Kezdőlap Egyéb Harrogath újjászületése?

Harrogath újjászületése?

29
0
MEGOSZTÁS

Egy Battle.net-es kommentelő készített egy listát arról, hogy mely helyeket illetve városokat szeretné viszont látni a Diablo 3-ban. Köztük volt Harrogath is. Bashiok rögtön letámadta, hogy ez NEM fog megtörténni.

Bashiok bluepost…
It gots blowed up.

It was in our announcement cinematic…

It’s called Arreat Crater now. Since Harrogath was somewhere near the peaks of Mt. Arreat (summit, highest reachable point), and it’s a flaming hole in the ground now…

So if that’s the case, those guards can’t be standing on Mt. Arreat, where must they be?

A tény, hogy valami, valahol felrobbant a játék intórjában, gyakran felbukkan és zűrzavart okoz a történetben. Létezik erre egy elmélet, hogy hogyan is lehetne, kéne értelmezni egyes dolgokat.

Tehát lehetséges, hogy az intróban lévő óriás démonseregek nem Leah látomásai, hanem a múltból villanás szerűen felmerülő emlékek arról, hogy mi is történt Act 5-ön.

  • Nyilvánvaló, hogy Baal seregei ostromolták a nagyobb barbár városokat, miközben Baal próbálkozott a Worldstone megfertőzésével.
    Szóval az intróban a démonok, mind Baal seregei ahogy ostromolják a barbárok fővárosát, Harrogath-t. A démonokat csak azért vonta össze ide Baal, hogy a barbárokat teljesen kiirtsák, mikor a szent Arreat hegység felrobban a Worldstone miatt (mikor Tyrael a kardját beledobja a Worldstoneba). Az a robbanás egy hatalmas mély krátert hozott létre. A robbanás felemésztette Baal erőit és mikor Baal meghalt, elvesztette az irányítást a megmaradt démonok fölött és azok inkább visszavonultak ahogy a túlélt bűnös csőcselék szokta tenni. Így pusztult el tehát Harrogath.

Forrás: