Kezdőlap Hírek Season 3 eredményeink (Elite Hungarians)

Season 3 eredményeink (Elite Hungarians)

109
0
MEGOSZTÁS

Örömmel adhatunk hírt arról, hogy a diablo3.hu hivatalos klánjának tagjai bizony a Season 3-ban is jól teljesítettek! Több különböző Conquestben is sikerült kitűnniük, ezeket az eredményeket szeretnénk most megosztani veletek.

1

Xelegin, Kratos, Granex és Vanezz92 az On a Good Day conquestet célozták meg először, így sikerült nekik az 5-6-7-8 helyeken végezniük. Mindezt úgy sikerült elérniük, hogy 37 órán keresztül, alig pár perces szünetekkel (amik maximum egészségügyi szünetek voltak) folyamatosan játszottak. Az On a Good Day Conquest az volt, hogy húzzon fel a játékos 6 darab különböző legendary gemet 40-es rankra.

2

Szintén ez a csapat érte el a 78. helyet a Curses! feladatban, ami az volt, hogy 300 vagy annál több szörnyet kell megölni amik egyetlen cursed chest-ből özönlenek ki.

3

Ugyanezt a kihívást teljesítette HUN1mm0r4l és Draeneij klántársunk is, akik a 195. helyet foglalják el a táblán.

4

Xeleginnel készítettem egy nagyon rövid interjút, aminek keretében néhány kérdésre választ adott:

Hogyan készültetek a Season 3-ra?

Nagyjából sehogyan. Még azt is azután találtuk ki, hogy melyik Conquestet csináljuk miután elindultunk. Mondjuk az igazsághoz hozzá tartozik, hogy mint minden season előtt, most is volt klánmegbeszélés ahol a season csapatokat összeállítottuk, majd a csapattagokkal megbeszéltük az alapvető dolgokat.

Milyen reményekkel/tervekkel indultatok el Season 3-ban?

EU rank 1 csapat (1.-4. helyezés) az “On a good day”-ben, valamint ha befejeztük akkor a “Curses!” conquest teljesítése ha van még rá erőnk.

Miért döntöttetek az általatok választott kaszt mellett?

2DH/2Barbár felállással mentünk. Gyors Riftekre jó felállás, valamint 40-es körüli Greter Riftekben is megállja a helyét.

Minek köszönhetitek a Season 3-ban elért eredményt?

Nagy vonalakban: kitartás és jó csapatmunka. Senki sem adta fel, amikor 60% os upgrade esélyre a játék átlag 30%ot sem tudott nyújtani Legendary Gemek esetén… Voltak holt pontok amiken nehéz volt túl jutni, de hogyha a loot szerencsésebb lett volna, előrébb is végezhettünk volna.

Mi a további tervetek a Season 3-at illetően?

Hát a csapat egy része ezután egy ideig biztosan pihentetni fogja a játékot, sok volt ez így egyben.

Terveztek-e részt venni hasonló aktivitással a következő Seasonben?

Talán… volt róla szó hogy majd megpróbálhatjuk. Attól függ milyen Conquestek lesznek.

Pinnya és Corin a Years of War kihívást (3 különböző class setben sikeresen kerekedj felül a Greater Rift 40-ben) teljesítették: Pinnya a 14., Corin a 22. helyen végzett!

6

Corin Xeleginékhez hasonlóan szintén remekelt az On a Good Day Conquestben ahol a 33. hely örököse lett!

7

Draenej a curses után a Years of War-on is megszerzett egy nagyon előkelő pozíciót, a 46. helyet!

8

HUN1mm0r4l a 153. helyen, Xurkapiszka pedig a 173. helyen végzett a Years of War-on:

1

2

Xurkapiszkának még az On a Good Day táblára is sikerült felkerülnie, a 924. helyen:

4

Gibellini pedig a Years of War-ban érte el a 261. helyezést!

3

A Season 3-nak koránt sincs vége: a Conquestek terén még jelen pillanatban is jó eséllyel lehet pályázni a top 1000 pozíciókra. A további eredményeinket is megosztjuk veletek ennek a hírnek frissítéseként. További jó játékot és kitartást kívánunk mindenkinek Season 3-ra!