Kezdőlap Egyéb Újjáélesztés a Diablo 3-ban

Újjáélesztés a Diablo 3-ban

8
0
MEGOSZTÁS

Az újjáélesztés visszatér a Diablo 3-ban (az 1. részből) és átmegy néhány változtatáson.

Bashiok bluepost…Co-Op resurrection mechanic getting changed up. No more reagent.—Dec 3rd

“Azt hiszem ez egy egészen kis változtatás volt mióta a hozzávaló az utolsó Blizzconon egy újjáélesztő tekercs volt. Mint a Diablo 1-ben.” Egész gyakran dobálták a szörnyek ezeket a kis tekercseket, majd helyet foglaltak az inventoryban mint bármely más típusú tekercsek. Miután feltették a hírt tweetre kiderült, hogy néhányan inkább egy különálló képességet csinálnának neki mint a Fireball vagy bármi más a Diablo 2-ben. Valamint bizonyára a tesztelők sem szeretnék a szabad inventory helyeket újraélesztő tekercsekre pazarolni. A tekercs eltávolítása nem jelenti azt, hogy az újjáéledés könnyebb lenne. Sokkal nehezebb lesz mint régen, gondoljatok csak bele: cooldown az ability-n…szintkövetelmény…stb.

Mostanában valaki az újjáéledésről írt a Battle.net fórumjain, elég érdekes(furcsa) nézőpontja lehetett mert Bashiok rögtön “elnémította”.

Bashiok bluepost…Yeah it’s always been instant, the reagent was removed for other… requirements. Which may change, so we’re going to keep that a secret for now. One of the great things about transparency into the development process is that there’s a lot of info we can share. The drawback is that development and changes sometimes move at a pace where information becomes outdated, and unless you’re willing and able to stay on top of all info releases, it can be more confusing than helpful. You have a group of players following the game and each one has different knowledge depending on when they happened to read forum threads/twitter/facebook/fansites.

Forrás: