Kezdőlap Egyéb Ben Boos Interjú

Ben Boos Interjú

18
0
MEGOSZTÁS
Az interjút a diabloii.net készítette Bennel aki egyébként a bemutató gameplay videót kommentálta. Ez egyébként annyiban fontos, hogy az egyesek által “Wow Gayness”-nek nevezett effektről beszélnek ami nagyon meséssé, wowossá teszi a D3-at, illetve hogy mennyire élénk a játék alap árnyalata.

Diii.net: Mit gondolsz a D3 kinézetéről? Árnyalatban/hangulatában/témájában hasonló egy olyan munkádhoz amelyen már dolgoztál a Blizzard Northnál? Ahogy tudom vita folyik a végleges grafikáról. Sok játékos panaszkodik, hogy a játék színei nagyon élénkek és nem illenek az előző Diablokhoz.

Ben Boos: Először is a Diablo 3 grafikája fantasztikus.
Az árnyalatokról: A Diablo 1 és 2-őt is összehasonlítottuk. Emlékszem a második részhez csináltunk legelőket/mezőket és mikor összehasonlítottuk a D1-el, észrevettük, hogy a Diablo világa sötét volt és ebbe nem illett bele a legelő; Elrontottam volna a játék légkörét? Dehogy! Bár az Act II-ben egy nagyon világos, napos sivatag volt az alapstílus, de a katakombákkal, sírkamrákkal és rovarfészkekkel tudtunk ott is “sötétet” nyújtani a játékosoknak. Képesek vagyunk a játékosoknak megadni a földalatti nyomasztó területeket és a sötét környezetet, de nem tudnak és ne is ítélkezzenek a játékról egy ilyen rövid demóból. Ki tudja milyen látnivalók várják majd a játékosokat a Diablo 3-ban?

MEGOSZTÁS
Előző cikkHP Orbs
Következő cikkDiablo 3 infók Bashiok-tól