Kezdőlap Egyéb Blizzcon 2009 jegyinformációk

Blizzcon 2009 jegyinformációk

25
0
MEGOSZTÁS

Közel két hét múlva megkezdődik a Blizzcon 2009 rendezvényre a jegyárusítás. A jegyek két fázisban kerülnek árusításra május 16. és 30.-tól az érdeklődők hatalmas rohama miatt, mivel tavaly 15 perc alatt elkelt 15 ezer jegy. A  Blizzcon ticketek ára egységesen 125 dollár (kb. 27 ezer forint), aki azonban sokallja az árat, idén először a DIRECTV internetes stream segítségével közvetíteni fog a jeles eseményről. Az adás megtekintése természetesen nem ingyen van (39.95 dollár, kb. 8500 forint), internetes átutalással lehet rá előfizetni, de sajnos CSAK ONLY US. A lelkes rajongók idén is Goodie Bag-l, (többek közt tartalmaz spec. WoW kisállatkát + egy Béta kulcsot), rengeteg ajándéktárggyal és kellemes élménnyel (pl. játszható Diablo 3 – bár ez még nem 100%, de ha tavaly lehetett, akkor valószínű idén is lehet majd) gazdagodnak. A jegyvásárlás pontos menete a következő:

  1. Készíts egy új B.net Accountot , amennyiben még nem rendelkezel vele.
  2. Add meg a fizetéshez szükséges adataidat (bankkártya szám, szállítási és számlázási cím) stb.
  3. A Blizzard Store oldalán, mely közvetelenül elérhető a B.net accountodról, állj be a sorba. Ez a jegyárusítás kezdetekor egy speciális gomb segítségével lesz elérhető. Ha a sor elején vagy, akkor azonnal megvásárolhatod a jegyet, ha nem, ki kell várnod míg sorra kerülsz és utána 15 perced van véglegesíteni a vásárlási szándékodat. A jegyelővétel állapotáról speciális állapotjelző fog gondoskodni, mely jelzi, hogy mikor kerülsz sorra, ill. azt is ha netalán elfogytak volna a jegyek, mielőtt te a sor elejére értél volna.Tehát ha beállsz a sorba, attól még nem biztos, hogy jegyet is fogsz kapni. Szóval aki komolyan érdeklődik egy Blizzcon 2009- jegy iránt, az már az elején startoljon rá a jegyre. Az időzónákat is vegyétek figyelembe jegyvásárláskor Magyarországé: GMT +1, a Blizzard HQ,Irvine Californiaé pedig: GMT -9.

[quote=Blizzard]

Tickets to this year’s BlizzCon gaming convention, being held on August 21 and 22 in Anaheim, California, will go on sale worldwide on Saturday, May 16 for $125 each, with a second block of tickets going on sale Saturday, May 30. For those unable to attend, DIRECTV will once again be televising BlizzCon in high definition as a Pay Per View event, featuring coverage from the show floor, exclusive interviews, demos, and more. In addition, for the first time, players around the world will be able to watch the DIRECTV BlizzCon event as a Pay Per View Internet stream. Check out the press release ( http://www.blizzard.com/us/press/090505.html ) for further details, and head over to http://www.blizzcon.com on May 16 or May 30 to buy your tickets.

Aki megteheti, az vásárolja meg Blizzcon jegyét minél előbb a megadott időpontoktól, érezze jól magát és informáljon bennünket az eseményről, de addig még sok víz le fog folyni a Dunán.

Forrás: