Kezdőlap Egyéb A Blizzard új Art Directort keres a Diablo III-hoz

A Blizzard új Art Directort keres a Diablo III-hoz

15
0
MEGOSZTÁS

Szemfüles olvasóink már értesülhettek róla, hogy a Blizzard a hét elején frissítette állashirdető oldalát. Art Director pozícióba keresnek embert.

Kissé gyanúsnak tűnik, de a Blizzardnak már kellene egy Art Directort foglakoztatnia a Diablo III csapatában. Mint kiderült, a Blizzard új Art Directort keres a Diablo III-hoz. A korábbi Art Director Brian Morrisroe úgy döntött, máshol kamatoztatja tehetségét.

Az MTV Multiplayerblog megkeresésére, a Blizzard Community elmondta, hogy Brian másik munkahelyet keresett ezért volt az álláshirdetés.

A Blizzard az esettel kapcsolatban így nyilatkozott:

[quote=Blizzard]Ami Briant illeti, nemrégiben felmondott és megalapított egy technológia céget, melynek nincs köze a játék iparhoz, ezért is hirdettük meg korábbi pozícióját. Ez a változás semmilyen hatással nem lesz a játékra. Elégedettek voltunk Brian eddigi munkájával, nagyban hozzájárult a Diablo III elkészültéhez, a helyét elfoglaló új ember a művészeti csapattal együtt tovább fogja vinni a Diablo III art style-ját.

Minden kedves rajongót megnyugtatunk, hogy a játék art style-ja nem fog új irányokba elmenni. Mindazok, akik eddig sem voltak elégedettek, mostmár tudják kinél lehet megint reklamálni a szívárványokért.

Forrás: Diablo Source