Kezdőlap Egyéb Infók a csatlósokról és az intelligenciájukról!

Infók a csatlósokról és az intelligenciájukról!

25
0
MEGOSZTÁS

Bashioktól kaptunk néhány új infót a minionokról és ezek mesterséges intelligenciájáról(AI). Nem lehet majd pontosan megmondani a mongoreleknek, hova menjenek és kivel harcoljanak, de lesznek egyéb lehetőségek, hogy oda rendeljük a megidézett kis segítőket, ahova szeretnénk.

Bashiok bluepost…Ugye, mint tudjuk a mongoreleket föl lehet robbantani. Ez egy határozottan jó módszer az eltüntetésükre…

A minionok kezelése bonyolítja a helyzetet, nem lehet odadobni tölteléknek a vérfürdőbe ahogy megszoktuk, hanem vigyázni kell rájuk. Könnyű megidézni és szélnek ereszteni őket, így könnyedén lehet hatásos taktikát építeni rájuk.

Mondjuk, hogy van 4 mongorel, akik harcolnak egy csoport szörnnyel, és egy erősebb ellenség kinézi magának a játékost. Ilyenkor megidézhetsz egy új mongorelt (vagy egy régit felrobbanthatsz először) aki eltudja terelni az idézőről a figyelmet, és tudja tankolni a közeledő komolyabb ellenséget.   Habár van lehetőség részletesebb irányításra, valójában ez csak annyit jelent, hogy a petek nem annyira buták, és kicsit több parancsot értenek meg, mint az „ül” és az „itt maradsz”

Ez egy megerősítése annak, hogy jobb lesz a csatlósok MI-je a Diablo III-ben?    

Bashiok bluepost…Remélhetőleg ez egy jobb játékos AI jelenlétére utal.

Összegezve, lesz lehetőségünk trükközni a segítőinkkel, és különböző taktikákat és stratégiákat bevetni, lényeink és közvetve a tulajdonosuk segítésére.

Forrás: diii.net