Kezdőlap Hírek Diablo III Open Q&A Panel Transcript

Diablo III Open Q&A Panel Transcript

30
0
MEGOSZTÁS

A Diablo III  Q&A Panel 11:30 – 12:25 volt látható.

Az értelmesebb kérdéseket és válaszokat összeszedtem.

Kérdés – Diablo lehet nő?

Válasz – Diablo rengeteg formát felölthet, nincs emberi megfelelője, hogy férfi-e vagy nő. De mindenesetre lesznek meglepetések számunkra.

Kérdés – Hardcore

Válasz – Nem lesz Real money action house, és a softcore karakterek nem csereberélhetnek hc karakterekkel. Nem lesz hulla lootolás a diablo 3-ban. Ha meghalsz elveszted minden tárgyadat ami rajtad volt. A PVP kérdése még nem eldöntött, Jay szeretne valamiféle hc pvp-t is.

Kérdés – Botok

Válasz – A random dungeonoknak hála botok kevésbé lesznek hatékonyak a játékban. Folyamatosan megfigyelés alatt tartják majd a játékosokat ilyen szempontból.

Válasz – Nagyon idegesítő volt, amikor D2-ben belépett valaki egy játékba, tradel-t majd kilépett. Ezt szeretnék visszaszorítani.

Kérdés – Konzol

Válasz – Jelenleg is egy felbérelt csapatunk dolgozik a konzolos verzió elkészítésén, úgy gondoljuk működhet konzolon a D3 konzolon, de nem szeretnének semmit sem összefésülni a pc-s játékosbázissal, mindazonáltal nem akarnak egy gyenge konzol portot, egy rendes összerakott konzolos verziót szeretnének. De jelenleg ezen kívül más információval nem szolgálhatnak a konzol portot illetően.

Kérdés – WASD billentyű írányítás

Válasz – Próbálkoztak a megvalósításával de mivel a D3 eléggé analóg koncentrált játék, és nem igen volt normálisan használható a WASD kombináció, maradtak az analóg egeres megoldás mellett.

Kérdés – Runestones és attunements  ( ez mi az istennyila)

Válasz – Jelenleg is dolgozunk rajta, ……

Kérdés – Csatolósok ( hosszútávú használatuk )

Válasz – Nem tudom, jelenleg még nem teszteltük a csatlósokat az end game tartalomban. Most változtattuk meg, hogy infernon is használhatóak legyenek. Jelenleg nem tudok biztos választ adni.

Kérdés – Mi lesz inferno után?

Válasz – Jelenleg a játék befejezésén dolgozunk. Ha megunnátok, adni fogunk hozzá további tartalmat.

Kérdés –

 

MEGOSZTÁS
Következő cikkDIABLO 3 – BEJELENTVE!