Kezdőlap Egyéb Új Tristram

Új Tristram

23
0
MEGOSZTÁS
Mind hallhattuk már a Tristram-ról szóló történeteket. Mostanában emlegetett élőhalott szörnyetegek képei, a démoni megszállottság, az uralkodó őlültségbe hanyatlása, és persze a leghatalmasabb legenda: A szabadon eresztett Terror Ura, Diablo jut róla eszünkbe. Habár számos állítás vonatkozik arra, hogy egy különös penészfajtától a kenyéren és vízhiány miatt őrültek meg az emberek, Én már elég sok mindent láttam változatos utazásaim során, hogy csak úgy elengedjem a fülem mellett az ilyesfajta történeteket. Azt kell mondjam, hogy az utazásom arra a helyre amit most “Új Tristram”-nak hívnak egy csalódás volt számomra.

tristram1_final2_thumb.jpg

Új Tristram számos éven át létezett, a felfedezésének pontos “időpontja” ismeretlen. Eredetileg csak pénzéhes kereskedők, világjáró kalandorok jártak ezen a területen, (ahol a későbbi város alapult) a régi katedrálisban a legendák szerint fellelhető kincsek iránti kíváncsiságból ezek az emberek lassan letelepedtek és így egy város jött létre. De ahogy a katedrális kincsei teljesen kifogytak, úgy az utazók, felfedezők nem jöttek többé a város közelébe. Új Tristram hanyatlásnak indult. A város most leginkább egy lepusztult, lehangoló helyhez hasonlít; a fogadó az egyetlen épület ami hasonlít a hanyatlás előtti állapotára.
Mielőtt elhagytam ezt a kopár vidéket, letámadott egy bogaras öregember, aki megosztott velem egy rakat népi anekdótát. Tovább folytatta, hogy végtelennyi készlet van a katedrális mélyén fellelhető ősi tekercsekből. Meg kell fogadnom hát szavát, mert be kell vallanom, amíg felfedeztem a leégett régi Tristram-i romokat, nem volt elég gyomrom ahhoz, hogy pár hezitáló lépésnél többet megtegyek abban a legendásan hírhedt katedrálisban.

church_final_thumb.jpg
MEGOSZTÁS
Előző cikkSajtókonferencia Q&A
Következő cikkBashiok Q&A