest Guide – All four Acts, every Quest, 3D Town Maps, and exclusive Dungeon Tile Tactics.
 • Heroes - Get the most out of all 5 classes. A complete rundown of all active and passive skills for each Hero.
 • Bestiary - All creatures in the game, including critical stats and detailed descriptions.
 • Crafting - A complete overview of the Diablo III crafting system.
 • Loot - A comprehensive listing of weapons, armor, and accessories. Includes Legendary items!
 • Endgame Quests & Bonuses – Detailed information about the new endgame features such as Nephalem Valor, Paragon Levels, and more!

Players who purchase the Limited Edition will also receive:

 • Sculptured Metal Bookmark – Be one of the few to own this gorgeous bookmark featuring a multi-level relief of the terrifying Lord of Terror.
 • Exclusive Art Section – This incredible art section features the armor sets of Diablo III from concept to execution.
 • Excerpt From The Book of Tyrael – Exclusive excerpt from the eagerly anticipated Diablo III: Book of Tyrael. Read it here first!
 • Premium Hard Cover – All the game-tested strategies of our Signature Series packaged in a hardcover featuring unique art and a premium finish.

Discover all the techniques and tips you’ll need to survive Sanctuary on the PS3 and Xbox 360. Pick up your Signature Series or Limited Edition copy of the Diablo III Strategy Guide for Console today from Brady GamesAmazon, or Barnes & Noble!

forrás: diablofans.com

 

Comments (8)

 • avatar

  Saluki

  |

  [reply]@Drazse (#7):[/reply]Normal végigvitele után én is javítanék a hozzászólásomon. :)
  Előrendelői bónuszból jóval több van. Sisak, gyűrűk, szárnyak (kék, piros) vállas, lvl 30as kesztyű ami hirtelen eszembe jut.

  Legend mégiscsak több esik. (befesteni nem lehet) Nekem normalon 8 db (ebből egy recept). Ezek jobbak mint a sárgák de azért hamar lecseréli az ember… Elég gyorsan el lehet jutni odáig hogy a kékeket már nem éri meg felszedni, még lebontásra sem.

  Mikrofon működik a játék alatt, tehát ha van, akkor beszélgetni is lehet.

  Ki be lépéseknél én is lagoltam már. Néha van lag, néha nincs. Mástól még nem. És ACT4 en láttam 1db nyakig befalazott angyalt :D Egyszer meg előfordult hogy felvettem vmit a földről és utánna nem volt az invben aztán a townban előkerült…

  Köszönöm azoknak akik felvettek! Úgy néz ki ott is jó társaság alakul. ;)

  Reply

 • avatar

  Drazse

  |

  [reply]@Saluki (#6):[/reply]Nagyjából egyetértek, azzal a kiegészítéssel, hogy nekem rendszeresen megakad a játék, amikor valaki belép és nem egyszer haltam meg emiatt.

  Reply

 • avatar

  Saluki

  |

  Néhány info a tegnapi próba alapján a konzolos verzióról

  A grafika jó, nem tűnik zavarónak vagy szegényesnek a PC-s verzió után sem. A helyszínek nagyon hamar töltődnek, egyszer sem(!) találkoztam akadásssal vagy laggal. (HC paradicsom) Feliratok sem kicsik, jól olvashatóak. Kicsit zavaró hogy kisebb a belátható terület és a minimap is, de meg lehet szokni.
  Az irányítást sikerült megoldani, a controler rangedeknél sem hátráltat semmiben (DH-val próbálva).
  A dodge menekülésre használhatatlan, mert minden ellenfélben megakad. Viszont a környezetet remekül lehet vele rombolni, tehát egy idő után csak ezzel bukfencezik át az ember a vázákon. :)
  Normalon kezdtem, elég haladós de a bossoknál már taktikázni kellett.
  Előrendelőknek az Infernal helm mellett a Blizz betett a ládába még egy meglepi legend gyűrűt.
  A loot jóval kevesebb, (van hogy kék szörny is csak pénzt dob) de általában hasznos is. 12-es szintig csak fehéret kékeket és vagy 3 sárgát láttam. Nagyobb questek adnak itemet is, ami természetesen nem legend, de lehet neki örülni. Kasztspec offhandből 2-2 esett ez idő alatt minden kaszthoz, tehát nem igaz hogy csak a karidhoz való holmit kapsz. Vendor jo cuccokat árul, végre érdemes használni.
  Healing gömbök mellett ritkán esik egy sárga nephalemes is. Hatása időleges.
  Viszonylag kevés játékos van még, és az az 5-6 akivel sikerült játszani nem igazán ismerte a karakterét :) (lehet késő volt már, vagy hardon kellett volna kezdeni)
  AH nincs, játékot sem lehet elnevezni, ingame chat sincs, így max csak ismerősökkel lesz életszerű a cserebere…

  Szerintem akinek van konzolja érdemes megvenni, mert otthoni partykra haverokkal verhetetlen. Offline játékra és HC-ra is ideális lehet.

  Egy dolog bánt csak, hogy nincs ladder, szerveren tárolt mentéssel külön az offline mellett. Így publicban hamar lesz majd (vagy már most is van) sok csíter kari, dupe, meg nemlétező item editorral készült cuccok.

  Reply

 • avatar

  anto89

  |

  Loot 2.0 ahogy látom benne van , de shared paragonról nem találtam pontos infót , esetleg valaki aki már ott tart tudna tájékoztatni róla ? előre is köszönöm

  Reply

 • avatar

  psyclon

  |

  Nagyon gondolkozom rajta, de azaz igazság hogy épp elég megcsinálni PC-n a 9-10 p100as karit.
  Viszont nagyon vonz az hogy kb resetnek felel meg a dolog. ^^
  Tudja fene, lehet egy gyengébb pillanatban megveszem.

  Addig is gl & hf mindenkinek aki konzolon tolja!

  Reply

 • avatar

  Dyingsoul

  |

  [reply]@Saluki (#2):[/reply]Első hozzászólások között eddig ez az egyik legnormálisabb amit hónapok óta láttam a hírek alatt. (nem ironizálás, teljesen komolyan mondom)

  Reply

 • avatar

  Saluki

  |

  Ha esetleg valakinek kedve lenne egy kis “Ladder reset”-hez PS3-on, itt megtalál.
  PSN ID: mynameisnewl

  Reply

 • avatar

  D3Egon

  |

  Első!

  Megnézem ezt az 5 órás videót majd, de amit eddig láttam konzolos gameplayt, annyira nem taglózott le engemet. Mondjuk nehéz fokozaton itt is más lehet, ez érdekelne, bár igen über fecókkal ki tudja mennyire nehéz konzolon.

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.