Kezdőlap Egyéb A Blizzard cáfolja az Xbox-al kapcsolatos híreszteléseket

A Blizzard cáfolja az Xbox-al kapcsolatos híreszteléseket

10
0
MEGOSZTÁS

A nemrégiben napvilágot látott hír, miszerint a Microsoft tárgyalásokat folytat a Blizarddal Xbox játékok fejlesztéséről minden bizonnyal légből kapott híresztelés. A Gamespot egyik munkatársa kapcsolatba lépett a cég egyik alkalmazottjával, aki azonnal cáfolta a tárgyalások létezését.

[quote=Blizzard]When contacted by GameSpot, Blizzard reps shot down the GI.biz story outright, saying the outlet had not even followed up with any inquiries attempting to clarify Pardo's remarks.

“In the Lunch with Luminaries discussion, Rob said that Microsoft occasionally bounces ideas off of us, with no specific reference to any possible future consoles,” said the rep. “This should come as no surprise, as our games run on Microsoft's PC operating system. We aren't in discussions with Microsoft regarding any future consoles.” (Emphasis added.)

Mint a munkatárs említette, a Microsoft alkalmanként ellátja őket egy-két ötlettel, tanáccsal, de ezek egyikének sincs köze semmiféle jövőbeli konzolhoz. Megjegyezte továbbá, hogy ez nem meglepő annak tükrében, hogy a cég játékai Windows alatt is futnak.

Mindezek ellenére a Gamespot szerint ez nem jelenti azt, hogy nem játszhatnak majd a konzolok tulajdonosai a cég játékaival, csupán nem szeretnének mindent azonnal a nyilvánosság elé tárni.

Forrás: