Kezdőlap Egyéb Lehetséges Class

Lehetséges Class

25
0
MEGOSZTÁS

Medievaldragon, a Diii.net munkatársa érdekes ötleteléssel állt elő, miszerint a 2 utoljára maradt be nem jelentett classból az egyik esetlegesen egy “korrupt paladinnak” titulált Death Knight lenne. Azonban fejtegetéseit nem csupán üres szavakra alapozta, hanem a story szálra ill. Decard Cain naplójára. Az alább látható két képen páncélos harcosok figyelhetőek meg. Az egyiknek szárny mintájú vállvédője van, a másiknak pedig koponya díszeleg ugyanott. Ez arra enged következtetni, hogy a Zakarum hívő paladinok és zealotok [utóbbiakkal már találkozhattoka D2-ben ellenségként] valamiféle gonosz átalakuláson mentek keresztül.

Tudvalevő, hogy Mephistot mikor bebörtönözték, idővel sikerült megfertőznie gonoszságával őrzőit és átvenni felettük az uralmat, aminek következtében a lélekkövet összetörték és darabjait a High Council tagjainak testébe döfték (a legnagyobb darabot a pátriárkába, belőle lett később Mephisto). Zakarum egyházának romlását a Diablo 2 Act 3-ban ismerhettük meg többek közt a High Council c. questből. Továbbá egy angyalról (esetleg Tyrael???) készült hivatalos Artworkok, melyeket a Galériánkban is megtaláltok, is arra a konklúzióra utalnak, hogy Tyraelben v. az angyalokban valamiféle gonosz fertőzés jelei mutatkoznak a Világkő megsemmisülésének egyik lehetséges következményeként.

A leleményesebbek, akik esetleg olvasták a Tales of Sanctuary c. képregényt,olvashattak a témáról, ugyanis található egy kisebb történet egy zakarumita paladinról, akinek rá kell jönnie, hogy a Zakarum egyházat megfertőzte Mephisto, a papok pedig áldozatokat mutatnak be neki.

cainlore1.jpg
cainlore2.jpg

A tények adottak, lehet ötletelni, hogy vajon a következő class, tényleg valami Death Knight, Paladin, Monk, Zélóta vagy esetleg Pap lesz-e. Mindenesetre a feltételezésnek van alapja, szóval ki tudja, de ez még a jövő meséje, hogy melyik class lesz a következő bejelentett karakterosztály.

Forrás: