Interjú Nevalistissel a Motrick’s Bracerről [OFF]

Dyingsoul . Hírek, OFF, RoS, Videó 1431

Egy lelkes riporter elcsípte Navelistist és egy rövidke interjú keretében sikerült tiszta vizet önteni a pohárba a Motrick’s Bracer tárgyat illetően. A riportot ne tessék túl komolyan venni, sőt!

Comments (4)

  • avatar

   Dyingsoul

   |

   Pontosan, ahogy mondod! Igaz a forrást nem linkeltem, de hidd el sokkal jobbat tudtam volna saját magam kitalálni. Mivel láttam a videót és engem is megmosolyogtatott gondoltam ahelyett, hogy kiteszem angolul inkább lefordítom és beleteszek pár saját gondolatot. Azért remélem értékelik az olvasók/nézők, hogy még egy poénvideót is igyekszem lefordítani…

   Egyébként több, mint fél évvel ezelőtt csináltam teljesen saját kútfőből egy ugyan ilyen videót de azt nem osztottam meg senkivel, csak a diablo3.hu klántagokkal mivel úgy gondoltam, hogy túl sok embert sértenék meg vele.

   Ha az előzményekre vagy kíváncsi itt mindent megtalálsz, az itt olvasható kommentek miatt saját feszültségem levezetésére készítettem a videót és ha ezeket nem olvasod át, nem nagyon jön át a videó feelingje (az obszcénebb kommenteket korábban törölnöm kellett):
   http://diablo3.hu/2014/08/31/elite-hungarians-europa-elsok/

   És itt az ominózus videó amit nem fordításból készítettem:
   https://www.youtube.com/watch?v=7xzy_7ukF5U

   Reply

 • avatar

  ldadam42

  |

  Kezdünk barbárral season 3-mat? XD ezen meghaltam… :D

  Reply

 • avatar

  kolli01

  |

  Hát ez baromi jó lett!!! :D Grat a “riporternek” :)

  Reply

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.