Kezdőlap Hírek Diablo3.hu – Reaper of Souls exkluzív előrendelői akció!

Diablo3.hu – Reaper of Souls exkluzív előrendelői akció!

333
0
MEGOSZTÁS

diablo-3-reaper-of-souls-elorendeles-akcio

A Diablo 3 első kiegészítője, a Reaper of Souls megjelenése alkalmából újra jelentkezünk a már megszokott előrendelési akciónkkal. Rendhagyó módon az ajándék poszter mellé most egy nyereményjátékon is automatikusan részt vesztek, ha tőlünk rendelitek elő akár a sima verziót, akár a Collector’s Edition-t!

Hogy mi is a nyeremény? Nem más, mint egy eredeti, limitált kiadású Diablo szobor a Sideshow jóvoltából, ami 52cm magas, kb. 5 kilót nyom és csak kétezer darab létezik belőle a világon.

diablo-3-szobor-nyeremeny

Hogy ha pedig mind ez nem lenne elég, tudatjuk veletek azt is, hogy amennyiben elég megrendelés érkezik be hozzánk, úgy szervezünk újra egy fergeteges nagy Diablo 3 – Reaper of Souls LAUNCH PARTY-t, amin további ajándékok és nyereményjátékok várnak majd rátok. Minden a Ti kezetekben van, terjesszétek az igét, hiszen a Gonosz hamarosan újra eljő!

Bármi nemű kérdéseiteket szívesen fogadjuk ezen hír hozzászólások rovatában, illetve, ha konkrétan megrendelésed felől érdeklődnél (meg van-e, rosszul írtad a postázási címed vagy többet/kevesebbet rendelnél), akkor küldj levelet a games@meex.hu e-mail címre.

UPDATE1: Aki már korábban előrendelte a meexgames.hu-ról a Reaper of Souls kiegészítőt és szeretne részt venni a Diablo szobor sorsolásán, annak csak annyi a dolga, hogy küld egy e-mailt a games@meex.hu-ra a nevével és, hogy szeretne részt venni a Diablo szobor nyereményjátékon. (Tehát nem szükséges törölni a meglévő MEEX Games-es megrendelésedet, egy egyszerű e-maillel biztosítod a részvételedet a nyereményjátékon.)