Kezdőlap Egyéb Skill Tree összefoglaló 2009

Skill Tree összefoglaló 2009

32
0
MEGOSZTÁS

Barbarian
A Barbár egy melee-orientált kaszt, hatalmas fizikai ereje és fury használata mana helyett, egyedivé teszi. Szerepelt már a Diablo II-ben is.

  • A Berserker Skill Tree-t kegyetlen játékstílus jellemzi, több képessége is bizonyítja ezt. Gyorsaság, hatalmas erő, selfbuffok, dual wield. Darálógép.
  • A Juggernaut Skill Tree a barbár hatalmas harci erején alapszik. Remek tank és support. Lehetővé teszi, hogy a Barbár gyorsabban gyógyítsa magát és ellenfeleinek erejét képes csökkenteni. Ahhoz, hogy eredményes legyen szüksége van a képességekre mint a Bash, Cleave valamint a Saismic Slam.
  • A Battlemaster Skill Tree a barbár legősibb képességeire épül. Ez a skill fa biztosítja a barbárt, hogy mindig központi szerepe legyen a harcban. Biztosítja a Barbárt, hogy kiváló tank lehessen. Hátránya, hogy szükség van egyes képességekre a győztes kimenetel érdekében. Szerencsére van erre pár képessége, mint például a Hammer of the Ancients, Weapon Throw és a Furious Charge.


Monk

A Blizzcon '09-en bemutatott játszható karakter (melee/caster-hybrid), mely nagyon erős szent(holy) energiákon alapuló karakter az Assassin gyorsaságára,harcmodorára (például: a fist weaponok)és World of Warcraftból ismert Rogue combo pontjaira valamint a Diablo II-es Paladin szent képességeire épülő kaszt. Már ismerhettük a Diablo I:Hellfireből, mely nem hivatalos Blizzard alkotás.

  • A Skill Tree A 8 képessége közül négyet ismerünk. Egy-egy lvl5 és 10, és kettő lvl15-ös skill.
  • A Skill Tree B-nek csupán két képessége ismert, így nincs különösebb hozzáfűzni valóm.
  • A Skill Tree C-ről sajnos csak ugyanazt tudom elmondani amit az előzőről.


Witch Doctor

A WD egy tiszta spellcaster, mely elemental, nature és black magicet használ. Jártas a nekromanciában és az alkímiában. Hasonlít a Diablo II-ből ismert Necromancerhez.
Itt a képességekről egy rövidke képösszefoglaló.

  • A Zombie Skill Treenek van a legtöbb idézős képessége. Korábban Plague Skill Treeként ismerhettétek. Szinte minden tierben található idézős képesség, de akad passzív képesség, mely segíti a megidézett zombit és a WD-t egyaránt.
  • A Spirit Skill Tree hű az elnevezéséhez. Akad képesség mely manipulálja az ellenség szellemét, megidéz egy szellemet, vagy befolyásolja a WD szellemét. Sok passzív és mana regenre alapú képességet ismerünk.
  • A Voodoo Skill Tree tartalmazza a WD legtöbb offenzív képességét. Vannak idézős képességek csakúgy mint a Zombie fában. A megidézett teremtményeket itt Fetisheknek nevezzük.


Wizard

A Wiz egy tiszta spellcaster, mely arcane és elemental spelleket használ. Hasonlít a már korábbról ismert Sorcerer és Sorceresshez. “Véleményem szerint a D2-ben nem látszódott sok különbség a skill tree-k közt, csak máshogy nézett ki. Ahogy fordítom és írom Nektek a Wizard képességeit, látszik, hogy a Blizzard törekedett arra, hogy legyen különbség a talent ágazatok között. A Storm például igen nagy ütőerőt képes kifejteni, amíg az Arcane-nél inkább a buffokon van a hangsúly (pl. crit esély növelés, shieldek tömkelege, + mana, stb…).”- Egrol

  • Az Arcane Skill Treenek körülbelül 18 képessége ismert. Rengeteg passzív képesség, hatalmas sebzés.
  • A Conjuring Skill Tree talán a legegyedibb a Wiz összes skill fája közül. Mirror Image, Hydra, melee ámde mégis magic sebzések. Engem meggyőzött.
  • A Storm Skill Tree igen viharos lett.