Kezdőlap Egyéb Ne higgyünk a reklámnak

Ne higgyünk a reklámnak

16
0
MEGOSZTÁS

Bashiok a hivatalos fórumon egyre szaporodó kérdésekre válaszolt, és megnyugtatott mindenkit, hogy azok az oldalak, amelyek már megjelenési dátummal és előrendelés opcióval hirdetik a Diablo 3-t, azok csupán csinos reklámfogások, nem kell nekik hinni. Általában apróbetűvel vagy csillagos részben ott van a figyelmeztetés, hogy a megjelenési dátum módosításának jogát fenntartjuk. Ilyen megjelenési dátumok pl. a 2009.03.27, vagy a 2009.09.30 (oldalneveket szándékosan nem írok, mert ez nem a reklám helye). A tájékozott játékosközönség amennyiben figyelte a hivatalos sajtóközelményeket, interjúkat  és bluepostokat, könnyen ráébred, hogy a Diablo 3 fejlesztése, nemhogy a megjelenéshez, de még a béta verzió megjelenéséhez sem jutott el.

Bashiok bluepost…
“As always, unless it is officially announced by us, usually through a press release, any release dates are purely guesses made up by the retailer. I don't pretend to know every retailer's pre-order requirements or rules, but I believe a release date usually has to be present for them to begin taking pre-orders. So they sort of make one up.

That isn't meant to discourage you pre-ordering the game, feel free if you want, but be aware that the retailer likely has a disclaimer stating that the date they list isn't a guaranteed release date, and it certainly isn't.”

Aki érez magában annyi bátorságot, hogy így előrendelje az csalódni fog mindenképpen, ha nem az oldal által ígért napon fog megjelenni a játék.
Sajna a már jól ismert közhellyel kell éljek hogy “türelem, rózsát terem”, szerintem érdemes lesz megvárni egy hivatalos bluepostot vagy egyéb sajtóközleményt, amiben bejelentik a játék, de előbb a béta megjelenési dátumát. Ti találkoztatok már hasonló Diablo3 Pre-Order NOW! típusú oldalakkal? Mi erről a véleményetek, ugye milyen cselesek tudnak lenni a PC játék kereskedő vállalatok?

Forrás: