Kezdőlap Hírek Legendary Gem Calculator

Legendary Gem Calculator

355
0
MEGOSZTÁS

Ahogy befejeztünk egy Griftet lehetőségünk nyílik, hogy az egyik Legendary Gemünket egy kicsit feljebb toljuk. Ez még ez elején megy is, de minél nagyobb lesz a kő annál nehezebbé válik ez a szintezés.

 

Szerencsénkre jerbookins létrehozott egy hasznos Legendary Gem Calculatort épp erre a célra. Az alkalmazás meghatározza, hogy az adott Grifthez és meglévő Legendary Gemünk szintjéhez képest milyen esélyeink vannak a fejlesztésre. A képre kattintva megnézhetitek az alkalmazást:
Képkivágás

 Az alkalmazás még azt is megmutatja nekünk, hogy milyen Trial Wavet kell megcsinálnunk egy adott Grift eléréséhez, valamint, hogy a Gem milyen erős is lesz. Pl: ha van egy 10-es köved megnézheted, hogy milyen erős is lesz pl. 16-os szinten.

kő1

kő2

Ez az okos kis alkalmazás még azt is megmutatja nekünk, hogy (esetünkben) 2 játékos esetén hányas Trial Wavet kell megcsinálnunk, ahhoz, hogy egy 16-os Griftet kapjunk. Valamint azt is megmutatja, hogy hány % esélyünk van a fejlesztésre. Pl: 8% esélyünk van arra, hogy az adott Gemet +3 szinttel feljebb toljuk. 15% esély, hogy csak 2 szinttel. 30%, hogy csak egyszer fog sikerülni és 60% arra, hogy egyszer sem fog sikerülni a fejlesztés. Természetesen a zölddel jelölt érték a valószínűbb. Figyelem!: az itt megadott %-os értékek és esélyek nem egyeznek meg a Grift teljesítése során kapott %-al. Tehát 16-os kő esetén 16-os Grift teljesítése után kapunk a példa kedvéért 3% esélyt a fejlesztésre akkor az itt megjelenő 60%-os érték lép életbe. Vagyis a kő fejlesztése sikertelen lesz. Tehát az itt megjelenő %-os érték csak azt mutatja, hogy hány % esélyed lesz a fejlesztésre. Nem azt mutatja meg, hogy Grift után hány %-os fejlesztési esélyt kapsz!Képkivágás

Szerintem egy igen hasznos kis kalkulátort kaptunk. Szerintetek milyen lett és mennyire hasznos?

Forrás:

http://us.battle.net