Kezdőlap Egyéb Bashiok a Damage típusokról

Bashiok a Damage típusokról

13
0
MEGOSZTÁS
A Monkkal kapcsolatban merült fel nemrég a kérdés, hogy holy sebzést oszt-e, vagyis beszélhetünk-e holy damage-ről. Bashiok nem is váratott magára a válasszal, hogy a különböző sebzéstípusok még nem vélglegesek, egyelőre talán csak a Witch Doctornál beszélhetünk “fekete mágiáról”, a Monk esetében többnyire fegyversebzésről van szó. A Blizzard azt mindeképpen szeretné elkerülni, hogy túl sok féle sebzéstípus legyen, ezzel elkerülve, hogy ugyanannyi resistance fajtát( ellenállást) is kelljen gyűjteni a játékosnak, továbba azt sem tartják kizártnak, hogy a skillek tooltipjeiben szerepelni fog a sebzés típusa is, pl. fire, cold, lightning, arcane, shadow,etc.

Bashiok bluepost…
Damage types aren’t actually completely finalized. There’s likely to be some additions, maybe some combinations. For instance people may have noticed that a few of the Witch Doctor Skills refer to a damage type called “black magic”. All of the monk spells seen relied purely on weapon damage as their base, but that doesn’t mean there couldn’t be a holy damage type. What we don’t want is for players to carry around a ton of different resistance sets to deal with a large number of different types of damages. There’s quite a few different ways to go about solving that, but just to be clear we want damage types to serve the gameplay and not require players to have to pursue complex or item-heavy solutions to it.

Probably. At the very least on skills that it may not be obvious for, which if I were to guess would probably just make it easier to list it for all of them. But, UI/skill description brevity is always a goal, so we’ll see.

Én személy szerint elégedett lennék annyival, mint amennyi volt a 2-ben, ha jól emlékszem 4 resistance volt, ez a szám mellesleg nem sok és nem is túl kevés.

Forrás: