Kezdőlap Egyéb A legújabb Nvidia Driver, (196.75) veszélyes a videókártyára

A legújabb Nvidia Driver, (196.75) veszélyes a videókártyára

13
0
MEGOSZTÁS
Közérdekű közleményünk következik. Rengeteg panasz érkezett az Nvidia Support oldalára, hogy a legújabb grafikai driver, a 196.75-s hatására a videókártyák túlmelegedtek és kiégtek. Ezúton felhívom mindenki figyelmét, hogy aki Nvidia típusú videokártyát használ, ne frissítse a drivert, ill. ha megtette, szedje le, és telepítsen egy régebbi verziót.  A probléma nagy mértékben jelentkezett a Blizzard termékeinél: Warcraft 3, World of Warcraft és Starcraft 2 Beta. Jelenleg is dolgoznak a hiba kijavításán.Tehát, amennyiben Nvidia videókártyád van, fogadd meg tanácsunkat, hogy elkerüld a későbbi problémák kialakulását.

Figyelmeztetés: A lefrissebb Nvidia grafikus driver (196.75)  használata súlyosan károsíthatja Ön és számítógépe egészségét!!!!

A Blizzard is addott  Bluepostban egy közleményt, melyben felhívja a veszélyre a figyelmet.

[quote=Blizzard]We’re getting reports where users are getting intermittent low FPS after installing these drivers. It seems that it is related to the fan control included in these drivers not working correctly and is causing the video card to overheat on 3D applications. This will affect Warcraft 3, World of Warcraft and StarCraft 2 Beta. Please uninstall the drivers and revert back to the older ones.Windows XP: http://www.nvidia.com/object/winxp_196.21_whql.html
Windows XP 64-bit: http://www.nvidia.com/object/winxp64_196.21_whql.html
Windows Vista/7 32-bit: http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html
Windows Vista/7 64-bit: http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_64bit_196.21_whql.html
More information can be found on threads such as these:
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=161525
http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=161503

Forrás:

MEGOSZTÁS
Előző cikkFan Art dömping 14
Következő cikkMob respawn