Kezdőlap Egyéb Buff timerek és Fallen Shaman

Buff timerek és Fallen Shaman

16
0
MEGOSZTÁS

Kedvenc bluepostrünk, Bashiok a buff timerekkel kapocslatos kérdésre válaszolt a minap. A válasz örvendetes, mert megerősítette hogy, igen lesznek, sőt már vannak buff timerek és debuff timerek is a Diablo 3 jelenlegi fázisában. Korábban a buffer karaktereknek sok fejfájást okozhatott, hogy nem látták mikor jár le pl. a Battle Orders, a Battle Shout, Shiver Armor, vagy  pl. a Blade Burst, de ez most már a múlté.

Bashiok bluepost…

The game currently sports buff timers. It’s a simple system right now, I won’t go in to it too much as I suspect it might change. But to put your mind at ease, we already have a way to see buffs (and debuffs) and visually track the time left on them.

Diablos Fan Artokat az utóbbi iőben elég keveset látunk, így különösen örült még Bashiok is, mikor meglátta Delowyn fantasztikus Fallen Shamanját. Az alkotás fázisairól készült képeket a Diii.net fórumán meg is osztotta az érdeklődőkkel.

Bashiok bluepost…

Added to my wall of fan art. I’ve been watching the updates and work that’s been going into it, great stuff.

 

A buff és debuff timer már tényleg hiányzott a Diablo 2-ből, kíváncsi vagyok milyen további hasznos újdonságokkal teszik még felhasználóbarátabbá a kezelőfelületet (UI). A kép pedig önmagáért beszél, gyönyörű alkotás, azt hiszem, minden dicséretet megérdemel Delowyn.

Forrás: