Kezdőlap Egyéb Bashiok a charmokról

Bashiok a charmokról

13
0
MEGOSZTÁS

Kedvenc blueposterünk újabb infomorzsával “kápráztatta el” a nagyérdeműt, azonban nem az információ tartalmával, hanem inkább annak módjával. Ugyanis arról kérdezték Bashiokot, hogy lesznek-e charmok a Diablo 3-ban, erre ő eléggé vicces módon felelt. Szerintem egy “Jelenleg még tudjuk, hogy benne lesznek-e a charmok a játékban.” is jobban megtette volna. (Mikor először olvastam a postot, nem találtam annyira viccesnek.)

Bashiok bluepost…
Charms? Maybe. Probably not. Could be! No. Well…

Az egyik rajongó azonban leszólta “vidámsága” miatt, amire ő nyomban reagált is. Amíg türelmesen várakozunk kell valami kevéske szórakozás is :). Amúgy meg egész jó postokat rakok ki, bár tudom nem mindegyik arat osztatlan sikert – nyilatkozta a blueposter.

Bashiok bluepost…
“Aww don’t be like that. It’s just not a topic I can really go into, and granted I could just as easily not post as act goofy, but we’re all here to talk about a game. I think I’ve made some very nice posts, not all of them are gold but I don’t think it’s fair to pass judgment that I’m just posting crap all the time. There’s time to have some fun while we wait.”

Lényeg a lényeg: A Diablo 3-ban még nem tudni, hogy lesznek-e charmok.Abban igazat adok Bashioknak, hogy néha tényleg kell egy kis szórakozás is míg türelemesen várakozunk, bár én nem ilyennek képzeltem a szórakozást, inkább valami vicces fanart, vagy valami hasonlónak jobban örültem volna.Szerintem a charmok ugyanúgy megállják majd a helyüket, mint a D2-ben, ha esetleg bekerülnek a játékba. Várjuk véleményeiteket.

Forrás: