Kezdőlap Hírek Kékek: Kasza Transmog, elvetett szárnyak, banhullámok

Kékek: Kasza Transmog, elvetett szárnyak, banhullámok

138
0
MEGOSZTÁS

A hivatalos fórumban több felhasználó kérdéseire is érkezett hivatalos válasz. Az egyik ilyen kérdés a kasza (scythe) transmogot érintette: mely karakterek tudják majd használni? Nos a válasz egyszerű: mivel a tárgy maga egy staff, ezért minden olyan kaszt tudja használni, mely staff használatára képes. Ezek a kasztok a Monk, Witch Doctor, és Wizard. A hasonló kérdések megválaszolására a továbbiakban érdemes a hivatalos Game Guide-ot használni, ahol egyszerűen kasztokra szűrve megtaláljuk a választ.

Felmerültek kérdések a 2.4.1-es javításban érkező szárnyakkal kapcsolatban is: mi lesz azokkal a szárnyakkal, amiket a kezdeti PTR javításból kivettek? Visszakerülnek valaha a játékba? Nevalistis azt a választ adta, hogy egyelőre nem kerül vissza az a 4 darab szárny amit kivettek, azonban a másik kettő (Cosmic Wings és Falcon Wings) még mindig megszerezhetőek lesznek, méghozzá non-seasonal karakterek számára is. Csupán azt kell tudni róluk, hogy kizárólag Advanture módban szerezhetőek meg, kampány módban nem. A másik 4 szárnyról azonban semmi biztosat nem lehet tudni. Nevalistis sejtelmesen úgy fogalmazott, hogy későbbi javítások során kerülhetnek be további kozmetikai jutalmak is a játékba, de azt is megtudhattuk tőle, hogy a 2.4.1-ben a 6. Season alkalmával Season Journey során további kozmetikai tárgyakat szerezhetünk majd meg. Erről bővebben egy későbbi blogbejegyzésben kaphatunk információt. Akiknek így sem teljesen érthetőek a 2.4.1-es javítás által hozott kozmetikai változások – pláne a szárnyak terén – ajánlom a korábban már linkelt videómat, melyben részletesen boncolgattam a témát.

Egy másik játékos a banhullámok kapcsán szóvátette a fórumokon, hogy a részleges rekordokat is törölhetné a Blizzard a leaderboardokról. Ugyanis jelenleg azok a több fős csapatok, ahol legalább egy bothasználó is jelen volt, még mindig szerepelnek a ranglétrán. Olyan eset is van, amikor 4 fős csapatból 3 botter volt és az az 1 tiszta játékos fentmaradt, azonban 3 csaló mellőle eltűnt. Nevalistis véleménye az, hogy így is megrázó lehet egy tiszta játékos számára a tény, hogy barátai nem fair módon harcolva küzdötték magukat a csúcsra. Emellett a Blizzard sohasem büntette azokat, akik a fair play mellett elkötelezték magukat és nem tehetnek a klántársaik, barátaik felelőtlen cselekedeteiről.

D3 dev. team took them out but I’m asking that they put them back in please & thank you!
Some, but not all, wings were removed from the 2.4.1 PTR. Both the Cosmic Wings and the Falcon’s Wings are still able to be obtained in 2.4.1.

While the other wings were removed for the time being and will not be appearing in the 2.4.1 patch, it’s always possible we’ll add more cosmetic items in the future.
Are the new wings seasonal exclusives or are they obtainable gamewide ?
All the new cosmetics as mentioned in the blog are not tied to Seasons. However, they do only drop in Adventure Mode, so keep that in mind when you’re looking for them!
As with past seasons, there are also some seasonal cosmetics coming in 2.4.1, obtainable through the Season Journey. We’ll go over those in an upcoming blog! (forrás)


I’ve seen the new scythe staff skin which comes with 2.4.1 and I love it. Which classes can make use of the transmog?
Any class that can use staves can equip the new Scythe transmog. That would be the Monk, Witch Doctor, and Wizard. You can view what classes can equip which items on this page in our Game Guide.
There’s quite a lot of different new transmog items coming in 2.4.1, so while the Barbarian, Crusader, and Demon Hunter won’t be able to use this option, they’ll have a lot of other nifty new visuals to choose from! (forrás)


Why not remove the partial records?
The whole run and record is false, as it benefited from bot or bots.
Would be only right to have only full party in recorded history.
Leaving 1 guy in 4man leaderboard just doesn’t look good.
Just my 2’cents….
Other than that, good job Blizz.
Overall, the Diablo community is filled with honest and dedicated players. For those that suddenly experienced their teammates disappearing, it’s already a sobering situation to realize a friend or clan mate you trusted wasn’t playing fair.

That said, this is the first time we’ve used this particular approach. We’re constantly monitoring the results of our account actions to ensure that the process remains effective as both punishment and a deterrent for behavior that is against our Terms of Use. We may change our methods in the future. The bottom line is that if you Play Nice, Play Fair, you won’t ever need to worry about the status of your account or your leader board records. :) (forrás)