Kezdőlap Egyéb A Diablo 3-t nem érinti a Starcraft 2 csúszása

A Diablo 3-t nem érinti a Starcraft 2 csúszása

16
0
MEGOSZTÁS

Fellélegezhetünk, ugyanis Astontól, a Starcraft2.hu main adminjától kaptam a fülest, hogy a Blizzard atyaúristen Mike Morhaime bejelentette, hogy a Diablo 3-t nem fogja érinteni a Starcraft 2 megjelenésének elhalasztása.

[quote=Mike Morhaime]

I will confirm that the move of StarCraft into 2010 does not affect the release schedules of any of our other games.

Ha a Blizzard tartja magát a korábbi kijelentéséhez, miszerint évente egy játékot fognak kiadni, akkor jogosan merül fel a kérdés, hogy 2010-ben a Blizzard két játékot is piacra fog dobni? A cég elnöke ezt a lehetőséget sem zárta ki, úgyhogy kezdhetünk agyalni, melyik két játék fog megjelenni jövőre: A Starcraft 2 biztosan, na de vajon mi lehet a másik? Én két lehetőség közt vacilálok, vagy a Diablo 3 vagy a WoW 3. kiegészítője lesz az a bizonyos játék. Tiszta szívből remélem, hogy az előbbi fog megjelenni a világhírű sci-fi rts folytatása mellett.

[quote=Mike Morhaime]

We haven’t announced any release dates on any future title. And I’ll also reiterate that the [move of] StarCraft into next year does not impact the schedule,” said Morhaime, who then, with a slight laugh, added: “And so it would be correct to conclude that you could expect two releases of Blizzard next year. But I will not make any conclusion as to what those titles will be.

Megmondom őszintén nagy kő esett le a szívemről, a hajnali sokk után, de azért a Starcraft 2 fanokat sajnálom. Szóval a pánikra semmi ok, és lelkiekben készüljünk fel a közelgő Blizzcon 2009-re.

Forrás: