Kezdőlap Egyéb Jay Wilson rövid hírek

Jay Wilson rövid hírek

13
0
MEGOSZTÁS

Jay Wilson több apró újdonsággal örvedeztette/bántotta meg a nagyérdeműt:

  • A tervezők azt szeretnék, hogy a játékos tényleg hősnek érezze magát, hisz milyen izgalmakkal, jár hogy ha ügyesen használja az ember az übertáp karakterét, szörnyek tömkelegét lesz képes pokolra küldeni vele. Úgy gondolják ilyen féle izgalmakra szükség van egy középkori játékban.
  • Mindenki nagy örömére, lesz hardcore mode az igazi “nagyágyúknak” , és természetesen a korábbi Diablokhoz hasonlóan három nehézségi fokon szállhatunk szembe a Lángoló Pokol démonaival.
  • A health orbok, játékmechanizmus változtató hatásáról anniyt mondott, hogy mostmár tényleg nem az lesz, hogy a játékos felpakolja magát potion hegyekkel azt uccu neki, bum bele, adott idő után vissza város, hanem így sokkal izgalmasabb a játék, hisz nagyobb démonhordák esetében jobban meggondolja az ember a harc stratégiáját, és logikus gondolkodásra készteti őket.
  • A Battle.net egyszerűbb kezelhetősége jobb multiplayer játékélményhez vezet.
  • A random mini-questek hozzájárulnak ahhoz, hogy nem mindig ugyanazokat az unalmas questeket csinálja az ember, hanem végtelen újrajátszhatóságot biztosít a játékosoknak. Ilyen mini-quest lehet pl. egy karavánt védő néhány ember stb.
  • A fejlesztők azt szeretnék, ha a Diablo 3-ban a tényleges fizetőeszköz az arany lenne az ékszerek és a rúnák helyett, nem szeretnék azt, ami a Diablo 2-ben kialakult, hogy gazdasági játékba ment át az egész.
  • B.net-s játéknál a loot tényleg FFA (Free for All) lesz, tehát amit neked dob a boss vagy a mob azt csak te látod, amit a másiknak azt csak ő, persze ha utána kidobod az itemet a földre, akkor utána ő is látni fogja, hogy vajon mit kaptál.
  • A végül pedig (kissé furcsa döntésnek érzem, de a fejlesztők tudják) a B.netes játékokban a maximális karakterlétszám, a korábbi nyolchoz képest, négy lesz. Azzal indolkolták a döntést, hogy ez majd ösztönözni fogja az embereket, hogy együtt játsszanak, nem lesznek a serverek túlterhelve, s ezáltal kevesebb lagg fog előfordulni.

Forrás:Â