Kezdőlap Egyéb A Blizzard komolyan fellép a csalókkal szemben

A Blizzard komolyan fellép a csalókkal szemben

17
0
MEGOSZTÁS

A D2 B.neten nemrég egy hosszabb üzenet jelent meg a Blizzard csalókkal szembeni irányelveivel. A cég erőteljesen kíván továbbra is fellépni a cheateket és hack-ket használokkal szemben, mert ez véleményük szerint negatív hatással van a játélményre.  Többek közt ezért is emlékeztetnek minden kedves játékost, hogy bárki aki, olyan segédprogramot használ, mely befolyásolja a B.net-t és az online játékot, az account megszüntetét és B.nethez való hozzáférését vonja maga után. Ilyen segédprogramnak számítanak a bot-k, a maphack, a d2loader stb. A Blizzard továbbra is ellenőrizni fogja  a B.netes és a Ladder játékokat, a csalók kiszűrésére és a játékélmény javítására.

[quote=Blizzard]

Blizzard Entertainment feels very strongly about cheating over Battle.net. We Believe that multiplayer cheats and hacks undermine the basic rules of fair play and weaken ansy sense of true competition and online gaming enjoyment. We would like to remind everybody that the use of any third-party software in conjunction with the game to modify Battle.net and/or change game play may result in account closures and a possible suspension of access to Battle.net. Third-party software may include, but is not limited to any program that allows you to run multiple instances of the game at the same time, cheats, hacks, and/or bots. To continue our agressive stance on cheats/hacks, we will be monitoring Custom games as well as Ladder games on Battle.net.

Plusz infoként Bashiok írta, hogy a Diablo 2 1.13-s patch természetesen megjelenése előtt, patch test realmen a játékosok számára is elérhető lesz, a visszajelzések pedig segítenek a patch tökéletesítésében.

Bashiok bluepost…
Some exciting news – and it also may be some comfort – due to the types of changes we're making we will be offering the Diablo II 1.13 patch for testing and feedback on a test realm before its release. We'll have more information about how you'll be able to help test it in the coming weeks.

Szerintem jó dolog, hogy a Blizzard fellép a csalókkal szemben, akik így jogosulatlan előnyökhöz jutnak, pl. látják a map-t, nem kell ülni a gép előtt, a bot szintezik, vagy farmol helyette stb. Mindenki megérdemli a fair playt és ez így van rendjén. A csalókra pedig kímélet nélkül sújtson le a banhammer.

Forrás: