Kezdőlap Hírek Patch 2.2.0: Legendary drop rates

Patch 2.2.0: Legendary drop rates

199
0
MEGOSZTÁS

Linkitch megosztotta velünk a Patch 2.2.0 Legendaryk drop rates táblázatát. A táblázat letölthető itt vagy megtekinthető a Google Docson. A táblázat 2 része: 1, a táblázat első része (fekete) azt mutatja, hogy mennyi blood shard után kapjuk meg 50% eséllyel az itemet. 2, Pirossal az van feltüntetve, mennyi blood shard után kapjuk meg 80% eséllyel az adott tárgyat.

 

Képkivágás

 

Minél több legendary kerül be a játékba, annál kisebb esély marad egy adott legendary kiesésére. De még így sem annyira rossz a helyzet, hiszen régebben 1/10 eséllyel estek ritka itemek a többihez képest, amíg most ezt 1/4-re emelték.

 

Így ha esik egy Legendary two handed mace, akkor a közelharci kasztoknak van 4-6% esélye arra, hogy kiessen a Furnace. (A legtöbb játékos nem kockáztat, inkább a szerencsére bízza a fegyverét.) A probléma az, hogy nem lehet konkrét fegyver kategóriát Kadalázni, ezért a páncélokhoz képest sokkal több shardot kell felhasználni célzottan egy adott fegyver kiszedéséhez – Furnace esetén 118.000-164.000 kell a 80%-hoz. És ekkor is csak 1/10 esély van arra, hogy ez Ancient legyen.

 

Forrás:

diablo.incgamers.com