Kezdőlap Hírek Kék a módosított Primal Ancient tárgyakról

Kék a módosított Primal Ancient tárgyakról

1873
0
MEGOSZTÁS

Korábbi hírünkben arról írtunk, hogy a játékosok nem elégedettek a Primal Ancient tárgyak megjelenésével, de elégedetlenségük fő oka az volt, hogy ez csak egy újabb RNG azaz random faktor a játékban ami nem igényelt túl nagy erőfeszítéseket a Blizzard részéről és ezzel csak ideiglenesen megnöveli-kitolja az eddigi játékidőt ugyanolyan módon ahogyan azt az Ancient minőségű tárgyak tették megjelenésükkor.

Tyvalir kék posztjában megtudhattuk, hogy a Primal Ancient minőségű tárgyak alapvető változtatásokon estek át: Ahelyett, hogy megnövelt tulajdonságokkal rendelkeznének tökéletes Ancient-szintű tulajdonságokkal fognak kiesni, ami ahhoz a karakterhez passzol amivel éppen megszereztük a tárgyat. Ha pedig egy sorát le szeretnénk cserélni a Mystic-nél, akkor szintén maximális tulajdonságokat fogunk kapni minden pörgetésre. Ennek köszönhetően sokkal ritkábbak lesznek az Ancient minőségű tárgyaknál és csak akkor lesz esély a megszerzésére, ha accountunkon legalább egy karakterrel egy minimum 70-es Solo riftet teljesítettünk! Ez a követelmény természetesen a különböző játékmódokban külön értendő: Season, Non-season és Hardcore módok külön-külön számítanak, így attól, hogy Non-season-ben teljesítettük a Solo greater Rift 70-et, Season-ben nem kaphatunk Primal Ancientet csak akkor, ha Seasonben is teljesítjük.

A Blizzard a játékosok Salvage-el kapcsolatos visszajelzéseire is odafigyelt ezért egy nagyon jó újítás is érkezik ezzel egyetemben: a 2.5.0-ás javításban az Ancient tárgyak összezúzása 3 Forgotten Soul-t fog a zsebünkbe csúsztatni, míg a Primal Ancientek összetörésekor 15 Forgotten Soult kapunk a kovácstól.

Mit szóltok az újításokhoz, a Primal Ancient áttervezéséhez?

Hey all,

As we mentioned previously, getting your feedback on Primal Ancients has been super helpful. We’ve heard some really good points, and along with this, we’ll be making some changes to how these items work in an upcoming PTR patch.

Rather than increase the power they give you beyond Ancient items, Primal Ancients will now instead roll perfect Ancient-level stats tailored to the character class you’re playing when the item first drops. Rerolling any of these at the Mystic will also yield only perfect rolls.

Along with this, these items will be even more rare than they currently are, and will only begin dropping after a character on your account has completed Greater Rift 70 solo (with separate unlocks for Hardcore and normal characters).

Finally, we hear you on wanting Ancient and Primal Ancient items to salvage into something more valuable. With the upcoming PTR patch, Ancient items will salvage into 3 Forgotten Souls, and Primal Ancients will salvage into 15 Forgotten Souls (yay reforging o/).

We’re looking forward to hearing your feedback once you’ve had a chance to test these changes. Thanks again, and happy hunting. (forrás)