Kezdőlap Hírek PlayIT Magazin – már kapható

PlayIT Magazin – már kapható

39
0
MEGOSZTÁS

playit-magazin

A PlayIT SHOW-t talán nem kell bemutatni senkinek sem. Miután kinőtte a Millenáris Park kereteit, a téli, december elseji PlayIT-nek már SYMA csarnok fog otthont adni.

Most pedig egy történelmi eseménynek lehetünk szemtanúi, ugyan is nem hogy csak saját magazinnal jelentkezik egy magyar videojáték rendezvény, de a lapot nem is akárkik, hanem nagyrészt maguk a játékok magyarországi képviselői írhatták tele saját cikkeikkel. (A Diablo 3 cikket történetesen Mocsy írta, de mi így is szeretjük őt!)

tartalom

A tartalomból látszik, hogy elég színes és átfogó csapat jött össze a feladathoz. Az esport-ot jelenleg meghatározó játékok mindegyike képviselteti magát a magazinban, illetve a frissen megjelenő nagyon várt címek. A “különlegessége” a cikkeknek, hogy tényleg a játékokat kis hazánkban meghatározó alakjai vetették papírra.

A közreműködő profiktól pedig olyan minőségi, friss tartalmakat kaptunk az újságba, mint a NEXT GEN konzol szekció, hardver és tanácsadó rovat és sok-sok játék előzetes, illetve az én személyes kedvencem a “Fejlesztőnézőben“, ahol a Neocore Games-szel, a Zen Studios-szal és a Crytek Hungary-vel csináltak egy kis háztűz nézőt, hogy lássuk a hazai fejlesztők szemszögét.

A PlayIT Magazin megvásárolható 2013. október 4-étől az újságárusoknál, valamint a budapesti 576 Kbyte üzletekben (október közepétől az összes 576 Kbyte üzletben országszerte). Az újság ára 1495 Ft. Amennyiben az 576 Kbyte üzletekben PlayIT jegy vásárlásával egy időben veszed meg a magazint vagy a már megvásárolt jegyedet felmutatod, az újság 999 Ft-os áron lehet a tiéd.

A PlayIT Magazin végeredményében tökéletes útmutatást nyújt a jelenlegi PC-s és konzolos játékok, a hazai közösségek, fejlesztőcsapatok és a hardver világában 164 oldalba foglalva.

UI.: A PlayIT SHOW-n kipróbálható lesz a Diablo 3 konzol verziója sőt, még szintezőverseny is lesz értékes nyereményekért. A részletekkel hamarosan jövünk, addig is jó olvasgatást, már nincs sok hátra a PlayIT-ig.