Kezdőlap Egyéb A félreértések elkerülése végett

A félreértések elkerülése végett

22
0
MEGOSZTÁS

Bashiok a félreértések elsimítása végett közölte a nagyérdeművel, hogy még nincs kész teljesen az “összes class és a teljes act 1”, ugyanis egy korábbi WWI-s Rob Pardo riportban elhangzott ez a két lényeges információ. Mindenkit megnyugtatott, hogy a játék fejlesztése gőzerővel zajlik, de a classok és az act 1 csak akkor lesznek készek, ha azok ténylegesen elkészültek.

A félreértésre okot adó Rob Pardo riport.

Bashiok bluepost…

“Just to clarify this was an interview with Rob at the announcement of the game at WWI, and just to avoid any conclusions drawn without watching the video here's the quote:

'I think most of the other classes are actually playable back at the home office, but I'm not going to tell you about them today. And most of, kind of the first act, is also pretty playable, but we still have a long ways to go.'

So you're quite a bit off from “all classes” and “all of act one” being finished. It's really insubstantial information though, because anyone that understands the Blizzard development process and core values we're all about iterating. It's not done until it's done.

As far as information releases go and current development everyone on the team is working really hard on the game, and it's progressing really well, but we're just kind of in a weird spot as far as new information releases go right now.”

A tanulság egyszerűen leszűrhető: Ha valamit közöl a Blizzard sajtótájékoztatóban, akkor várd meg míg ezt Bluepostban is megerősítik, mert lehet, hogy nem teljesen igaz. Persze ezzel nem a Blizzard szavahihetőségét vonom kétségbe, de legalább ha valamit állítanak legyen valóságalapja. Ha nem is valami egetrengető újdonság, de ez is egy kis hírmorzsa a korábbi napok “hírzárlata” után.

Forrás: