Nem lesz hetedik aktív skill slot

Professor J . Béta, Hírek 600

Ismét megerősítették, hogy nem lesz hetedik aktív skill slot a RoS-ban, ennek ellenére foglalkoztatja őket a kérdés, hogy akik keveslik a 6 aktív skill helyet, azok az aktuális buildjüket hogyan egészítenék ki. Azt se felejtsük el, hogy a RoS játékosok lvl 70-n kapnak egy negyedik passzív skill helyet is.

Going to echo a similar response I gave to a thread that asked this same question a few months ago. Apologies for the overlap, but the answer hasn’t changed since then. :)

So! No current plans to increase the 6-skill limit. We still feel that 6 is a good number, enough to give you flexibility in your build choices, but not too much to where you don’t have to make thoughtful decisions about what you put on your bar. (We actually had 7 skills available for a pretty substantial period of time before Diablo III shipped; however, after lots of testing and feedback rounds, we reduced the number to 6. So, this is definitely something we’ve not only considered, but also evaluated heavily in the actual game environment.)

We know that some players may disagree with that approach (example: the OP). Totally cool, but let me turn the question back on you and then add a few more, because learning why you prefer one gameplay feature over another is super meaningful. Also, sometimes it can be pretty fun, too.

How is having only six skill lots negatively impacting your gameplay experience right now? If you can cite specific examples, even better!
On the flip side, how would having an extra skill slot improve your game experience?
If you had a 7th skill slot, what additional spells or abilities would you add to your bar (on top of the builds you use currently)?

Note that players will get a 4th passive slot at level 70.

 

Forrás:

Comments (12)

 • avatar

  Fedayn

  |

  [reply]@Dood (#10):[/reply]a legendary-k lehet acc boundosak lesznek, de a rare cuccok nem. mivel lesz mystic, így a nem tökéletes cuccok is sokat érhetnek. azt sem kell kifarmolni, meg lehet venni, hogy lehessen haladni. Aztán majd potyognak szépen az upgrade-ek. Én egyébként simán azt mondom, hogy változni fog ez még. Ha lesz valamilyen Ah, akkor egyáltalán nem biztos, hogy minden leg acc boundos lesz…

  Reply

 • avatar

  sweeping

  |

  [reply]@Dood (#10):[/reply]De az se mind1, hogy magadnak mennyi idő alatt szereled fel a karit úgymond maxosra, 1 óra vagy 200 óra :D
  Szóval ha lehetne venni alapanyagokat és rengeteget craftolni, hidd el megtennék egyesek

  Reply

 • avatar

  Dood

  |

  [reply]@Fedayn (#7):[/reply]Ha lesz AH, akkor sem lesz semmi értelme, mivel minden legendary account boundos lesz :D :D
  Nem csak AH nem lesz, trade sem lesz :D

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@Fedayn (#7):[/reply]Bármi megtörténhet.. :)

  Ahogy a Blizzardot ismerem, még az is lehet, hogy még Március előtt kiadják a patchet úgy, hogy a gold account bound lesz, így mindent csak euróért fogsz tudni megvenni RMAH-ban… :D

  Már több cikkben is olvastam az “új trade rendszerről” természetesen csak fél mondatban, de semmi konkrétumot. Én úgy gondolom, hogy először el kell adni a kiegészítőt, aztán majd lehet AH-ról is beszélgetni, egyelőre látványosan kerülik a témát, ami érthető ha arra gondolunk, hogy az emberek többsége nagyon ellenzi az efféle kereskedési felületeket.

  Reply

 • avatar

  esox

  |

  [reply]@Fege (#5):[/reply]Áááá grat tesó mi szinteket lehet elérni józan paraszti ésszel :D Bakker erre nem gondoltam, tényleg acc bound lesz a gold. Mostmár akkor nem kell álmatlanul forgolódni, h mikor jön. Aztán Lee Child-osan lehet teker rajta egyet még a blizz.

  Amúgy előző hírhez hozzászólva nekem még csak kamu bétás acc lenyúlós email se jön nem, hogy igazi megérdemled a bétát esox mail…..

  Reply

 • avatar

  Fedayn

  |

  Szerintem is március lesz ebből… De én még mindig nem adtam fel, szerintem lesz itt AH is, csak másképp mint eddig. A cuccok és a gold acc boundosak lesznek ugyan, de sok más játékban a craft alapanyag a fizetőeszköz. Tradelni egymás közt nem lehet majd szerintem, de az új AH erre fog épülni.
  Ha megnézitek, a ptr-en is ott van az ah ikon lent, csak nem aktív… Kitalálnak ezek még valamit ne féljetek. Mondjuk ha igazam lesz, akkor tényleg a játszott órák száma fogja eldönteni a gear sorsát, lèvén az alapanyaghoz csak játékkal lehet majd hozzájutni, mivel tradelni nem lehet. Más kérdés, ha a pénz győz a blizznèl, akkor rmah-ban megengedik az alapanyag vásárt, de csak ott. Ezzel kihúznák a méregfogát sok dolognak, persze eladni nem lehet rmah-n, csak tőlük venni.

  Reply

 • avatar

  Vorrhess

  |

  Szerintem meg január végén – vagy február elején kidobják live-re a 2.0-át. Az ah már így se ér semmit szerintem. Elvileg mondta valamelyik fejlesztő, hogy legkorábban 2 hónappal kieg előtt lehet h kiadják a patchet. Bár lehet hülyeség amire gondolok ,az én tippem mondjuk február 5. szerda patch day-kor érkezik a loot 2.0 meg para 2.0.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@bendeguz (#4):[/reply]Ámen.
  :)

  Már csak azért is logikusabb a márciusi start, mivel elég furcsa lenne úgy kereskedni AH-ban, hogy a gold account bound. :D

  Reply

 • avatar

  bendeguz

  |

  [reply]@asus87 (#1):[/reply]Megmondom én neked mikor jön március 18-án, az AH eltávolításakor. Bár ne lenne igazam :)

  Az oka szerintem többek között az account bound itemek, ha előbb kiadnák az AH értelmét vesztené (kivéve maximum a régi itemeknél nem) és jönne a lázadás egyesek részéről. Továbbá az egész változtatás pusztán a Ros -hoz történő “integrációt” segíti elő, lesz@rják ők már az alap D3 -at.

  Reply

 • avatar

  SaltyDaveIV

  |

  Köszönjük meg a konzolos verzióknak és a kontrollerek limitált gombkiosztásának.

  Reply

 • avatar

  Fege

  |

  [reply]@asus87 (#1):[/reply]Ez engem is érdekelne. Vajon elhúzzák március közepéig, vagy előtte kiadják?

  Mondjuk az szinte biztos, hogy nem az elkövetkező 1-2 hétben fog kijönni, mivel még most is javítgatják a ROS-t.

  Reply

 • avatar

  asus87

  |

  Engem nem az érdekelne,hogy lesz-e hetedik aktív skill slot,hanem az mikor jön a loot 2.0 . :D
  Nem tudom ti hogy vagytok vele,de nekem így kezd unalmassá válni,hogy mindig ugyanazokat a silány cuccokat dobálja és lassan 2000 óra gameplay után sem adott pl.: 1000dps+-os egykezes fegyvert amin van egyszerre : damage dealt, socket ,+ critical hit damage. És csodálkozik rajta a Blizzard,hogy a játékosok az AH-ban töltenek el egy csomó időt…

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.