Kezdőlap Egyéb Bashiok rövidhírek II.

Bashiok rövidhírek II.

13
0
MEGOSZTÁS
Hosszabb idő után ismét apróságokkal jelentkezett kedvenc blueposterünk Bashiok. A mai kínálatból:

  • Monk és Female Monk
  • Witch Doctor petek
  • Waypointok és UI
  • Bossharcok, Azmodan és Belial
  • A fejlesztőcsapat létszámáról

Elsők közt arról számolt be Bashiok, hogy sokat haladtak a Monk skilljeivel ill. a female (női) monkkal, de utóbbiról nem áll módukban képeket közzé tenni, mondván, majd akkor ha eljön az ideje.

Bashiok bluepost…
The monk skill trees are being fleshed out in high level design concepts and nitty-gritty skill specifics.

[quote=@Diablo]: I think we already sort of promised we would. You’ll see her before too long.

Továbbá újdonság, hogy a korábban említett WD Petek gazdájuk skilljeiből bizonyos sebzéstípusokat kapnak, kivették, mivel a kezelése nehézkesnek bizonyult, így újabb dolgokkal kísérletezenek ezzel kapcsolatban.Valamint javítottak a felhasználói felület kinézetén, ill. ismételten megerősítették a Waypointok Diablo 3-ban való szereplését ill. csinosítását, működésük a D2-ben megszokott lesz.

Bashiok bluepost…
We actually removed that. It was hard to manage so we're going for a more calculated way for how you want your pets to act.

Bashiok bluepost…
Updated waypoint design and UI implemented. Waypoints will function similar to Diablo II.

A fejlesztőgárda a Boss harcokkal kapcsolatban azt szeretné elérni, ha nem csak a szörny lesz, más skinnel, spec. képeségekkel etc., hanem legyen mögötte történet is, nem csak úgy “hopp így született a chocapic módjára” ott van és kész. Továbbá ismételt megerősítésre került Azmodan és Belial jelenléte a Diablo 3-ban. A játék fő storyja erre a két démonra és a világot fenyegető invázióra fog fókuszálni.

Bashiok bluepost…
In Diablo III we want at least some boss fights that aren't defined simply by having a creature with more health, unique art, and more powerful abilities. We want there to be something more to them, tell a story, have more unique mechanics that make sense for the boss.

Well, our story tends to focus a lot more on the two major demons and the impending invasion of Sanctuary.

Végül pedig Bashiok elárulta, hogy a Diablo 3 fejlesztői csapata jelenleg kb. 70 főhöz közelít, és kisebb növekedési tendenciát mutat.

Bashiok bluepost…
I think we’re closer to 70 now and still growing a little bit.

But really having a bigger or smaller number with no frame of reference as to the types and amounts of content being developed is sort of meaningless. It’s more important what’s being worked on, who each person is, their abilities, and the end result than just a sum of the bodies assigned to a team.

Ennyit rövid híreinkről, találkozunk legközelebb.

Forrás: