Kezdőlap Egyéb Blizzard írópályázat

Blizzard írópályázat

20
0
MEGOSZTÁS

A Blizzardnál úgy látszik nem restek, ha versenyekről van szó, contest contestet követ. A legújabb verseny pedig nem más, mint egy írópályázat. A kivételes képzelőerővel megáldott alkotóknak egy min. 3000 és max. 10000 karakterből álló, angol nyelvű irományt kell eljutattani a zsűrinek. Az alkotásnak valamelyik Blizzard Universe-ben (Diablo,Warcraft,Starcraft) kell játszódnia. A nyertest meghívják a Blizzard főhadiszállásra, a kaliforniai Irvine-ba, hogy személyesen is talákozhassanak a Blizzard Lore mestereivel, mint pl. Chris Metzennel. Továbbá a szerencsés flótás egy eredeti Frostmourne relikvia boldog tulajdonosa lehet. Hét további befutó pedig egy a Blizzard munkatársai által szignált könyvcsomagot nyer, a csomag tartalmazza a Warcraft Archive, a Starcraft Archive, a Diablo Archive valamint a Warcraft: War of the Ancients Archive c. köteteket.

[quote=Blizzard]
Whether you conjure stories in your free time or write for a living, you’re encouraged to participate. This contest is open to entrants from around the world, and will be judged by Blizzard Entertainment’s own writers and masters of lore.

Aki tehát rendelkezik megfelelő író vénával és angol tudással, ezen az oldalon keresztül juttathatja el művét a Blizzard zsűrijének.

+Update: Sajnos Magyarország ismét kimarad a versenyből jó szokása szerint. Ami azonban furcsa, hogy a Blizzard szerint “all around the world” contestről van szó, de csupán ezekben az államokban lehet versenyezni: THE UNITED STATES, CANADA, AUSTRALIA, NEW ZEALAND, SINGAPORE, FRANCE, BELGIUM, UNITED KINGDOM, LUXEMBOURG, GERMANY, AUSTRIA, SWITZERLAND, SWEDEN, FINLAND, DENMARK, NORWAY, SPAIN, IRELAND, RUSSIA, THE NETHERLANDS, AND SOUTH KOREA. Így akiknek ezekben az országokban él bármilyen rokonuk, ismerősük, annak eljuttathatja a pályázatot és indulhat a pályázaton.

Forrás: