Kezdőlap Egyéb Bashiok az item extrákról

Bashiok az item extrákról

18
0
MEGOSZTÁS

Egy fan mielőtt feldobta volna a témát a hivatalos fórumokra, azzal kezdte mondanivalóját, hogy reméli, a nagytöbbség egyetért majd vele. Úgy gondolja, hogy az olyan itemek mint a Diablo 2-ben jól ismert Enigma tönkreteszik a játékot. Szerinte minden egyes karakternek, mint például a Sorceressnek megvannak az egyedi képességei (teleport), és ha ezt egy Barbár kezébe helyezzük, akkor már nem beszélhetünk egyediségről. Véleménye szerint, jobban meg lehetne valósítani, hogy a karakterek sokkal erősebbek legyenek. Személy szerint egyetértek vele.

Bashiok válasza a következő; Nem tervezzük, hogy a karakterek hozzáférjenek egymás képességeihez. A játék megjelenése után évekkel, lenne egy pont, amikor kicsit meg kéne fűszerezni az egészet, és valóban ez lenne a legegyszerűbb dolog. Azonban a fejlesztői csapat rendelkezik elég tapasztalattal és intelligenciával ahhoz, hogy ez ne így történjen majd meg.

Bashiok bluepost…As it relates to Diablo III, I wouldn't say “never”, but providing a way to gain access to other class abilities is not something we're looking to or planning on implementing in the foreseeable future. I think if at some point years after the game is released we need some way to spice things up, honestly it's one fairly easy way to do it. I also think we have enough knowledge and know how and experience to be able to intelligently control such things. But I would also hope that those smarts could maybe help us find better ways to keep things interesting.

 
Forrás: