Kezdőlap Egyéb BlizzCon 2008 live stream petíció

BlizzCon 2008 live stream petíció

14
0
MEGOSZTÁS

Ugye mint azt tudjuk, az idei BlizzConon lesz olyan featúra, hogy TV-n is lehet majd nézni. Mint kiderült csak az USA-ban. Kedves ismerősöm, L4.Zsukov írt a DirecTV-nek, és a következő választ kapta:

Dear Mr. Mihajlov,

Thanks for writing. I just wanted to let you know that we don’t carry BlizzCon right now. Also, we are prohibited by law from offering service outside the United States. DIRECTV abides by all applicable legal restrictions and does not condone or support violation of law.

Thanks again for writing.

Tehát ha a Blizzard úgy gondolja, hogy a népek igényeit a DirecTV-vel teljesen kiszolgálja, akkor bizony nem csinál streamet és akkor nem tudjuk nézni az eseményt. A terv a köverkező:

Létrehoztam egy

PETÍCIÓT

amelyben megkérjük a Blizzardot, hogy csináljon nekünk live streamet, mint a WWI-n. A petíciót eljuttatjuk külföldi oldalakra, starcraftos, warcraftos, diablos oldalakra is.

A petíciót itt tudod aláírni, nem kell regisztrálni, az email címed meg a neved kéri, amiből csak a neved fog publikusan megjelenni, az email címed nem (ha nem akarod). Klikk-ír-enter, ennyi az egész.

MEGOSZTÁS
Előző cikkNem lesz potion!
Következő cikkIGN interjú Jay Wilsonnal