Patch 2.2.0 dióhéjban

Dyingsoul . Hírek, Leírás, Patch 2487

Korábban már kiveséztük a teljes 2.2.0-ás patchet és a rá következő márcrcius 10-i és március 20-i frissítéseket valamint a kisebb-nagyobb hotfixeket is azonban egy rövid összefoglalóban újra szeretném nektek részletezni a 2.2.0 újításait:

 •  3 darab új class specifikus szet: Wrath of the Wastes (Barbár), Unhallowed Essence (Demon Hunter) és Delsere’s Magnum Opus (Wizard).
 • A már meglévő szetek átdolgozásra kerültek.
 • Teljesen új Legendary Tárgyak.
 • Néhány régebbi Legendary új affixet kapott.
 • Módosultak a százalékos értékek néhány Legendary tárgyon – például Schaeffer’s Hammer, Death Watch Mantle, Andariel’s Visage stb.
 • Újabb achievementek, conquestek, kozmetikai tárgyak (Pennant).
 • Wardrobe és kozmetikai ablak – a szárnyak immáron itt tárolódnak.
 • Három újabb típusú goblin: Insufferable Miscreant (kísérői vannak amitől nehezebb elkapni), Gelatinous Sire (több, kisebb goblinná bomlik szét) és Gilded Baron (több aranyat dob). Mindhárom csak Adventure módban található meg.
 • Az alap élet gyógyital a Legendary potionokhoz hasonlóan működik (soha nem fogy ki, nem esnek többet).
 • Több gem és tárgy egyszerre történő craftolása gyorsabb (egy progress csík mennyiségtől függetlenül).
 • Craft matik és gemek lootolásakor 20 yardos körzeten belül lootoljuk az összes hasonló földön fekvő gemet vagy craft matit.
 • A maximum felvehető blood shard mennyiséget solo greater rift teljesítményekkel növelhetjük.

Comments (8)

 • avatar

  l33tus

  |

  Sziasztok!

  Hosszú idő után én is kicsit visszatértem :)
  Majd két évnyi PoE után most gondban vagyok a szóhasználattal, mert PoE-ben ez annyira egyértelmű, de itt…

  Új Wizard set, a Delsere’s Magnum Opus 6 darabos bónusz azt mondja: …take 750% more damage…

  Számoljunk egy egyszerű példával: Arcane Orb – Obliteration: 700% weapon damage
  Ha ezzel sebzem azt a szerencsétlen párát, aki a Slow Time bubi közepén áll, akkor mennyit sebződik?
  700%-nak a 750%-a, azaz 5250%
  Vagy 700% + 750%, azaz 1450%

  Előre is köszi a felvilágosítást :)

  Egyébként szomorúan tapasztaltam majd két évnyi kihagyás után, hogy ez a játék egy jottányival sem lett jobb. Képtelenek rendesen balance-olni (egy cookie cutter / kaszt), nem tudnak igazi kihívást állítani a játékosok elé (legendary gemek és tényleg ennyi?), amiért tényleg meg kelljen küzdeni, amit ha sikerül elérni, akkor tényleg úgy érzed, hogy megérte.

  Az AH-t lelőtték, ez valahol jó, de minden account boundos lett. Ezzel átestek a ló túloldalára. Vagy megtalálod magad, vagy soha nem lesz meg. Nincs köztes opció.

  Szomorú vagyok :(

  Reply

  • avatar

   chaoslord3

   |

   Szerintem multiplikativ azaz szorzandó, már a sebzések nagyságából kiindulva amiket streameken láttam…
   Hát szerintem meg nagyon sokat változott ( az hogy nem neked megfelelőre változtatták az már más dolog) fényévekkel jobb mint a kezdetekben volt. Az igaz ha fullra kifarmolod magad akkor úgy hullanak a szörnyek mint a legyek. Ezért van a Greater Rift ott… azért már lvl50 felett van kihívás…
   Account bound-ról meg annyit ha partyban játszol van egy 2 órás visszaszámláló és azt az itemet odaadhatod bárkinek aki a partyban volt az item dropolása idején.

   Reply

 • avatar

  Scrancler

  |

  Sziasztok.
  Valaki esetleg nem tud segíteni boostolni HC-karimat?
  Mostanában nem túl sok időm van, így a kötelező levelezést kihagynám, hogy már 70 en tudjak foglalkozni a dolgokkal amikor csak tudok.
  Vegyetek fel kérlek, aki segítene egy kicsit: MrBucuur#2458
  előre is köszi. sziasztok :D

  Reply

 • avatar

  MephistoiX

  |

  Üdv.!
  Időnként visszatérek játszani, de megint úgyérzem nincs kraft a játékban. Korábban nem gondoltam volna, hogy ezt fogom írni, de nekem már hiányzik az AH is.
  Régen nagyon elleneztem az AH-t, azzal érveltem, hogy ha nem lenne, akkor nem fókuszálna mindenki egyetlen karakterre, és bátrabban módosíthatnának a játékon. Már nincs meg az az izgalom, hogy akár olyan tárgy is eshet, ami 250 euro-ért percek alatt eladható..nagy szerencsével akár ezer euro-s tárgyak is eshettek, amiket fórumokon és egyéb helyeken lehetett hirdetni.

  Ha elindítom a D2-őt, valahogy jobban kikapcsol, jobb az atmoszférája. Még ennyi idő után is, sokkal hangulatosabb, pedig nem rossz a D3(gameplay-ben jobb is). Zenékben, stílusban, ég és föld a két játék. D3-ban a miniboss-ok előtti bejátszások szvsz. szánalmasak, mintha az egész 10 éves gyerekeknek készült volna, nna de mindegy, felesleges ezen már mérgelődni.

  A legnagyobb probléma az, hogy a Blizzard sem tud olyan skilleket kitalálni, hogy ne 3 build legyen használható hősönként. Még HOTS-ban is mindig van 1 build(kedvenc game), ami sokkal jobb mint a többi. Direkt csinálják ezt? Sosem értettem, hogy miért nem lehet a használhatatlan skilleken és rúnákon úgy módosítani, hogy tényleg akár tucatnyi jó build-ra is lehessen építeni karakterenként. Például a Crusader-nek van 2-3 fő buildja és mindenki azokkal megy.

  Szerintem az lenne a legjobb, ha elkezdenék fejleszteni a Diablo 4-et. Vagy kezdenek kifogyni a nagy ötletekből, vagy tartogatnak valamit a következő kiegészítőre, remélem ez utóbbi eset fog bekövetkezni. A legjobbakat!;)

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Örülök, hogy ismét látlak még prohardverről is emlékszem rád, nemcsak az oldalról! :D Egyfelől sajnálom, hogy nem fog már meg a játék, másrészt viszont teljesen egyetértek azzal amit írtál! (azt kivéve, hogy nekem nem hiányzik annyira az AH, bár valóban jó lenne egy kis kiegészítő pénzforrásként)

   A jelenlegi játék szerintem is nagyon unalmas de ezt csak úgy lehet feldobni, ha van kivel játszani. Szerencsére én összehoztam egy komoly klánt az oldal keretein belül és azt kell mondjam élvezet a srácokkal játszani! :D Megvan az a feeling, hogy ha feleslegesen is ülök órákat a gép előtt, elpoénkodunk és sokszor görcsöt kapnak a rekeszizmaink. :) Azt hiszem így a legrosszabb játékok is élvezhetőek, úgyhogy ez csak öröm az ürömben. (Bár mégiscsak ez a játék hozott minket össze.)

   Reply

 • avatar

  omdzs

  |

  az egyetlen dolog, amit bánok az az, hogy én gyűjtöttem a potikat, amit mindenki csak úgy eldobált. már sok ezernél tartottam és most mind elvész

  Reply

 • avatar

  FACSER

  |

  A Patch kb. annyit ér, mint sz.r-nak a pofon. Semmi jelentős újítás, ami javítana a játékkedven. Unalmas hentelés, értéktelen loot, pofátlan Kadala és Miriam. A szetek változásait a karakterlapon nem lehet követni( Roland szet Shield Bash sebzés +100% volt most +0%). A gemek és alapanyagok összeszedése még mindig macerás. A meglévő legek nem kapták meg a módosításokat, megint lehet ugyanazokat hajkurászni heteken át. Ennél jóval több és jelentősebb változtatásra lenne szükség, hogy ne csak az új játékosoknak legyen szórakoztató a játék !

  Reply

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Részben egyetértek veled de azt nem szabad elfeledni, hogy a Legendary tárgyak sohasem voltak retroaktívak a játékban.

   Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.