Legendary Gem Calculator

ldadam42 . Hírek, Leírás, RoS 1980

Ahogy befejeztünk egy Griftet lehetőségünk nyílik, hogy az egyik Legendary Gemünket egy kicsit feljebb toljuk. Ez még ez elején megy is, de minél nagyobb lesz a kő annál nehezebbé válik ez a szintezés.

 

Szerencsénkre jerbookins létrehozott egy hasznos Legendary Gem Calculatort épp erre a célra. Az alkalmazás meghatározza, hogy az adott Grifthez és meglévő Legendary Gemünk szintjéhez képest milyen esélyeink vannak a fejlesztésre. A képre kattintva megnézhetitek az alkalmazást:
Képkivágás

 Az alkalmazás még azt is megmutatja nekünk, hogy milyen Trial Wavet kell megcsinálnunk egy adott Grift eléréséhez, valamint, hogy a Gem milyen erős is lesz. Pl: ha van egy 10-es köved megnézheted, hogy milyen erős is lesz pl. 16-os szinten.

kő1

kő2

Ez az okos kis alkalmazás még azt is megmutatja nekünk, hogy (esetünkben) 2 játékos esetén hányas Trial Wavet kell megcsinálnunk, ahhoz, hogy egy 16-os Griftet kapjunk. Valamint azt is megmutatja, hogy hány % esélyünk van a fejlesztésre. Pl: 8% esélyünk van arra, hogy az adott Gemet +3 szinttel feljebb toljuk. 15% esély, hogy csak 2 szinttel. 30%, hogy csak egyszer fog sikerülni és 60% arra, hogy egyszer sem fog sikerülni a fejlesztés. Természetesen a zölddel jelölt érték a valószínűbb. Figyelem!: az itt megadott %-os értékek és esélyek nem egyeznek meg a Grift teljesítése során kapott %-al. Tehát 16-os kő esetén 16-os Grift teljesítése után kapunk a példa kedvéért 3% esélyt a fejlesztésre akkor az itt megjelenő 60%-os érték lép életbe. Vagyis a kő fejlesztése sikertelen lesz. Tehát az itt megjelenő %-os érték csak azt mutatja, hogy hány % esélyed lesz a fejlesztésre. Nem azt mutatja meg, hogy Grift után hány %-os fejlesztési esélyt kapsz!Képkivágás

Szerintem egy igen hasznos kis kalkulátort kaptunk. Szerintetek milyen lett és mennyire hasznos?

Forrás:

http://us.battle.net

Comments (3)

 • avatar

  Messiah

  |

  Mondjuk azt, hogy írja a trial wave-t is az kifejezetten hasznos, mert én eddig pl. csak tippelgettem, hogy mekkora lesz a kulcs, olyan 3-4et vonogattam le a TWhez képest, és így kaptam meg a kulcsot, ez többnyire bejött,d e azért jobb pontosan tudni ezt, már aki a számok betege, mint pl. én. :D

  Reply

  • avatar

   Tombrave

   |

   Négy játékosnál hullám szintje-6,
   háromnál hullám szintje-5,
   kettőnél hullám szintje-4,
   soloban hullám szintje-3 kulcsot ad,ha jól emlékszem.

   Reply

 • avatar

  Messiah

  |

  Ez tök jó amúgy, szeretem az ilyen embereket, akik ilyen hasznos, egyszerű kis appokat csinálnak, bár hozzátenném, hogy 2.1 megjelenése óta volt erre egy táblázat, és ha az egyszer megnézte az ember, akkor nagyon könnyű ránézésre megállapítani (hogy ha nem elég a végén megnézni, mikor fejleszted), hogy mekkora esélyed lesz fejleszteni. :) Pl.: Grift level-10= 100%, -9=90%, -8=80%, -7=70%, -6/5/4/3/2/1/0=60%, +1=30%, +2=15%, +3=8%, és így szépen feleződik 1%ig, amit érdekes módon 6al nagyobb gem esetében ér el, tehát tükrös a módszer, azzal a különbséggel, hogy míg a lego gem kisebb, mint a grift, akkor 10esével megy lejjebb az esély, amikor pedig már a gem nagyobb, mint a grift lvl akkor meg feleződik az esély minden szint után. :). Bár gondolom ő is ebből a képletből csinálta a progit, vagy vmi hasonlóból. De persze még ennek ismeretében is hasznos kis app, nem is lehúzni akartam a jelentőségét, csak azt mondom, hogy nem újdonság, hogy tudja vki előre, augusztus óta már lehet. :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.